Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

UWAGA UWAGA!!!!

WSZYSCY KTÓRZY NIE ZDĄŻĄ DOWIEŹĆ SWOICH PRZESYŁEK DO RASI BĄDŹ DOBROSZKI, LUB CI CO MAJĄ BLIŻEJ, SPOTYKAJĄ SIĘ Z NASZYMI KONWOJENTKAMI NA PLACU WILLSONA W NIEDZIELĘ O 10:00. W RAZIE CZEGO - PISZEMY DO OBU WOLONTARIUSZEK - PONTNICZEK PRIVY I DOGADUJEMY SIĘ INDYWIDUALNIE.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie nie mam serca trzymac tego tylko dla siebie - Janek wysłał mi zdjęcia tabliczek które zrobił dzieciakom. Oto one

1) plastikowe jako etykiety do prezentów:

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/tabliczki004.jpg

2) Metalowe jako nieśmiertelniki lub dodatki do breloczków które dzis wysłała Kasia:

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/tabliczki002.jpg

Moim zdaniem sa naprawdę super. Będą jeszcze metalowe na torby

Malka... oszalałaś ...majty są barrrdzo wazne .....no jak se wyobrażasz człowieka bez majtów :roll: .... oczywiście za wyjątkiem tych tirówek o których to ostatnio z Dandim gadałam :wink: :lol:
bożeszty mój :roll:

Majty wazne som, a jakże

Jak kupowałam tym dziewczynkom, to sobie też kupiłam :wink:

Czy ktos wie jak sie dowiedziec numer SWIFT do konta w banku?

Chodzi o wyslanie pieniedzy elektronicznie no i numer IBAN i SWIFT jest potrzebny....iban znam, ale jak sie dowiedziec SWIFT? Pani w okienku w oddziale banku? Gdzies na papierach bankowych bedzie?

Ma ktos jakis pomysl? .....prosze...ratunku!!

Maja, zagubiona w elektronicznym przelewie.... :cry:

masz tu:

Przy przelewach międzynarodowych konieczne jest podanie kodu SWIFTbanku w którym mamy rachunek. Dzięki SWIFTmożna w prosty sposób zidentyfikować instytucje finansowe.

Kody SWIFT często wymagane są przy przelewach bankowych występujących u bukmacherów Internetowych. Często wypłacając pieniądze od bukmachera na własne konto bankowe należy także podać kod kod SWIFTnaszego banku ( jeden dla danego banku dla całej Polski).

Bank Śląski: INGBPLPW

BPH: BPHKPLPK

Inteligo: BPKOPLPW

Kredyt Bank: KRDBPLPW

Lukas Bank: LUBWPLPR

mBank: BREXPLPWMBK

Millenium Bank: BIGBPLPW

Nordea Bank: NDEAPLP2

PBK: BPHKPLPK

Pekao SA: PKOPPLPW

PKO BP: BPKOPLPW

VW Bank: VOWAPLP1

WBK: WBKPPLPP

Czy ktos wie jak sie dowiedziec numer SWIFT do konta w banku?

Chodzi o wyslanie pieniedzy elektronicznie no i numer IBAN i SWIFT jest potrzebny....iban znam, ale jak sie dowiedziec SWIFT? Pani w okienku w oddziale banku? Gdzies na papierach bankowych bedzie?

Ma ktos jakis pomysl? .....prosze...ratunku!!

Maja, zagubiona w elektronicznym przelewie.... :cry:

powwinnas mieć na wyciągu z konta :)

Malka... oszalałaś ...majty są barrrdzo wazne .....no jak se wyobrażasz człowieka bez majtów :roll: .... oczywiście za wyjątkiem tych tirówek o których to ostatnio z Dandim gadałam :wink: :lol:

Tirówka ze mnie żadna, a majtów....hmmmmmm, no jak muszę to zakładam ... :oops: :oops:

A ile tych majtasów bedzie to powiem, jak pan z allegro mi klepnie, że ma na stanie tyle ile trza.