Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej :wink:

ale napisał na aukcji

Paczka pocztowa ekonomiczna Koszt wysyłki: 0,00 zł

Paczka pocztowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł

Przesyłka pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł

Przesyłka pobraniowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł

Przesyłka kurierska Koszt wysyłki: 0,00 zł

Przesyłka kurierska pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej :wink:

ale napisał na aukcji

Tak sorry ale miałem na myśli sorry jak kogoś urażę wilekopolską g gospodarność i oszczędność, która niestety jest mało praktyczna jak widać.

MOżna jakoś spróbować uprosić ale szybciej chyba bedzie w jakims DHL-u (czy innym przewoźniku) cos wynegocjować oni sa mniej gospodarni i bardziej normalni. :evil:

Oto mail do tej firmy - zobaczymy czy cos da:

Witem serdecznie.

Zanim podejmę decyzję co dalej z szafką o której rozmawialiśmy przez telefon chciałbym naświetlic Państwu problem. Szafka została zakupiona za pieniądze ze składki ludzi aktywnie zaangażowanych w poprawę bytu dzieci z pewnego ośrodka na Podlasiu. Akcja obejmuje nie tylko pieniążki ale też darowizny rzeczowe. Cała masa ludzi wielkiego serca z całego kraju, kupuje tym dzieciakom ubrania, rzeczy codziennego użytku, zabawki, fajne gadżety - jednym słowem coś co każde dziecko ma na codzień. Każde z wyjątkiem dzieci z ośrodka o którym piszę.

Jako, że dzieci nie mają nic swojego, postanowilismy w te święta obdarowac ich w imieniu Mikołaja, jednak dzieci potrzebuja też szafek zamykanych na klucz bo rzeczy giną im nagminnie. Nie ukrywam, że decyzja o wyborze Państwa firmy zapadła również z powodu opcji transportu. Aukcja wyraźnie mówi o tym, że cena dostawy wliczona jest w koszt samej szafki:

Szanowni Państwo - gdybym działał tylko w swoim imieniu jako osoba prywatna, prawdopodobnie nie kruszyłbym kopii o koszt przesyłki kurierskiej, zapłaciłbym to co trzeba i zapomnielibysmy o sprawie ale tu zwracam się w imieniu dzieciaków dlatego proszę o nieobciążanie nas kosztem dostawy szafki i wysłanie jej jak najszybciej na koszt Państwa firmy.

Oczekując na odpowiedź, pozostaję z szacunkiem

--

Dandi3

A ja teraz z innej beczki ale ściśle związanej z zaangażowaniem ludzi w DANDI in ACTION .

Kiedyś Dandi napisał, aby przesłać mi na maila jakąś muzykę dla kilkunastolatków, co by ją umieścić na wysyłanym komputerze.

No i dziś dostałem takiego maila:

....................................................................................

Hey, nie jestem zarejestrowana na forum Muratora, bo sama mam 14 lat, ale moja mama jest ^^

Czytam te wszystkie posty, i jestem pod wrażeniem.

Pomyślałam, że mogę wrzucić jakąś listę muzyki, która dzieciaków w moim wieku by się spodobała.

Na podstawie tego czego słuchają moi znajomi, bo ja jestem fanką zespołów typu Iron Maiden, czy AC/DC.

Tu jest lista :

Cassie

Chris Brown

Christina Aguilera

Colbie Caillat

Counting Crows

Crazy Town

Eminem

Enya

Evanescense

Fall Out Boy

Fergie

Will.I.Am

Good charlotte

Gorillaz

Green Day

Gwen Stefani

Happysad

Jamelia

James Blunt

James Brown

Jamie Scott

JoJo

Black Eyed Peas

Katie Melua

Kylie Minogue

Leona Lewis

Madonna

Mariah Carey

My Chemical Romance

Norah Jones

Panic at the Disco

Pink

Robbie Williams

Snoop Dogg

Sugababes

^ Na podstawie muzyki słuchanej przez moich znajomych

Jeżeli chodzi o bardziej rockową muzykę (w końcu nie za bardzo wiem, czego wolą słuchać) to: ( i tutaj druga lista , bardziej rockowa - ale jej nie wstawiam bo wgrałem część)

^ Na podstawie, tego czego ja słucham ^^

Pogrubione, to takie, które powinny się większości spodobać.

Pozdrawiam, Ola.

............................................................................

Olu - myślę, że jesteś najmłodszą uczestniczką Akcji Dandiego, która dorzuciła TU kolejną "cegiełkę" - myślę, że należy Ci się Welki Szacun

(to chyba młodzieżowy zwrot, prawda?)

Myślę, że wybaczysz "wapniakowi" zacytowanie Twojego maila.

ja znalazłem cos takiego

http://www.manutan.pl/szafy-ze-schowkami_M314223.html

Cena podana jest netto w kolorze czerwonym wyszłoby ~1430 zł

Piszą że dostawa gratis w ciagu 48 godzin.

potrzebuję człowieka który tam zadzwoni i dopyta na kiedy przywiozą i reszę szczegółów. kto chętny?