galka 25.12.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Bona Dea za Twoim pośrednictwem składam dzieciom z Bacik życzenia dobrych ,szczęśliwych świąt i jak najwięcej powodów do uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1261311974_by_nofcknway_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 retro Tobie sie watek chyba pomilil. Nie skacz tyle bo Ci sie dokumentnie wszystko pomrda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 słuchajcie potrzebuję jednej rzeczy z amryki. Kto na FM pisze ze stanów? Jak mi któreś Lumpem zajedzie, zabiję! A czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dandi dzis Twoja Wigilia! Zycze Tobie i Twojej Rodzinie Zdrowia i Wszystkiego Dobrego a Tobie jeszcze do tego abys zawsze pozostal taki pokrecony! http://cdn2.ioffer.com/img/1154242800/_i/13356009/1.jpg Joyeux Noël et Bonne Année! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czyli co? Bylo jakies rozdanie paczek w Bacikach czy nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 06.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 czekamy i czekamy na zdjecia i sie doczekac nie mozem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 porzućcie nadzieję , którzy tu wchodzicie ......(na zobaczenie fot ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 bu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No coz, moze mam dzisiaj zly humor, ale nie podoba mi sie to. Dopoki dandi dbal o wszystko, sam zanosil paczki itp., mielismy relacje na biezaco, z tego tez bral sie nasz power. W tym roku paczki wreczyli lokalni "duszpasterze" - ciekawe, co do nich dolozyli w ramach dzielenia sie z bliznim? Bardzo sie zle z tym czuje mowiac szczerze. Murzyn zrobil swoje jak sie to kiedys bardzo niepoprawnie politycznie mowilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No coz, moze mam dzisiaj zly humor, ale nie podoba mi sie to. Dopoki dandi dbal o wszystko, sam zanosil paczki itp., mielismy relacje na biezaco, z tego tez bral sie nasz power. W tym roku paczki wreczyli lokalni "duszpasterze" - ciekawe, co do nich dolozyli w ramach dzielenia sie z bliznim? Bardzo sie zle z tym czuje mowiac szczerze. Murzyn zrobil swoje jak sie to kiedys bardzo niepoprawnie politycznie mowilo... "murzyn może wypier..lać " jak się jeszcze bardziej niepoprawnie politycznie kończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No coz, moze mam dzisiaj zly humor, ale nie podoba mi sie to..... ... mi też nie ... ....nie podobało mi już się to także rok temu, kiedy obiecałem swojemu Synowi, że zobaczy na zdjęciach , jak biedne, chore dzieci cieszą się z komputera, który przeznaczył na akcję "Pomagam ..." ... a ja mu w tym pomogłem ... ... Rok temu nawet się ubiegałem o zdjęcia z rozdania wszystkich fantów ... i wcale ... ale to wcale nie ukrywam, że chciałem pokazać Juniorowi komu przekazał komputer ... ale się nie doczekałem ... ... w tegorocznej akcji nie angażowałem Juniora ... chociaż niewątpliwie mógłby oddać potrzebującym kilka gadżetów ... i sam wysłałem tylko kilka małych giftów ... ... i zdecydowałem .... jeżeli nie będzie w tym roku większości zdjęć darowanych rzeczy ...... to w następnym roku w Tej akcji nie uczestniczę ... ... bo uważam, że trochę pracy w ramach wklejania zdjęć ... to nic w stosunku do tego co zrobili Forumowicze .... i po prostu przyjemnie byłoby tak ze łzą w oku popatrzeć ... i tyle ... PS. godzinę temu wysłałem dandiemu życzenia świateczne ... a teraz to ... ... nie czuję się z tym dobrze ... ale ja zawsze byłem optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Brat, Ty zawsze tak ładnie i mądrze umiesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 07.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ladnie i poprawnie politycznie:) i w calosci sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Z różnych przyczyn nie brałem udziału w tej akcji i może dlatego bardziej mi wypada napisać, to co napiszę – bo darczyńcom nie wypada, bo wszak wzięli udział w tym przedsięwzięciu z potrzeby serca, a nie dla poklasku. Na początek uwaga – dla jasności. To co piszę nie dotyczy i nie jest skierowane do Dandiego. W moim odczuciu zrobił zbyt wiele niż „przypada” na jednego człowieka. Wielki szacunek za to co zrobiłeś i zapewne co będziesz kontynuował. Napiszę wprost. Nie podoba mi się, w całej tej akcji, podstawa Dyrekcji ośrodka. Gdyby miała na względzie dobro dzieci, to już na drugi dzień po „akcji” dałaby temu wyraz, aby już „dzisiaj” zadbać aby tego rodzaju „akcja” była w przyszłym roku. Olała Was drodzy darczyńcy – tu nie ma żadnych tłumaczeń, typu zepsuty telefon, fotograf, itp. Olała Was, mimo, że te paczki były zrobione kosztem Waszych rodzin. Tak jak napisałem wyżej, wiem że dar był darem serca i nikt nie oczekiwał, ani nie oczekuje „wdzięczności”, ale: - To nie Dandi ma wydzwaniać i szukać kontaktu, to był i jest zakichany obowiązek Jaśnie Pani Dyrektor – z racji dobra podopiecznych. - Czy widział ktoś fotkę łóżka zasłanego pościelą z daru forumowiczów, ze stosownym podpisem? - Czy widział ktoś fotkę dziecka z podpisem np. Krzyś ubrany w …… pochodzące z darów FM? - A widział ktoś zdjecie radosnego Krzysia z zabawką? - Mija 3 tydzień od wiekopomnej chwili, a w zasadzie nie wiadomo, czy paczki przygotowane z takim wysiłkiem trafiły do adresatów i kto je wręczał, bo jak znam życie ktoś sobie Wasze „poświęcenie” dopisał do zasług własnych. Być może ostre słowa, być może nie jestem uprawniony aby tak pisać, ale szlak mnie trafia, bo właśnie w taki sposób „torpeduje” się tego typu akcje. Jeśli uważacie, ze mój wpis nie jest uprawniony – skasuję go. Ps. WOŚP z roku na rok zbiera więcej pieniędzy – z bardzo prostej przyczyny. Rodzice mogą pokazać swojemu dziecku fotografię jakiegoś malucha „zaopatrzonego” dzięki darowi WOŚP i powiedzieć: „widzisz, ta dziewczynka (chłopczyk) jest zdrowa(y), dzięki temu, że do puszki wrzuciliśmy 1zł” Tylko tyle i aż tyle – to w odpowiedzi na wpis Gwoździk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 07.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A kto bedzie najbardziej pokrzywdzony jak w przyszlym roku nie bedzie ochotnikow na paczki dla dzieci?? Chyba kazdy wie, ze niczemu niewinne dzieci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Widać nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę – zwłaszcza Dyrekcja. Właśnie dlatego napisałem o torpedowaniu takich akcji – w tym wypadku przez Dyrekcję (mam opory pisząc z dużej litery ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Przykre to... ale nic dodac nic ujac sSiwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No coz, moze mam dzisiaj zly humor, ale nie podoba mi sie to. Dopoki dandi dbal o wszystko, sam zanosil paczki itp., mielismy relacje na biezaco, z tego tez bral sie nasz power. W tym roku paczki wreczyli lokalni "duszpasterze" - ciekawe, co do nich dolozyli w ramach dzielenia sie z bliznim? o, a o tym to chyba nikt nie wiedział ... przynajmniej ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No coz, moze mam dzisiaj zly humor, ale nie podoba mi sie to. Dopoki dandi dbal o wszystko, sam zanosil paczki itp., mielismy relacje na biezaco, z tego tez bral sie nasz power. W tym roku paczki wreczyli lokalni "duszpasterze" - ciekawe, co do nich dolozyli w ramach dzielenia sie z bliznim? o, a o tym to chyba nikt nie wiedział ... przynajmniej ja nie Nio. Moze slabo wyszli na zdjeciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts