Barbossa 09.04.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 kaznodzieja?dobre sobie malgos2 bądź złośliwa, zobaczymy co z tego się urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Poczekaj, az sie obudze, na razie inteligencja mi szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.04.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie chce byc zlosliwa, wiec prosze mnie do tego nie zmuszac. Moglismy miec z dandim ciche dni, ale koniec akcji moze oglosic jedynie dandi lub dyrekcja osrodka. nie, dyrekcja nie. Dyrekcja jako czerpak może jedynie siedzieć i drżeć czy jeszcze im się zechce, im i Dandiemu, czy może Dandiemu co nieco jeszcze drgnie zaś wkurzeni za Gwoździka forumowicze zakrzykną "a pocałuj Ty pstre koze w aksamitne dupe" czy może Dandi zdefraudował już dawno kasę, którą ma i się cicho wycofa. O właśnie. Przez to ostatnie też chciałbym żeby wątek wisiał przyklejony. Poza tym kilka spraw przemyślałem ale podzielę się przemyśleniami jak mnie natchnie. Na razie nikomu się nigdzie nie spieszy. Okazji do pomagania jest mnóstwo, potrzeb też ale chciałbym, żeby ośrodkowicze też do pewnych kwestii dojrzeli. Ot co PS: co do cichych dni wyznam, że oprócz cichości mieliśmy też z Małgoś rozdzielność łoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 nie, dyrekcja nie. Dyrekcja jako czerpak może jedynie siedzieć i drżeć czy jeszcze im się zechce, im i Dandiemu, czy może Dandiemu co nieco jeszcze drgnie zaś wkurzeni za Gwoździka forumowicze zakrzykną "a pocałuj Ty pstre koze w aksamitne dupe" czy może Dandi zdefraudował już dawno kasę, którą ma i się cicho wycofa. O właśnie. Przez to ostatnie też chciałbym żeby wątek wisiał przyklejony. Poza tym kilka spraw przemyślałem ale podzielę się przemyśleniami jak mnie natchnie. Na razie nikomu się nigdzie nie spieszy. Okazji do pomagania jest mnóstwo, potrzeb też ale chciałbym, żeby ośrodkowicze też do pewnych kwestii dojrzeli. Ot co PS: co do cichych dni wyznam, że oprócz cichości mieliśmy też z Małgoś rozdzielność łoża Ale moze jednak kiedys drgnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dżizas, mnie się wydaję, że Dandiemu powinno drgać, nie? Młody jeszcze, może sporo - przynajmniej tak mi się zdaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Zaglądam i czekam co się urodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 A tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.05.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 ano nic. czekam tak samo jak każdy. To czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ano nic. czekam tak samo jak każdy. To czekamy. no to mamy bacikowy poker, coś mi się wydaje, że wszyscy spasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Na tym się skończy i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.05.2010 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Chcąc opędzić od wątku ducha narzekactwa na to, że zaśniedziały i trąci kurzem (wątek, nie duch) wyjaśniam co sądzę. Może się mylę to, choć nie przywykłem, chętnie podejmę polemikę. Ośrodek w Bacikach reprezentowany na forum przez Bonę Deę wie doskonale, że zostały pieniądze z bożonarodzeniowej akcji. Mam też 500 zł ofiarowane przez anonimowego darczyńcę na ładne oświetlenie pokoi dzieci (choć darczyńca mądry więc jeżeli pojawi się bardziej paląca potrzeba, zapewne zgodzi się, żeby kasa ta poszła na to co pali – however nic bez zielonego światła). Mamy Janka, który zadziała z ukrycia jeżeli będzie trzeba – tego jestem pewny, mamy innych sponsorów. W końcu mamy forumowiczów, którzy pokazali, że jeżeli trzeba, są w stanie poruszyć niebo i ziemię. Odnoszę wrażenie, że jedyne czego nie mamy, to ośrodek któremu trzeba pomóc. Bona wie gdzie nas szukać. Jesteśmy i czekamy. Nie wiem jak Wy, ale ja czekam aż ktoś mi opisze aktualną sytuację ośrodka, opowie jak poradzili sobie z zimą, wypunktuje najpilniejsze potrzeby ( z ukierunkowaniem tychże na dzieci) i wejdzie w konstruktywną interakcję. Sam, jako Dandi nie pojadę z tą kasą do Bacik z pytaniem „yyyyyyy czy może kocyki wam się sfilcowały???”. Zaczekam po prostu aż ktoś napisze w wątku chociaż kilka słów. Wyartykułuje bolączki, opowie o dzieciach o sytuacji, o możliwościach. Opowie co sam zrobił i osiągnął przez prawie pół roku. No chyba, że forum mnie zmusi – jam u was na ordynansach więc bez szemrania zrobię co każecie. Pozdrawiam Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czyzby tylko krowa nie zmieniala pogladow? Sugerowalabym zamiast marnowania energii na dyskusje o Bacikach pomoc Kasi - ona teraz nas bardzo potrzebuje! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.10.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 SZKODA - była to fajna inicjatywa.SZKODA - zamarnowanego zapału ludzi.SZKODA - że Dyrekcja zaprzepaściła taką sznsę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 No szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.10.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 jestem do cakowitej dyspozycji forumowiczów i dyrekcji ośrodka. Jestem rozczarowany, to prawda, chyba jak każdy z nas ale wciąż otwarty na wspólpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 27.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a jak ktoś nie opisze, nie wypunktuje, nie opowie to DZIECI nie dostaną w tym roku prezentów? bo się mikołaj(e) obraził(li) na dyrekcję na siebie samych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 .... uszczęśliwianie dzieci jest zawsze bardzo potrzebne i szlachetne.... ale nie mamy tego w obowiązku. Tu trzeba serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.11.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Tak nieśmiało – do góry:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 może trzeba wystosować prośbę do Dyrekcji o przyjęcie pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.11.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 still ready at hand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts