kaśka maciej 10.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No idzieta na czata czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 wiecie co...? własnie mnie naszło, że dokładnie za tydzień się to skończy. Całe to wariactwo - znów zacznę myśleć o budowie i codzienności. I wcale nie chcę - bardzo mnie kręci bycie tu z Wami. Dżizys - gadam jak szesnastolatka pod koniec wakacyjnych półkolonii nad morzem... ale jak skończymy działać dla dzieci mam juz kolejny plan dotyczący takiego jednego małego przystojniaka, któremu też trochę trzeba pomóc... Jest dla kogo się spalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No idzieta na czata czy nie??? a to to forum ma czata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No idzieta na czata czy nie??? kuźwa JEST... nigdy go nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kasia - tu fajnie jest, jak doła załapę, to wrócę tutaj i gęba mi sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 wiecie co...? własnie mnie naszło, że dokładnie za tydzień się to skończy. Całe to wariactwo - znów zacznę myśleć o budowie i codzienności. I wcale nie chcę - bardzo mnie kręci bycie tu z Wami. Dżizys - gadam jak szesnastolatka pod koniec wakacyjnych półkolonii nad morzem... ale jak skończymy działać dla dzieci mam juz kolejny plan dotyczący takiego jednego małego przystojniaka, któremu też trochę trzeba pomóc... Jest dla kogo się spalać Pewno że jest . Ale potrzebne jest zaistnienie kilku warunków brzegowych, np: miedzy innymi trzeba wiedzieć ze to co sie robi nie robi sie samemu ,powodem moga być nadchodzące Świeta, no to co juz powiedzialem potrzebna jest osoba o wielkim sercu która poderwie pokrewne dusze do działania. Ludzie nie są generalnie źli tylko samotni w czynieniu dobra i ogólnie wypaleni zyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dandi - melduje, ze wlalam kropelke we w konto . Przepraszam, ze dopiero teraz - ale w niedoczasie jestem. Mam nadzieje, ze dolezie przed Swietami No to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gawle tak się własnie zastanawiałem czyśmy tacy harytatywni bo Święta idą czy w innych okolicznościach też by nas walnęło - może to naiwność ale wydaje mi się, że fakt zbliżających się świąt nie gra tu głównych skrzypiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 WRÓCTA NA CZATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gawle tak się własnie zastanawiałem czyśmy tacy harytatywni bo Święta idą czy w innych okolicznościach też by nas walnęło - może to naiwność ale wydaje mi się, że fakt zbliżających się świąt nie gra tu głównych skrzypiec. Tak ale.... Święta Bożego Narodzenia pomimo tej całej zakupowo-marketowej moim zdaniem negatywnej ,otoczki mają swego prawdziwego ducha i tradycję. Dawanie prezentów i ciepła atmosfera to jest to i to zawsze pomaga. Moze nie jest powodem samym w sobie ale dobrym początkiem. Widzisz ważny jesteś Ty, masz talent na prawde. Gdyby nie twój apel i zaangazowanie nic by nie było . Dlaczego apel o pomoc redakcji jakos tak blado wypadł (moze za krytycznie oceniam ) a tu w ciągu zaledwie 2 dni akcja super expresowa.??? tylesie dzieje i to w realu o necie nie wspomne. Kiedyś ktos chciał pomóc biednym dzieciom z rodziny patologicznej i nawet chcialem pomóc bo na prawde tam był dramat ale powiedzieli ze przelewy nie wchodzą w gre bo nie chcą posredniczyc zeby ktos nie gadał i na tym sie skonczylo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 WRÓCTA NA CZATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : a przestan wywala mnie serwer sie zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Osobie prywatnej jest latwiej, bo nikt jej po koncie nie bedzie dlubal. Umowmy sie, ze Polska to nie Stany i nikt bez powodu nie zaglada w nieswoje sprawy, nawet US. I tu chyba chodzi tez o to, ze jest konkretna potrzeba, dosc powiedzmy skromna (na poczatku taka byla przynajmniej) i w miare latwo jest sie zaangazowac. A potem to juz jeden drugiego nakreca i tak idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 łeeeeee, szkoda Myślę, że czas odświeżyć tą tradycję Wybrac jakiś dzień w tygodniu i obowiązkowo się tam wstawiać I gadać do białej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 łeeeeee, szkoda Myślę, że czas odświeżyć tą tradycję Wybrac jakiś dzień w tygodniu i obowiązkowo się tam wstawiać I gadać do białej nocy najlepiej w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wybrac jakiś dzień w tygodniu i obowiązkowo się tam wstawiać Kasia - z tym wstawianiem to szczególnie dobry pomysł to co , łycha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.12.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 najlepiej w piątek Ja się w piątki alkoholizuję w realu... może być czwartek? Za czwartkiem przemawia też fakt, że to już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wybrac jakiś dzień w tygodniu i obowiązkowo się tam wstawiać Kasia - z tym wstawianiem to szczególnie dobry pomysł to co , łycha ? Ja bym się juz dzisiaj chetnie wstawiła - cięzki dzień i końca nie widać. A od wątka nie moge się oderwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 łeeeeee, szkoda Myślę, że czas odświeżyć tą tradycję Wybrac jakiś dzień w tygodniu i obowiązkowo się tam wstawiać I gadać do białej nocy najlepiej w piątek Mnie pasi Własnie był jakiś xyz ale se poszedł No cóż. Wracając do sprawy. Kiedys organizowałam takie zbiórki, w szkole. Dary szły do domu dziecka i do MOPSu. I niestety, dowiedziałam się (przez zupełny przypadek) że dzieci nie były zadowolone..... Zrezygnowałam więc. Trochę mnie to podłamało No ale cóż. nie dogodzisz każdemu. Ale do wszelkich akcji tego typu chętnie się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 jutro to ja mam pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 najlepiej w piątek Ja się w piątki alkoholizuję w realu... może być czwartek? Za czwartkiem przemawia też fakt, że to już jutro Właśnie w czwartki wstawiałyśmy się z kulką, maxi, neferką i rrmi Wstawiałyśmy się dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts