Żelka 13.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 to co sie dzieje w tym watku i jak zakonczyla sie akcja w ich odczuciu jest bardzo negatywne i zniechecajace Zgadzam się w 100%. Nareszcie ktoś to wszystko dobrze podsumował. To był powód, dla którego ja się w ogóle tutaj udzielałam od samego początku tej „słownej potyczki”. To czy komuś zdjęcia są potrzebne czy nie, to sprawa osobista. Nie oznacza to od razu, że Ci co im nie są potrzebne, to chodząca dobroć, a Ci co ich potrzebują to odwrotnie. Nie widzę interesowności w fakcie upominania się o zdjęcia. Negatywny jednak był sposób, w jaki co niektórzy pisali o tym tutaj w tym wątku. Negatywne były personalne wycieczki w kierunku Dyrekcji Ośrodka. Ni nie chodzi mi tutaj o fakt, że ktoś miał, lub ma złą opinie o dyrekcji, bo każdy ma swój rozum i niech ocenia po swojemu, ale chodzi mi o to, że takie sprawy, zanim coś konkretnego zostanie ustalone, powinny jednak, tylko i wyłącznie ze względu na dobro tego watka i tych dzieci, być rozstrzygane na pv z Dandi, jako tworzycielem wątka, albo też telefonicznie z Dyrekcją. Bo każde takie nasze przekomażanie tutaj szkodzi, calej tej akcji i zniechęca ludzi do brania w niej udziału następnym razem. Każdy inny temat i wątek, może być miejscem do „wywalania co nam na wątrobie leży”, ale nie ten. Tutaj sprawy powinno załatwiać się inaczej, dla dobra całej tej akcji i dla dobra dzieci. Mamy jakieś wątpliwości, czegoś nam brakuję, cos byśmy zmienili, to grzecznie (tak jak co niektórzy się upominali o te fotki) i bez personalnych wycieczek i oskarżeń. Jesteśmy w stanie zauważyć, że brak zdjęć i kontaktu, ze strony Dyrekcji to zły PR ale uparcie nie chcemy widzieć, że robiąc tutaj taki wielki szum, sami taki zły PR dla tego wątku uprawiamy. Takie jest moje zdanie i sądzę, że na przyszłość naprawdę trzeba wyznaczyć osobę do której można by się zwracać w razie takich zali, aby tutaj wątku nie zaśmiecać. Moim zdaniem powinien być to Dandi. Jest założycielem wątku, samym tym zgodził się na to, że będzie tam naszą „wtyczką, „ poza tym ma do Ośrodka najbliżej z nas wszystkich. Ale niech sam powie, czy ma dalej na to sił i czasu. Cos trzeba ustalić aby na przyszłość uniknąć takiego bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 trzeba wyznaczyć osobę do której można by się zwracać w razie takich zali, aby tutaj wątku nie zaśmiecać. Moim zdaniem powinien być to Dandi. Jest założycielem wątku, samym tym zgodził się na to, że będzie tam naszą „wtyczką, „ poza tym ma do Ośrodka najbliżej z nas wszystkich. Ale niech sam powie, czy ma dalej na to sił i czasu. Chcę móc to przemyśleć. W tym momencie nie czuję się najbardziej odpowiednią osobą na to stanowisko. A i lobby jakby oklapło. Proponuję zostawić wątek w spokoju na jakiś czas i wrócić za dajmy na to miesiąc, jak ostygniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 W porządku Dandi. Czyli oglaszamy miesiąc przerwy w tym watku. Peace people. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 W porządku Dandi. Czyli oglaszamy miesiąc przerwy w tym watku. Peace people. wreeeszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 tak w wigilięostygliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 tak w wigilię ostygliśmy? Ba, nawet już zamarzam powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dalismy sobie miesiąc... ten okres mija jutro. A tak w ogóle to mam prośbę. Kto podjąłby się podzielenia filmu DVD na części powiedzmy po 100 Mega, umieszczenie go na serwerze, zahasłowanie poszczególnych części i zrobienie tak, że każdy kto zna hasło, może sobie to ściagnąć i obejrzeć. Jamles jest niezły w te klocki. Lesiu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 sorry, ale Lesiu umie tylko play włączyć raz w życiu podzieliłem przy wydatnej pomocy Maluszka filmik od Brazy, żeby szło go rozesłac mailem myślę, że som lepsze szpece od multimediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Młody zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Młody zrobi. kup mu ode mnie piwo albo ...... fantę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Puść mi aniele adres na prv - wysle płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Puść mi aniele adres na prv - wysle płytę Poszło. Młody się pyta, czy nie wolisz, żeby Ci wytłumaczył, jak to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.02.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 wolę ale co z tego. mój komputer działa jak podpita krowa, przewraca się i w ogóle nie za bardzo to ruchawe. a jeszcze nie mogę go oddać w dobre ręce naprawiaczy bo jeszcze nie. Ale to potrwa tylko tydzień. W tym czasie Młode niech sobie popracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dandi, masz zajebiaszczy podpis Wybaczcie OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Podaje linka do aukcji dla naszego Tomka. Bardzo potrzebuje naszej pomocy. Zapraszam dobrych ludzi. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-tomka-komtura-mazurskiego,f164.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) i co, święta WN poszły już wpinirvana, obok forum, czy nie ma już potrzebtak z ciekawości pytamli tylko... może nadszedł czas odkleić? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Barbossa chwdzp, jeżeli kogoś interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Protestuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale co dalej, para uszła, wena padła?ma to wisieć jak skazaniec u bram? chociaż racja niech będzieżarło sumienie, każdemu, kto tu się udzielał, dopóki nie znudziło mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Barbossa, jakos ostatnio kaznodzieja sie z Ciebie zrobił, czy to aby tak zostanie?Z ciekawości tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie chce byc zlosliwa, wiec prosze mnie do tego nie zmuszac. Moglismy miec z dandim ciche dni, ale koniec akcji moze oglosic jedynie dandi lub dyrekcja osrodka. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts