dobroszka 10.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 JUż normalnie nigdy nie nacisnę opcji "cytuj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja chyba przestaję z nią cokolwiek ustalać POPIERAM !!!!!!!! PS. sorry, że cytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.12.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a ja myślę, że panią dyrektor trzeba podkablować do odpowieniej instytucji Nasłać jakąś tv z pytaniem dlaczego na każdym kroku utrudnia działanie ludzi, którzy chcą pomóc ośrodkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a szafki na kluczyk to bardzo dobry pomysł ...co zaś się dyrekcji w tym nie podoba? No bo Panie Dandiiii, tam nie ma miejscaaaaaaaaaa, i tak ciasno to gdzie jeszcze te szafki wsadzić..... Poza tym zamki powyłamują, poniszczą, nie wartoooooooo ja chyba przestaję z nią cokolwiek ustalać A ja tam i tak będę te szafki załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Złociutka, bo myślę, że to bardzo dobry pomysł. Jak pomyslę o tej Benicie w 4 bluzach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No prosze!!!! Malgos!!! A czulam, ze ktos z forum musi wiedziec cosik wiecej... No dandi3 praca wielka przed Toba!!!! Jezeli kobitki z Wa-wy jada do Was, to ja tez spakowalam paczke. Ciuszki - bluzki, swetry, spodnie, kurteczki.., prawie jak nowe, czesc wcale nie noszona byla... Zabawki, kubeczki do herbaty - takie lekko inne..., pare drobiazgow... Tyle, ze ja troche uziemiona jestem w domu - siedze z dzieckiem niepelnosprawnym, dodatkowo po urazie od nie dawna,wiec ciezko mi sie gdzies z nim ruszyc... Jezeli kto by mogl to od nas odebrac aby tez poszlo w niedziele, to bedziemy sie cieszyc... Dandi a jak z pokojamy tam? Moze sie przyda cos do pokoi, jakas firanka, cos co zrobi aby bylo bardziej przytulnie..., domowo..., bo wiadomo jak to w internatach surowo wszystko..., moze dzieci naucza sie bardziej dbac i szanowac jak juz beda mieli co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a szafki na kluczyk to bardzo dobry pomysł ...co zaś się dyrekcji w tym nie podoba? No bo Panie Dandiiii, tam nie ma miejscaaaaaaaaaa, i tak ciasno to gdzie jeszcze te szafki wsadzić..... Poza tym zamki powyłamują, poniszczą, nie wartoooooooo ja chyba przestaję z nią cokolwiek ustalać a może po prostu zapytają ja prosto z mostu "to w takim razie proszę mi powiedzieć, co mam dzieciom kupić za zebrane pieniądze ....jest tego tyle i tyle...czekam na propozycje" i się wtedy okaże .... jak powie : " to niech Pan da mi te pieniadze , my je spozytkujemy" - to wiadomo a jak powie "no, sama nie wiem ....zdecydowana nie jestem.... nie mam pomysłów...." to znaczy że to jakaś niekompetentna, niezdecydowana baba bez serca dla dzieci i sią ją o zdanie więcej nie zapyta tylko sie kupi te szafki, biblioteczkę czy inny sprzęt ...a miejsce się bedzie musiało znaleźc, bo darowanemu koniowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zeljka jak mogę podjechać choćby dzisiaj , zresztą tak samo jutro czy w piątek, ale nie wczesniej niż na 19 - 20 , może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 10.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dandi - a moze lepiej byloby wyslac paczki z rzeczami uzywanymi po Swietach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jezeli kto by mogl to od nas odebrac aby tez poszlo w niedziele, to bedziemy sie cieszyc... a skąd ? bo ja będę wiózł do Rasi komputerek to mogę odebrać na północ od Wawy Dandi - komputerek przywiezie Rasia - już się z nią skontaktowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A tak na poważnie to może ten zapas mydełek, słodyczy itp zostawić u zaufanej osoby, niekoniecznie dawać do ośrodka. Tak - też o tym myślę... zwłaszcza, że Mario opowiadał jak słyszał jak jedna Pani pracująca tam mówi do drugiej : "chcesz to bierz do domu... tu i tak się zmarnuje..." Żeby nie było - nie uogólniam, zwłaszcza, że obie te panie juz tam nie pracują ale wydaje mi się, że łatwo podciągnąc do domu coś co jest ogólnie dzieciaków czyli... niczyje... no bo dzieci nie podskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a szafki na kluczyk to bardzo dobry pomysł ...co zaś się dyrekcji w tym nie podoba? No bo Panie Dandiiii, tam nie ma miejscaaaaaaaaaa, i tak ciasno to gdzie jeszcze te szafki wsadzić..... Poza tym zamki powyłamują, poniszczą, nie wartoooooooo ja chyba przestaję z nią cokolwiek ustalać E ja tam mysle, ze Pani dyrektor da sie przekonac. Robcie swoje a jak ona zobaczy, ze mozna i, ze warto to zmieni zdanie... Czasami tak jest, ze ludzie nie maja wiary i boja sie zmian, wszedzie tylko problemy widza i wola nie ruszac niz z czyms potem walczyc.., ale sa i tacy jak Wy - co uznaja, ze zawsze warto i jak takim sie uda, to juz na dowody rzeczowe nie mozna miec sprzeciwu... Z reszta jak juz Fundacja bedzie..., to i dobudowac cosik sie uda... i miejsca bedzie na wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 10.12.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dandi hellpl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 10.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 podaj mi szybko swoj tel albo co bo przesylka leci do ciebie i kurier do mnie dzwoniaaaaa stoi gdzies pod TWoim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 10.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 podaje numer do kuriera plisss oddzwon do niego szybko 886746900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.12.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dandi, właśnie tego się obawiałam ... Na tej stronie tego nie ma, a brakuje jeszcze tych rzeczy: Cytuję Złociutką Co jeszcze można (na podstawie pomysłów forumowiczów i wychowawców) - klapki pod prysznic- bluzki lub bluzy z długim rękawem- czapki,- czapeczki z daszkiem dla chłopców- jakieś klocki w typie Lego- resoraki dla młodszych chłopców- i co komu do głowy przyjdzie. Rozmiary kapci, które potrzebujemy:34 - 1 para35 - 2 pary37 - 2 pary41 - 2 pary42 - 2 pary(wszystkie kapcie dla chłopców) Rozmiary klapków, których potrzebujemy:32 - 1 para34 - 2 para35 - 3 pary ( w tym 1 dla dziewczynki)37 - 4 pary41 - 2 pary42 - 2 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jezeli kto by mogl to od nas odebrac aby tez poszlo w niedziele, to bedziemy sie cieszyc... a skąd ? bo ja będę wiózł do Rasi komputerek to mogę odebrać na północ od Wawy Dandi - komputerek przywiezie Rasia - już się z nią skontaktowałem Ja na zachod od Wa-wy. Nie daleko Leśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dandi - a moze lepiej byloby wyslac paczki z rzeczami uzywanymi po Swietach ? Racjonalnie rzecz rozpatrując może i lepiej ale wtedy będzie to szło miesiącami bo nikomu się nie będzie spieszyło a tak załatwimy wszystko jedna akcją. Paki od Mikołajów forumowych i torby z ubraniami. A propo toreb: Janek zaproponował że sporządzi na torby blaszki z kwasówki z imieniem i nazwiskiem każdego dziecka, przesle nity i nitownicę i przyczepię to na miejscu... Bosz - Pani dyrektor się posra jako żywo. O własnie Pani dyrektor robi choinkę we wtorek. Załatwiła jakies paczki dla dzici: delicje z biedronki, draże mleczne, herbatniki i kisiel słodka chwila i chce żeby naszą akcję podpiąć pod tę choinkę. ODMÓWIŁEM TWIERDZĄC ŻE FORUMOWICZE NIE PO TO SIĘ ANGAZUJĄ ŻEBY SPLENDOR SPŁYWAŁ NA DZIADOWSKĄ CHOINKĘ ORGANIZOWANĄ PRZEZ PANIĄ DYREKTOR - cham ze mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 podaje numer do kuriera plisss oddzwon do niego szybko 886746900 dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dandi, nie cham! Po prostu nie wszystko dojdzie do poniedziałku, zawsze mamy jeden dzień więcej na przygotowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts