Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kupiłem... :oops:

Dżizys - co się ze mna dzieje - zanim Was poznałem byłem całkiem przyzwoity chłopak - niekłótliwy, ułożony, kompromisowy a teraz?

dzwonię do dyrektorki i mówię,że kupiłem szafki a ta że woli rowery NIE!, dzieci potrzebują swoje rzeczy zamknąć, dlatego szafki zreszta kupiłem i nie ma o czym gadać (wzdycha) OK - ma pan rację ale czy mozna podłączyc to pod choinkę szkolną? NIE!, (wzdycha) - dobra - to pana akcja i jeszcze jedno Panie Dandi... naprawde jestem wdzięczna.

Wpadła na fajny pomysł co mozna kupić za resztę kasy a mianowicie sprzęt sportowy: drabinki sznurkowe, trapezy, coś tam jeszcze - pomyślimy na spokojnie

kupiłem... :oops:

Dżizys - co się ze mna dzieje - zanim Was poznałem byłem całkiem przyzwoity chłopak - niekłótliwy, ułożony, kompromisowy a teraz?

dzwonię do dyrektorki i mówię,że kupiłem szafki a ta że woli rowery NIE!, dzieci potrzebują swoje rzeczy zamknąć, dlatego szafki zreszta kupiłem i nie ma o czym gadać (wzdycha) OK - ma pan rację ale czy mozna podłączyc to pod choinkę szkolną? NIE!, (wzdycha) - dobra - to pana akcja i jeszcze jedno Panie Dandi... naprawde jestem wdzięczna.

Wpadła na fajny pomysł co mozna kupić za resztę kasy a mianowicie sprzęt sportowy: drabinki sznurkowe, trapezy, coś tam jeszcze - pomyślimy na

spokojnie

Wiesz co nie chce być posądzany o jakieś zdewocienie, ale dobrem można wiele zdziałać jak widać. Nawet ta dyrektorka skruszała, jak wynika z twojej wypowiedzi nie taka z niej podła bicz jakby sie wydawało :o :D Święta maja jednak swoją moc żeby się wziąć i coś sensownego zrobić.

kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz

Obstawiam ze to zakamulfowany tylko odbiór osobisty.

A GÓWNO!!

"yyyyyyyyyyy, wie pan ale to kuriera doliczyc trzeba...bo to wie Pan Podlasie, my owszem dowozimy ale to musi byc duzy transport i wtedy liczymy po złotówce za kilometr a jak tak sama jedną szafkę to za kuriera dwie stówy..."

Mówię facetowi, że na aukcji pisze jak wół - transport za darmo a ten mi na to że wkradł się tam błąd... i że jak nie chcę to moge nie kupować. no tak ale transakcje allegro sa umowami cywilno-prawnymi więc teoretycznie facio ma problem...

Tylko my nie mamy czasu i co teraz?

Mówię facetowi, że na aukcji pisze jak wół - transport za darmo a ten mi na to że wkradł się tam błąd... i że jak nie chcę to moge nie kupować. no tak ale transakcje allegro sa umowami cywilno-prawnymi więc teoretycznie facio ma problem...

Tylko my nie mamy czasu i co teraz?

Piszemy meile do tego sprzedawcy uświadamiające ze jego błąd, jego problem a szafke musi wysłać. Był wyrok sądu o bładzie gdzie gośc kupił auto. Jak facet dostanie 200 meili to może wyśle szafkę zgodnie z tym co napisał. za 0zł.

kuffa no - może to ja jestem głupi - niech towarzycho zerknie na aukcje i powie mi ile kosztuje transport szafki do Bacik? Mały quizz

może transport jest gratis :wink:

zadaj mu pytanie na maila :roll:

Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej :wink: