dandi3 10.12.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 UWAGA UWAGA!!!! WSZYSCY KTÓRZY NIE ZDĄŻĄ DOWIEŹĆ SWOICH PRZESYŁEK DO RASI BĄDŹ DOBROSZKI, LUB CI CO MAJĄ BLIŻEJ, SPOTYKAJĄ SIĘ Z NASZYMI KONWOJENTKAMI NA PLACU WILLSONA W NIEDZIELĘ O 10:00. W RAZIE CZEGO - PISZEMY DO OBU WOLONTARIUSZEK - PONTNICZEK PRIVY I DOGADUJEMY SIĘ INDYWIDUALNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 monitor i głośniki poooooszłyyyyyy wysłałam priorytetem powinno dojść w piątek lub poniedziałek tak powiedziała pani na poczcie ale się dzieje Dandi daj znać jak dojdzie i nie wysyłaj po odbiór Złociutkiej paczka waży 15kg Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 idę zrobić rozrubę na poczcie Boże, zarażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 nie wysyłaj po odbiór Złociutkiej paczka waży 15kg GosiaWłaśnie, moja waży coś ponad 8 kilo, tez ciężka A w sumie nic ciężkiego nie ma tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jak ja zobaczylam dzisiaj kolejke na poczcie, to postanowilam odzalowac na Pocztex i miec spokojna glowe. Ale oni chyba az takich ciezkich nie biora... Gwozdzilk, przeszly te pliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kurcze .... fajna akcja z fajnymi ludźmi ... aż się humor poprawia a jakie dzieciaki będą szczęśliwe - oczywiście, Dandi ... życzymy sobie fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a jakie dzieciaki będą szczęśliwe właśnie tego (zawsze przy takich akcjach) boję się najbardziej znaczy czy się dzieciom spodoba - oczywiście, Dandi ... życzymy sobie fotoreportaż rzecz jansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Słuchajcie nie mam serca trzymac tego tylko dla siebie - Janek wysłał mi zdjęcia tabliczek które zrobił dzieciakom. Oto one 1) plastikowe jako etykiety do prezentów: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/tabliczki004.jpg 2) Metalowe jako nieśmiertelniki lub dodatki do breloczków które dzis wysłała Kasia: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/tabliczki002.jpg Moim zdaniem sa naprawdę super. Będą jeszcze metalowe na torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super te tabliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super! Swietny pomysl byl od samego poczatku. Acha, ja tam jeszcze wrzucilam 10 kartek swiatecznych - raczej dla mlodszych dzieci, bo tam kotki, ptaszki i takie rozne. Do tego sa koperty - moze Wam sie do czegos przydadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 rewelacja ...te metalowe byłyby fajne do tych kluczyków do szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a może do kluczyków lepiej smyczki? coby mogły sobie dzieciaki na szyi zawiesić a co robimy z pozostałą kasą? w końcu zostanie jeszcze 3500zł na teraz (pewnie będzie jeszcze więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Piękne, tabliczki i.... Wasze serducha Gdzie przy Was majty ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Majty tez wazne som. Tabliczki super, ale na tylek sie nie nadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Malka... oszalałaś ...majty są barrrdzo wazne .....no jak se wyobrażasz człowieka bez majtów .... oczywiście za wyjątkiem tych tirówek o których to ostatnio z Dandim gadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Malka... oszalałaś ...majty są barrrdzo wazne .....no jak se wyobrażasz człowieka bez majtów .... oczywiście za wyjątkiem tych tirówek o których to ostatnio z Dandim gadałam bożeszty mój Majty wazne som, a jakże Jak kupowałam tym dziewczynkom, to sobie też kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Czy ktos wie jak sie dowiedziec numer SWIFT do konta w banku? Chodzi o wyslanie pieniedzy elektronicznie no i numer IBAN i SWIFT jest potrzebny....iban znam, ale jak sie dowiedziec SWIFT? Pani w okienku w oddziale banku? Gdzies na papierach bankowych bedzie? Ma ktos jakis pomysl? .....prosze...ratunku!! Maja, zagubiona w elektronicznym przelewie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.12.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 masz tu: Przy przelewach międzynarodowych konieczne jest podanie kodu SWIFTbanku w którym mamy rachunek. Dzięki SWIFTmożna w prosty sposób zidentyfikować instytucje finansowe.Kody SWIFT często wymagane są przy przelewach bankowych występujących u bukmacherów Internetowych. Często wypłacając pieniądze od bukmachera na własne konto bankowe należy także podać kod kod SWIFTnaszego banku ( jeden dla danego banku dla całej Polski). Bank Śląski: INGBPLPW BPH: BPHKPLPK Inteligo: BPKOPLPW Kredyt Bank: KRDBPLPW Lukas Bank: LUBWPLPR mBank: BREXPLPWMBK Millenium Bank: BIGBPLPW Nordea Bank: NDEAPLP2 PBK: BPHKPLPK Pekao SA: PKOPPLPW PKO BP: BPKOPLPW VW Bank: VOWAPLP1 WBK: WBKPPLPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Czy ktos wie jak sie dowiedziec numer SWIFT do konta w banku? Chodzi o wyslanie pieniedzy elektronicznie no i numer IBAN i SWIFT jest potrzebny....iban znam, ale jak sie dowiedziec SWIFT? Pani w okienku w oddziale banku? Gdzies na papierach bankowych bedzie? Ma ktos jakis pomysl? .....prosze...ratunku!! Maja, zagubiona w elektronicznym przelewie.... powwinnas mieć na wyciągu z konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Malka... oszalałaś ...majty są barrrdzo wazne .....no jak se wyobrażasz człowieka bez majtów .... oczywiście za wyjątkiem tych tirówek o których to ostatnio z Dandim gadałam Tirówka ze mnie żadna, a majtów....hmmmmmm, no jak muszę to zakładam ... A ile tych majtasów bedzie to powiem, jak pan z allegro mi klepnie, że ma na stanie tyle ile trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts