TomKa 10.12.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dandi kupuj, szafek starczy akurat dla naszej piętnastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ok - skonsultuje to jeszcze z Mariuszem i innymi wychowawcami - co reszta na to? Agniecha, Dobroszka i Daga już sie wypowiedziały... potrzebuje jeszcze pare kopów w dupę Ja jestem za, ale poczekam na zdanie Mariusza. Mogę nawet negocjować ze sprzedawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 nie zapomnij o smyczach albo przywieszkach podpisanych imiennie do tych kluczy- żeby się dzieciaki nie zamotały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a myślałem, że umiem liczyć oby tylko dzieci nie przybyło w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Fajny pomysł posiadanie czegoś tylko swojego choćby szafki jest ważniejsze niż nam się może wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 TEż jestem za Jakby co to mogę wydrukować nalepki z imionami dzieci, żeby dzieci wiedziały, która szafeczka jest ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Poza tym taka szafka wydaje mi się "trudniejsza do zniszczenia" niż gdyby to były np. pojedyncze metalowe szafki w typie szafek pracowniczych. Bo przed oczami mam wizję wyginania drzwiczek na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dandi - kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 10.12.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Co jeszcze można (na podstawie pomysłów forumowiczów i wychowawców) Rozmiary kapci, które potrzebujemy: (uprzejmie donoszę, że mamy kpacie rozm. 42 ) 34 - 1 para 35 - 2 pary 37 - 2 pary 41 - 2 pary Kupię kapcie. Jutro rano wyślę kurierem. A szafki kupowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kupiłem... Dżizys - co się ze mna dzieje - zanim Was poznałem byłem całkiem przyzwoity chłopak - niekłótliwy, ułożony, kompromisowy a teraz? dzwonię do dyrektorki i mówię,że kupiłem szafki a ta że woli rowery NIE!, dzieci potrzebują swoje rzeczy zamknąć, dlatego szafki zreszta kupiłem i nie ma o czym gadać (wzdycha) OK - ma pan rację ale czy mozna podłączyc to pod choinkę szkolną? NIE!, (wzdycha) - dobra - to pana akcja i jeszcze jedno Panie Dandi... naprawde jestem wdzięczna. Wpadła na fajny pomysł co mozna kupić za resztę kasy a mianowicie sprzęt sportowy: drabinki sznurkowe, trapezy, coś tam jeszcze - pomyślimy na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kupiłem... BRAWO!!! a ta dyrektorka chyba się zreformuje, zrób jej małą paczkę świąteczną od FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dabdi ...norrrmalnie jestem z Ciebie dumna .... kobiety lubią twardych facetów....sam zobacz - dyrektorka już mięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kupiłem... Dżizys - co się ze mna dzieje - zanim Was poznałem byłem całkiem przyzwoity chłopak - niekłótliwy, ułożony, kompromisowy a teraz? dzwonię do dyrektorki i mówię,że kupiłem szafki a ta że woli rowery NIE!, dzieci potrzebują swoje rzeczy zamknąć, dlatego szafki zreszta kupiłem i nie ma o czym gadać (wzdycha) OK - ma pan rację ale czy mozna podłączyc to pod choinkę szkolną? NIE!, (wzdycha) - dobra - to pana akcja i jeszcze jedno Panie Dandi... naprawde jestem wdzięczna. Wpadła na fajny pomysł co mozna kupić za resztę kasy a mianowicie sprzęt sportowy: drabinki sznurkowe, trapezy, coś tam jeszcze - pomyślimy na spokojnie Wiesz co nie chce być posądzany o jakieś zdewocienie, ale dobrem można wiele zdziałać jak widać. Nawet ta dyrektorka skruszała, jak wynika z twojej wypowiedzi nie taka z niej podła bicz jakby sie wydawało Święta maja jednak swoją moc żeby się wziąć i coś sensownego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.12.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz Obstawiam ze to zakamulfowany tylko odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz Pewno z 500 zł http://www.nfow.pl/images/smiles/karabin3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz może transport jest gratis zadaj mu pytanie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz Obstawiam ze to zakamulfowany tylko odbiór osobisty. A GÓWNO!! "yyyyyyyyyyy, wie pan ale to kuriera doliczyc trzeba...bo to wie Pan Podlasie, my owszem dowozimy ale to musi byc duzy transport i wtedy liczymy po złotówce za kilometr a jak tak sama jedną szafkę to za kuriera dwie stówy..." Mówię facetowi, że na aukcji pisze jak wół - transport za darmo a ten mi na to że wkradł się tam błąd... i że jak nie chcę to moge nie kupować. no tak ale transakcje allegro sa umowami cywilno-prawnymi więc teoretycznie facio ma problem... Tylko my nie mamy czasu i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.12.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Mówię facetowi, że na aukcji pisze jak wół - transport za darmo a ten mi na to że wkradł się tam błąd... i że jak nie chcę to moge nie kupować. no tak ale transakcje allegro sa umowami cywilno-prawnymi więc teoretycznie facio ma problem... Tylko my nie mamy czasu i co teraz? Piszemy meile do tego sprzedawcy uświadamiające ze jego błąd, jego problem a szafke musi wysłać. Był wyrok sądu o bładzie gdzie gośc kupił auto. Jak facet dostanie 200 meili to może wyśle szafkę zgodnie z tym co napisał. za 0zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz może transport jest gratis zadaj mu pytanie na maila Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts