Barbossa 07.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 wielkie mi mecyje, też święci, tyle, że nie kardynałowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 i może to zdecydowało o braku fotoreportażu czarne sukienki, zamiast czerwonego stroju, zrobiły tak przygnębiające wrażenie, że wszyscy mieli kwaśne miny, pewnie tu i ówdzie popłynęła łezka z oka, a jak jeszcze było "co łaska" to już totalna klapa, nie mówiąc już, że pewnie żadnej brody nie było mi osobiście nie chce się oglądać zdjęć ze stypy to takie dołujące ps już myśłąc o tym, łzy płyną mi jak grochy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 wielkie mi mecyje, też święci, tyle, że nie kardynałowie toż mnie nie o to chodzi .... tylko dlaczego w tym roku to nie wręczał Dandi tradycyjnie lub jakiś nasz przedstawiciel ? ... tylko jacyś duszpasterze nie związani w ogóle ze sporzadzaniem i darowaniem tych paczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 faktów chyba nie znamy może ta ciastolina była szybkowiążąca i teraz wszyscy w ośrodku potrzebują pilnej pomocy? może do tej pory są przyklejeni gdzieś do stołu, czy podłogi i rozpaczliwie walczą o przetrwanie, a Wy tu sugestie że Was zlewająa fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 wielkie mi mecyje, też święci, tyle, że nie kardynałowie toż mnie nie o to chodzi .... tylko dlaczego w tym roku to nie wręczał Dandi tradycyjnie lub jakiś nasz przedstawiciel ? ... tylko jacyś duszpasterze nie związani w ogóle ze sporzadzaniem i darowaniem tych paczek ? No bo lokalny biskup jest wazniejszy, nie wiedzialas? A z owocami na wigilijny stol to o co chodzilo? Na szczescie dandi przytomny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wiecie co, ręce mi opadły Choć cały czas mam nadzieję, że jednak nie jest tak, jak piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.01.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 masz na myśli tą nieszczęsną ciastolinę? no, ja też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 07.01.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 przeczytałam ten z lekka absurdalny finał i chyba dobrze, że moja wpłata nie zdążyła jeszcze zostać wydana... no, chyba że Małgosia poszalała w Sylwestra Tyle było wolnego aby cokolwiek napisać i zdać chociażby mini relację. Porażka. Przypomina mi to akcję z misiami, które ludzie kupili na Allegro przed świętami i niektórzy do dzisiaj nie zobaczyli ich na oczy... Cel akcji szczytny... tylko co z tego? Niesmak pozostaje mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Barbossa, obiecałam małżowi zdjęcia pokazać, błysnęło mu coś w oku, jak nasze pudełko z przesyłki zobaczył na fotce A tu figa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 przeczytałam ten z lekka absurdalny finał i chyba dobrze, że moja wpłata nie zdążyła jeszcze zostać wydana... no, chyba że Małgosia poszalała w Sylwestra Tyle było wolnego aby cokolwiek napisać i zdać chociażby mini relację. Porażka. Przypomina mi to akcję z misiami, które ludzie kupili na Allegro przed świętami i niektórzy do dzisiaj nie zobaczyli ich na oczy... Cel akcji szczytny... tylko co z tego? Niesmak pozostaje mimo wszystko. Nie no, spoko, w Sylwestra bylam na Rynku, a potem w knajpie, ale znajomy jest wlascicielem, wiec za darmo weszlam, maz mi piwo postawil, wiec luuuz. Kasa jest. Tak calkiem, calkiem powaznie - dzieci paczki dostaly, to jest pewne, ale forma, w jakiej zostaly wreczone (a raczej przez kogo) oraz fakt, ze nie ma po tym ani sladu powoduja duuuuzy niesmak. Mysle, ze rowniez u dandiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam wszystkich! Dandiego zabiję na śmierć po moim opisie , ale do rzeczy: choinka udała się cudownie, dzieciaki z prezentów są przeszczęśliwe. furorę zrobiły radyjka z latarką, oraz telefony komórkowe. telefonu nie odbieram bo sie zepsuł i sie nie da odebrać. zdjęcia będą z wigilii ale może za dzień lub dwa jak tylko nasz zakładowy fotograf przyśle mi je to powklejam. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BAAAAAAARDZO żeby nie WY to nie byłoby tyle radości w naszym zakładzie. Na razie spadam, bo dopiero wciągnełam nogi do domu a też mam małe dzieci i swięta za pasem . Będę ok godz23 24. to chętnie odpowiem na wszystkie pytania , pozdrawiam To było pisane 21, grudnia. Ja bym im dala jeszcze czasu. Ci ludzie tez mieli i Święta i Nowy Rok. Tak samo jak my. Tez dopiero dochodzimy do siebie. A może fotograf nie zrobił jeszcze swoja robotę i Dyrekcja tez czeka tak samo jak my? A może, nie daj Boże, ktoś z tych małych dzieci Pani dyrektor choruje? Wiadomo jak to jest w okresie zimowym z dzieciakami. Nie lepiej tam zadzwonić po prostu, zamiast tutaj "snuć przypuszczenia"? Dandi tez ostatnio na forum nie bywa, tutaj nie pisał. I tez pewnie, nie dlatego, ze nas olewa, (bo murzyn zrobił swoje) jeno ma także swoje inne sprawy. Poczekajmy jeszcze trochę. Ja jakoś myślę, ze jak będą mogli to sie odezwą. Tym bardziej, ze bona dea juz podziękowała i napisała króciutko do nas po tej Wigilii, wiec nie jest do końca prawda, ze nas olali. Ja sie tak nie czuje. Prawda jest, ze zdjęć jeszcze nie ma, ale może jest na to całkiem poważne usprawiedliwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 .... W tym roku paczki wreczyli lokalni "duszpasterze" - ciekawe, co do nich dolozyli w ramach dzielenia sie z bliznim? .... ... o tym fakcie ja również nie wiedziałem ... ... a wiecie kto rzucił taką propozycję ? ..... To co piszę nie dotyczy i nie jest skierowane do Dandiego. W moim odczuciu zrobił zbyt wiele niż „przypada” na jednego człowieka. Wielki szacunek za to co zrobiłeś i zapewne co będziesz kontynuował. .... ... ja również personalnie do Dandiego nie kierowałem swoich słów ... i w całości popieram co o Nim napisałeś .... ... niestety Dandi jest w tym przypadku pośrednikiem, zresztą założycielem wątku ... więc wszystkie nasze uwagi i te dobre ... i te złe mimowolnie "trafiają" w Niego, na nieszczęście .... Ps. WOŚP z roku na rok zbiera więcej pieniędzy – z bardzo prostej przyczyny. Rodzice mogą pokazać swojemu dziecku fotografię jakiegoś malucha „zaopatrzonego” dzięki darowi WOŚP i powiedzieć: „widzisz, ta dziewczynka (chłopczyk) jest zdrowa(y), dzięki temu, że do puszki wrzuciliśmy 1zł” ... ... święta prawda ... .... Nie lepiej tam zadzwonić po prostu, zamiast tutaj "snuć przypuszczenia"? ... w sumie dobry pomysł .... a mogłabyś zadzwonić?.....proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jutro zadzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Przepraszam, że się wcinam, bo w akcji udziału nie brałam. Nie będę komentować sposobu wręczania paczek, bo co tu komentować, ale chciałam tylko zapytać, czy zdjęcia dzieci miały być zamieszczone na forum? Bo jeśli tak, to przemyślcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ja tam się o zdjęcia nie dopraszam ... choć fajnie byłoby zobaczyć jak się dzieciaki cieszą .... tylko zastanowiło mnie dlaczego paczki wręczali jacyś obcy ludzie , a nie ktoś od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 08.01.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czy zdjęcia dzieci miały być zamieszczone na forum? Bo jeśli tak, to przemyślcie to. Może niekoniecznie dzieci, ale tak jak pisał Siwy chociażby łóżek , na których leży zakupiona przez forumowiczów pościel. A gdyby, jednak, pojawiły się zdjęcia dzieci, to myślę.,że dzieciom by to nie zaszkodziło, a forumowiczom dało dodatkowy power do działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 my tu pitu pitu, a oni tam walczą o przetrwanie posklejani tą nieszczęsną ciastoliną chyba dzwonię na 911 ktos musi ich oswobodzić może jakaś ściepa na napoje izotoniczne, bo wydaje mi się że są skrajnie wyczerpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A moze poprostu maja święta teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 i wtedy i teraz fuj, co za rozpasanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzwonilam wczoraj, ale juz nie zastalam Pania dyrektor, dzis chyba za wczesniej bylo, to tez nie, ale przekazalam wiadomosc, ze forumowicze czekaja wciaz na zdjecia i prosza o jakis odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts