Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak ja zobaczylam dzisiaj kolejke na poczcie, to postanowilam odzalowac na Pocztex i miec spokojna glowe. Ale oni chyba az takich ciezkich nie biora...

na 100% biorą do 20 kg. Nie wiem czy wiecie że pocztex można zamówić i przyjeżdza kurier do domu bierze paczkę waży i wycenia. Nie doliczają kosztu dojazdu. Nie wiem czy we wszystkich miejscowaościach tak mają ale są takie mozliwości. Tu można wiecej dopytać 0 804 104 104 (numer z ich strony)

http://www.pocztex.pl/

a co robimy z pozostałą kasą? w końcu zostanie jeszcze 3500zł na teraz (pewnie będzie jeszcze więcej)

yyyyyyyyy, 2500 bo 4000-1500 to...2500 no i 410 poszło na torby narzeczonooooo

Pani dyrektor obiecała wpaść na pomysł co do zakupu sprętu gimnastycznego dla dzieciaków - drabinki sznurkowe i takie tam - kto wie... może spełnią tę samą funkcję co piłkarzyki - dzieciaki się na nich wyskaczą to zejdzie z nich agresja.

Zadzwonił do nas pan z poczty z informacją, że są jeszcze 3 paczki do odebrania. Po które to paczki, niefrasobliwie, wybrałam się ja osobiście na piechotę. Na moje szczeście spotkałam kolegę po drodze (dzięki Bogu za małe miasta, gdzie się zawsze kogoś spotyka po drodze), bo mina mi mocno zbladła gdy przemiła pani zaczęła wynosić z zaplecza paczki, jedą większą od drugiej, pokrzykując przy tym wesoło: "Zabierać, zabierać!". Kolega też nieco przybladł, gdy okazało się, że paczki ważą w sumie prawie 25 kg!! , a ja jako ciężarna biorę najlżejszą.

Najważniejsze, że daliśmy radę :)

A kolega powiedział, że jutro też mi pomoże, ale będzie samochodem :lol:

z pewna taka nieśmiałością.... co by zapewnić dzieciakom miękkie lądowanie z drabinek i wygodne (zdrowe) siedzenie:

http://sklep.fatty.pl/c/pl/7/2/1/0/long/fotele+fatty+2xl.html

przetestowane - sa niezniszczalne (w wersji z ecoskóry, z szenili się wyciera), superwygodne do siedzenia, leżenia, skoków na główkę i co fantazja podpowie.

chyba nadal jest promocja (pufa gratis)

Gwozdzik, poszedl mail z reszta muzyki. No Doubt to jest wprawdzie stary zespol Gwen Stefani, ale moze sie nie obraza.

a Ty skąd tego maila wysyłasz, z Księżyca :D ... bo jeszcze nie doszedł ... a zaraz pakuję paczkę

No jaja sobie robi ten serwer. :evil: :evil: :evil: Wyslalam juz dawno. :-? Nie masz gdzies w smieciach? :roll: