agnieszkakusi 08.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jednak na forumowiczów można liczyć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 kurcze - łza mi się kręci w oku - dziewczyny z Babińca (tam gdzie akcja kręci moja zona) też dają co mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - SŁODYCZE - PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dandispróbuj podzielić te dzieciaki wiekowo.maluchom kupie pisaki a 'starszakom' ciekopisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 za 40 minut wiem wszystko - wtedy podział na wiek. SŁUCHAJCIE CZYM UROZMAICIC TE PACZKI??????????? Stokrotka miała super pomysł z przyborami szkolnymi ale co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dla tych młodszych może maskotkę? taką przytulankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Widzę, że podział nastąpił, ale ja i tak wysyłam tak jak się umawialiśmy na priw.Od przybytku głowa nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zgubią albo im ukradną - to miejsce to naprawde piekło. tedzieciaki to rocznik od 95 w górę więc w dużej częsci maluchy. A może jakies fajne dziecięce skarpetki (DZIECI CHODZĄ W SZARYCH WIELKICH SKARPECIDŁACH) albo podstawowa bielizna. ja wiem jak bardzo paradoksalnie to brzmi (zwłaszcza, że rząd organizuje akurat projekt notebook dla gimnazjalisty) ale tam serio majtki i skarpety, podkoszulki i bluzy, rękawiczki i czapki to rzeczy deficytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Widzę, że podział nastąpił, ale ja i tak wysyłam tak jak się umawialiśmy na priw. Od przybytku głowa nie boli. Kasia paczka juz w drodze? no no - brawo. Błaś pierwsza na prv i załatwiłas to w tak krótkim czasie - super PS: własnie przyszło mi do głowy że nie widziałem tez u żadnego dziecka szalika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 To ja przyślę 50 par skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKADŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- słodycze wywaliłem z listy ze względu na to, że kupię je za pieniązki które wpływają na konto. Mayalnd, ze skarpetkami to był świetny pomysł. Im nas więcej tym więcej pomysłów. Rozszerzamy powyższą listę o to co Waszym zdaniem dzieciakom przydałoby się na codzień i nie tylko. Gadżety też sa mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 pamietamy że nie ma konieczności deklarowania się na 25 sztuk czegoś. Jeżeli ktos może wysłac jedna rzecz - będzie też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ok - rocznik '95 - 12 osóbrocznik '96 - 1 osobarocznik '97 - 2 osobyrocznik '98 - 1 osobarocznik '99 - 4 osoby poza tym jest piątka dzieci z upośledzeniem w stopniu głębokim. Te dzieci potrzebuja najbardziej przyborów toaletowych bo jeżeli chodzi o zabawki, gadżety to nie zaczają. Dzwoniłe do kolegi który jest tam na codzień i oto jego propozycje. kapcie w każdej ilościhalówkikubkiłyżeczki do herbatypo paczce herbaty (najlepiej smakowej bo dzieci uwielbiaja a nie miewaja okazji żeby pijać)po kilogramie cukru (bo słodzą a to towar deficytowy) Słuchajcie tylko mnie przechodzą ciary jak słyszę , że kilogram cukru i paczka herbaty może byc dla kogos najbardziej porządanym prezentem na gwiazdkę? Dopisuje pozycje do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - KUBECZKI - ŁYŻECZKI DO HERBATY - HERBATA SMAKOWA - SZALIKI - RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mogłabym kupić kilka par kapci, tylko jakie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 DOPYTAŁEM!!! Rozmiary to 35-37. jamaja musze wiedziec na ile par sie deklarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nie ukrywam że to zależy od ceny, dziś po pracy podjadę do sklepu i zobaczę, 10 par kupię napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kupię herbatę, różne smaki!!! Jeśli mi się uda to dorzucę bieliznę - nową, ale z tym dam znać na priva.Podeślij mi adres!!! Spojrzę jeszcze na kapcie, ale tego nie obiecuję, też nie ukrywam, że zależy od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - JAMAJAD 10 PAR - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKAPASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - KUBECZKI - ŁYŻECZKI DO HERBATY - HERBATA SMAKOWA - SZALIKI - RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - JAMAJAD 10 PAR - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - KUBECZKI - KASIA256 10 SZTUK - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA ŁYŻECZKI DO HERBATY - HERBATA SMAKOWA - BRAZA SZALIKI - T-SHIRTY - KASIA256 12 SZTUK - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA ZESTAW: PIÓRO + DŁUGOPIS W ETUI - KASIA256 RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- Dzwoniłem do Bacik po pomysły - w tle słychac było dzieci krzyczące "Mikołaju kiedy przyjdziesz?" Pobeczałem się w pracy stary osioł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts