mayadaski 10.12.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzieki wielkie!!! Wlasciciel - daj znac na priv, ktory wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jak ja zobaczylam dzisiaj kolejke na poczcie, to postanowilam odzalowac na Pocztex i miec spokojna glowe. Ale oni chyba az takich ciezkich nie biora... na 100% biorą do 20 kg. Nie wiem czy wiecie że pocztex można zamówić i przyjeżdza kurier do domu bierze paczkę waży i wycenia. Nie doliczają kosztu dojazdu. Nie wiem czy we wszystkich miejscowaościach tak mają ale są takie mozliwości. Tu można wiecej dopytać 0 804 104 104 (numer z ich strony) http://www.pocztex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a co robimy z pozostałą kasą? w końcu zostanie jeszcze 3500zł na teraz (pewnie będzie jeszcze więcej) yyyyyyyyy, 2500 bo 4000-1500 to...2500 no i 410 poszło na torby narzeczonooooo Pani dyrektor obiecała wpaść na pomysł co do zakupu sprętu gimnastycznego dla dzieciaków - drabinki sznurkowe i takie tam - kto wie... może spełnią tę samą funkcję co piłkarzyki - dzieciaki się na nich wyskaczą to zejdzie z nich agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gwozdzilk, przeszly te pliki? Wszystko gra, dogrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zadzwonił do nas pan z poczty z informacją, że są jeszcze 3 paczki do odebrania. Po które to paczki, niefrasobliwie, wybrałam się ja osobiście na piechotę. Na moje szczeście spotkałam kolegę po drodze (dzięki Bogu za małe miasta, gdzie się zawsze kogoś spotyka po drodze), bo mina mi mocno zbladła gdy przemiła pani zaczęła wynosić z zaplecza paczki, jedą większą od drugiej, pokrzykując przy tym wesoło: "Zabierać, zabierać!". Kolega też nieco przybladł, gdy okazało się, że paczki ważą w sumie prawie 25 kg!! , a ja jako ciężarna biorę najlżejszą. Najważniejsze, że daliśmy radę A kolega powiedział, że jutro też mi pomoże, ale będzie samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gwozdzilk, przeszly te pliki? Wszystko gra, dogrywam A ja jestem na finiszu ladowania reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 z pewna taka nieśmiałością.... co by zapewnić dzieciakom miękkie lądowanie z drabinek i wygodne (zdrowe) siedzenie:http://sklep.fatty.pl/c/pl/7/2/1/0/long/fotele+fatty+2xl.htmlprzetestowane - sa niezniszczalne (w wersji z ecoskóry, z szenili się wyciera), superwygodne do siedzenia, leżenia, skoków na główkę i co fantazja podpowie. chyba nadal jest promocja (pufa gratis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ta jest fajoska: http://sklep.fatty.pl/c/pl/30/2/1/0/long/fatty+basketball.html Gwozdzik, poszedl mail z reszta muzyki. No Doubt to jest wprawdzie stary zespol Gwen Stefani, ale moze sie nie obraza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nie wytrzymałam ... Musiałam tu zajrzeć! Super te tabliczki i te plastikowe, i metalowe. Na pewno dzieciom się spodobają. Szafka też okay! Dandi3, Daggulka gratulki To co tylko klapek brakuje? Ja chyba już mam po 15 długopisów, mydelniczek i kubków do zebów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 kolejna kasa na koncie od DorciaIQ mam wrażenie że durnowate PKOBP księguje przelewy międzybankowe raz dziennie w okolicach godziny 11 stąd takie opóźnienia z kasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 cholera - nawet nie widziałem, że to nie ja jestem zalogowany tylko moja gangrena a więc kolejna kasa od Dorci na koncie. To o durnym PKOBP to ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zgadzam sie, PKO BP uwielbia przetrzymywac kase i w sobote nie ksieguja oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 rany....tu jest jak na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gwozdzik, poszedl mail z reszta muzyki. No Doubt to jest wprawdzie stary zespol Gwen Stefani, ale moze sie nie obraza. a Ty skąd tego maila wysyłasz, z Księżyca ... bo jeszcze nie doszedł ... a zaraz pakuję paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 10.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja pierdziu, tyle się wydarzyło jak mnie nie było.... nie nadążam Złociutka babo jedna nie targaj tych paczul no, Dandi jak dbasz o żonę, he? te forum muratora to jakis dom wariatów..słowo daję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 rany....tu jest jak na czacie drzewiej na czacie to się taaaaaaaaaaakie rzeczy działy Kuleczka, Neferka, Rrmi, Maxtorka, jabko, inż. mammoń, żaba, olkalybowa i wielu wielu innych Echhhh To co, idziemy na czata?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gwozdzik, poszedl mail z reszta muzyki. No Doubt to jest wprawdzie stary zespol Gwen Stefani, ale moze sie nie obraza. a Ty skąd tego maila wysyłasz, z Księżyca ... bo jeszcze nie doszedł ... a zaraz pakuję paczkę No jaja sobie robi ten serwer. Wyslalam juz dawno. Nie masz gdzies w smieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 rany....tu jest jak na czacie TAK KUFFA TERAZ JAK MUSZE PRACOWAĆ PRYWATNIE TO WSZYSCY SIĘ AKTUWIZUJĄ A JAK W PRACY "NA ETATCIE" UMIERAM Z NUDÓW I CZEKAM, ŻEBY MI KTOS ODPISAŁ TO WSZYSCY TACY ZAROBIENI ... KUFFA ale tekst o czacie dobry co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No jaja sobie robi ten serwer. Wyslalam juz dawno. Nie masz gdzies w smieciach? doszło minutę temu .... ale doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No jaja sobie robi ten serwer. Wyslalam juz dawno. Nie masz gdzies w smieciach? doszło minutę temu .... ale doszło No to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts