jajmar 10.12.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej ale napisał na aukcji Paczka pocztowa ekonomiczna Koszt wysyłki: 0,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 10.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zapytaj go, czy może mail do pracowników allegro pomoże mu przeczytac ze zrozumieniem to, co sam napisał w opisie aukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kurcze...zarobiona jestem teraz, ale poszukajcie na allegro - może ktoś jeszcze sprzedaje gdzieś bliżej szafy ... jeśli nie ma metalowych , to może są takie drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Transport gratis to już niemożliwe a zobacz z koło jakiego miasta to już niemożliwe x 2 co najmniej ale napisał na aukcji Paczka pocztowa ekonomiczna Koszt wysyłki: 0,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Tak sorry ale miałem na myśli sorry jak kogoś urażę wilekopolską g gospodarność i oszczędność, która niestety jest mało praktyczna jak widać. MOżna jakoś spróbować uprosić ale szybciej chyba bedzie w jakims DHL-u (czy innym przewoźniku) cos wynegocjować oni sa mniej gospodarni i bardziej normalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 takie sa w Lublinie - bliżej...trza by dwie http://www.allegro.pl/item503881012_szafa_metalowa_pracownicza_bhp_60x50x180.html albo faktycznie dowiedzieć się ile dokładnie przesyłka kurierska i negocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Oto mail do tej firmy - zobaczymy czy cos da: Witem serdecznie. Zanim podejmę decyzję co dalej z szafką o której rozmawialiśmy przez telefon chciałbym naświetlic Państwu problem. Szafka została zakupiona za pieniądze ze składki ludzi aktywnie zaangażowanych w poprawę bytu dzieci z pewnego ośrodka na Podlasiu. Akcja obejmuje nie tylko pieniążki ale też darowizny rzeczowe. Cała masa ludzi wielkiego serca z całego kraju, kupuje tym dzieciakom ubrania, rzeczy codziennego użytku, zabawki, fajne gadżety - jednym słowem coś co każde dziecko ma na codzień. Każde z wyjątkiem dzieci z ośrodka o którym piszę. Jako, że dzieci nie mają nic swojego, postanowilismy w te święta obdarowac ich w imieniu Mikołaja, jednak dzieci potrzebuja też szafek zamykanych na klucz bo rzeczy giną im nagminnie. Nie ukrywam, że decyzja o wyborze Państwa firmy zapadła również z powodu opcji transportu. Aukcja wyraźnie mówi o tym, że cena dostawy wliczona jest w koszt samej szafki: Paczka pocztowa ekonomiczna Koszt wysyłki: 0,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka pobraniowa priorytetowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska Koszt wysyłki: 0,00 zł Przesyłka kurierska pobraniowa Koszt wysyłki: 0,00 zł Szanowni Państwo - gdybym działał tylko w swoim imieniu jako osoba prywatna, prawdopodobnie nie kruszyłbym kopii o koszt przesyłki kurierskiej, zapłaciłbym to co trzeba i zapomnielibysmy o sprawie ale tu zwracam się w imieniu dzieciaków dlatego proszę o nieobciążanie nas kosztem dostawy szafki i wysłanie jej jak najszybciej na koszt Państwa firmy. Oczekując na odpowiedź, pozostaję z szacunkiem -- Dandi3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dandi prawdziwy z ciebie http://www.nfow.pl/images/smiles/santa3.gif jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 gdyby olali albo odmówili ruszymy na nich hordą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A może coś takiego to chyba w Białym Stoku http://www.metalica.com.pl/content/view/21/39/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A może coś takiego to chyba w Białym Stoku http://www.metalica.com.pl/content/view/21/39/ fajne ale nie wizdzę ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja znalazłem cos takiego http://www.manutan.pl/szafy-ze-schowkami_M314223.html Cena podana jest netto w kolorze czerwonym wyszłoby ~1430 zł Piszą że dostawa gratis w ciagu 48 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ten MIRAD jest niezły kolorowy ale google cholera wykazuje mi Białystok a kontakt jest Warszawa i Katowice http://www.mirand.com.pl/sklep/meble/217/Sus_324.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 hejka.... o rety jaki tu ruch.... właśnie doczytałam o szafce i co? wiadomo juz coś? wyślą po dobroci czy mamy robić najazd maili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A ja teraz z innej beczki ale ściśle związanej z zaangażowaniem ludzi w DANDI in ACTION . Kiedyś Dandi napisał, aby przesłać mi na maila jakąś muzykę dla kilkunastolatków, co by ją umieścić na wysyłanym komputerze. No i dziś dostałem takiego maila:....................................................................................Hey, nie jestem zarejestrowana na forum Muratora, bo sama mam 14 lat, ale moja mama jest ^^Czytam te wszystkie posty, i jestem pod wrażeniem.Pomyślałam, że mogę wrzucić jakąś listę muzyki, która dzieciaków w moim wieku by się spodobała.Na podstawie tego czego słuchają moi znajomi, bo ja jestem fanką zespołów typu Iron Maiden, czy AC/DC. Tu jest lista :CassieChris BrownChristina AguileraColbie CaillatCounting CrowsCrazy TownEminemEnyaEvanescenseFall Out BoyFergieWill.I.AmGood charlotteGorillazGreen DayGwen StefaniHappysadJameliaJames BluntJames BrownJamie ScottJoJoBlack Eyed PeasKatie MeluaKylie MinogueLeona LewisMadonnaMariah CareyMy Chemical RomanceNorah JonesPanic at the DiscoPinkRobbie WilliamsSnoop DoggSugababes^ Na podstawie muzyki słuchanej przez moich znajomych Jeżeli chodzi o bardziej rockową muzykę (w końcu nie za bardzo wiem, czego wolą słuchać) to: ( i tutaj druga lista , bardziej rockowa - ale jej nie wstawiam bo wgrałem część) ^ Na podstawie, tego czego ja słucham ^^ Pogrubione, to takie, które powinny się większości spodobać.Pozdrawiam, Ola. ............................................................................ Olu - myślę, że jesteś najmłodszą uczestniczką Akcji Dandiego, która dorzuciła TU kolejną "cegiełkę" - myślę, że należy Ci się Welki Szacun (to chyba młodzieżowy zwrot, prawda?)Myślę, że wybaczysz "wapniakowi" zacytowanie Twojego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja znalazłem cos takiego http://www.manutan.pl/szafy-ze-schowkami_M314223.html Cena podana jest netto w kolorze czerwonym wyszłoby ~1430 zł Piszą że dostawa gratis w ciagu 48 godzin. Wiesz że fajne i cena ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jeżeli ktoś ma takie płytki to można je dorzucić do paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kurcze...myślałam, że to moja Kamila ...ona też słucha takiej muzyki ode mnie też podziękowania dla Oli za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ode mnie też podziękowania dla Oli za zaangażowanie ODE MNIE BARDZIEJ - OLKA DZIĘKI a tak w ogóle to kto jest mamą Oli? Pytam to zrobi się ściepę na order że przez 14 lat się mamcia nie obijała tylko wiedziała jak pociechę wychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ja znalazłem cos takiego http://www.manutan.pl/szafy-ze-schowkami_M314223.html Cena podana jest netto w kolorze czerwonym wyszłoby ~1430 zł Piszą że dostawa gratis w ciagu 48 godzin. potrzebuję człowieka który tam zadzwoni i dopyta na kiedy przywiozą i reszę szczegółów. kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 zadzwonię ...podaj miejscowośc do której szafę trza zawieźćto ma byc tan astronie? w promocji za 1056? niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts