daggulka 10.12.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Sorki, ta jest na 12 boksów ...na 15 boksów jest po 1 179,60 netto , brutto to bedzie 1439,11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 na 15 boksów jest po 1 179,60 netto , brutto to bedzie 1439,11. wciąz nas stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 szafę dandi zamówił , ze strony http://www.manutan.pl/szafy-ze-schowkami_M314223.html czerwona , na 15 boksów w promocji za 1179,60zł netto, czyli brutto to będzie 1439,11zł ...transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... ale żebyście widzieli jaki Dandi ma głos ..... norrrrmalnie.... mówię Wam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzis doszły paczki od Racheli, Daggulki, Nitubagi i Kasi256 jest super - czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ale sie dzieje... To tego gnojka od pierwszej aukcji olaliscie w koncu? Bo ciezko za Wami nadazyc... Wyslalam dzisiaj swoja skromniutka paczuszke Pocztexem (usluga - Jutro Standard, czyli jutro do 20.00 powinna byc na miejscu). Wrzucilam piata kosmetyczke, ale nie mialam juz kuferka - jakos mam nadzieje to podzielicie. I kupilam 5 pomadek ochronnych Nivea - smakowych (kazdy inny). W koncu takie cos przyda sie rowniez niepelnosprawnym dziewczynkom. Co do muzyki - mam plyte Nory Jones (spiratowana ), moglabym wyslac mp3, ale nie wiem komu teraz i czy to nie jest za pozno... No i ogolnie jestescie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... ale żebyście widzieli jaki Dandi ma głos ..... norrrrmalnie.... mówię Wam..... nożżżżżżzzzz kurde, zazdroszę ci daggulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... ale żebyście widzieli jaki Dandi ma głos ..... norrrrmalnie.... mówię Wam..... nożżżżżżzzzz kurde, zazdroszę ci daggulka nooo, też zazdroszczę, i te "nogi gazeli" chciałabym live zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 moglabym wyslac mp3, ale nie wiem komu teraz i czy to nie jest za pozno... jeżeli to zrobisz teraz to jeszcze wyjmę z pudła komputer i dogram. Jutro już za późno. Mail poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 moglabym wyslac mp3, ale nie wiem komu teraz i czy to nie jest za pozno... jeżeli to zrobisz teraz to jeszcze wyjmę z pudła komputer i dogram. Jutro już za późno. Mail poniżej Uno momento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ale sie dzieje... To tego gnojka od pierwszej aukcji olaliscie w koncu? Bo ciezko za Wami nadazyc... Tak. Wysłałem maila, że prosze uznac transakcję za nibyła i że olewamy konsekwencję. Trzeba mu przyznac że wystosował pieknego maila z przeprosinami, zmienił sprawy na aukcji i obiecał nie robić wiecej problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... ale żebyście widzieli jaki Dandi ma głos ..... norrrrmalnie.... mówię Wam..... nożżżżżżzzzz kurde, zazdroszę ci daggulka nooo, sama sobie zazdroszczę takiego narzeczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 paszłooooooooooooooo, szafkę mamy w poniedziałek po 14:00 u dzieciaków... PS: ale żebyście wiedzieli jaki Daga ma głos przez telefoooooooon... mrrrrrrr.... jak miód spływający niespieszną strózką... ale żebyście widzieli jaki Dandi ma głos ..... norrrrmalnie.... mówię Wam..... nożżżżżżzzzz kurde, zazdroszę ci daggulka nooo, sama sobie zazdroszczę takiego narzeczonego nie dręcz już więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dandi jestem kontakt do mnie posłałam na priv. Możemy ustalić punkt odbioru wszystkich spóźnionych i zabłąkanych paczek na 10.00 w niedzielę - pl. Wilsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kasia - Ty paczkę wysłałaś pierwsza... trochę się martwię, że jeszcze nie doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.12.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 doczytałam się! SZAFKA SUUUUUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gwozdzik, sprawdz maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kasia - Ty paczkę wysłałaś pierwsza... trochę się martwię, że jeszcze nie doszłaWeź mnie nie strasz Jak jutro nie dotrze to idę zrobić rozrubę na poczcie Wysłałam priorytetem Miało być na następny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts