Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jasssooooo, ale jazda :D

Dandi, jak znam życie i jeśli zdołałam poznać ludzi z Forum przez ten rok, to nie ważne, czy Święta czy nie - będą pomagać tak, jak moga!!!!!!

I wiesz co, ja też czuję się zaszczycona, że należę do tego Forum :D :D

Jeśli zdążę ze wszystkim, to jeszcze coś podeślę, bo tę pierwszą paczkę to trochę na wariackich papierach robiłam! Na wsi słuczaj podeślij jednak na priva nr konta, bo jak bony dyny nie wiem, czy dam radę zrobić zakupy i wysłać to wszystko w sensowynym czasie!

Kasia ja z chęcią ale jutro. Idę se wleje wódki, zaraz przyjedzie Mariusz - pokaże mu to co wysłaliście - pogadamy...

Boże jeszcze czwartek, piątek i weekend.

Przed chwilą przyszła Złociutka i gada , że sie czuje staro. Jak tak patrzę pod światło to może i rzeczywiście przez te trzy dni cos się zmieniło ale czy to ząb czasu..?. eeeeeeeeeeeeeeeee, chyba raczej przestało jej źle z oczu patzeć przez akcję :D

No wracam ja sobie spokojnie z pracy, foruma otwieram, a tutaj tyle stronek walnięte, jak kiedyś na RW bywało! :D

Szafki - doskonały pomysł, bardzo to się dzieciakom przyda. Dobrze, że Pani Dyrektor zaczyna widzieć, że nie przelewki z akcją Dandiego są i powoli chyba wymięka. :D

Nadmiarowe rzeczy typu mydło koniecznie trzymać i wydzielac w razie potrzeby, inaczej nie będzie wykorzystane zgodnie z jego przeznaczeniem - takie dzieciaki nie są nauczone szacunku do rzeczy, zwłaszcza drobnych, więc jak będzie za dużo mydeł, to zaczną się rzucać nimi albo urządzą zawody w rzucie mydłem przez okno. :lol:

Wszyscy jesteście wspaniali i bardzo się cieszę, że mogę z Wami tutaj być. :D

Dandi - ja jakoś trochę zazdrosna o tę smoczycę jestem, dlaczego Ona, a nie ja? :oops: :roll:

Toluś, jak najszybciej - czas pędzi jak nienormalny. Daniel odzywał się na prv? Jak nie to w międzyczasie postaram się gada zabić!

Kurcze, dopiero weszłam na forum, zakręcony dzień jak barani ogon :roll:

Już wczoraj podałam Danielowi na priw numer komórki, jesteśmy w kontakcie, jutro paczka będzie u Daniela.

Nastukaliście tyle stron, nie wiem, co z klapkami, czy ktoś się zadeklarował.

Ja dziś kupiłam rozmiar 37 4 pary, tak jak było na liście potrzeb.

Dorzucę do tego co już jest, mam też plecak, torebkę dziewczęcą i kosmetyki, pomadki, tusze do rzęs, cienie, próbki perfum, może też się przydadzą :roll:

a że Tolka szajba każdy wie 8)

(Tola alowju - Ty to wiesz :D )

no nie zasnę dziś :lol:

wiecie co, jak czytam ten wątek i czuję przez skórę taki "gorąc" tu w wątku, (Honoratka miała taki gorąc w sobie w Czterech Pancernych)...to norrrrrrmalnie czuję się tak, jak w pierwszą niedzielę stycznia gdy gra WOŚP :D

Dandi, Ty może jesteś bratem bliźniakiem Owsiaka, przyznaj się 8)

Nastukaliście tyle stron, nie wiem, co z klapkami, czy ktoś się zadeklarował.

Ja dziś kupiłam rozmiar 37 4 pary, tak jak było na liście potrzeb.

Dorzucę do tego co już jest, mam też plecak, torebkę dziewczęcą i kosmetyki, pomadki, tusze do rzęs, cienie, próbki perfum, może też się przydadzą :roll:

Nikt się więcej nie deklarował, ale może ktoś po cichu podrzucił :wink:

a co robimy z pozostałą kasą? w końcu zostanie jeszcze 3500zł na teraz (pewnie będzie jeszcze więcej)

yyyyyyyyy, 2500 bo 4000-1500 to...2500 no i 410 poszło na torby narzeczonooooo

Pani dyrektor obiecała wpaść na pomysł co do zakupu sprętu gimnastycznego dla dzieciaków - drabinki sznurkowe i takie tam - kto wie... może spełnią tę samą funkcję co piłkarzyki - dzieciaki się na nich wyskaczą to zejdzie z nich agresja.

no patrz na co mi przyszło po 10 latach pracy w banku ...liczyć nie potrafię :oops: :roll:

ale jak znam to forum to jeszcze dobijemy :wink: :lol:

a tak szeptem to zastanawia mnie, że na drabinki i takie tam znajdzie się miejsce...a na piłkarzyki i stół do tenisa to nie? :wink: :roll: ...no ale niech jej ziemia lekką będzie :lol:

depesia ... no coś Ty ... ja to żonce Dandiego współczuję ...kobieciarz z niego, ze ja Ci mówię :wink: ...wszystkie tirówki w okolicy zna - ich zwyczaje, i w ogóle .... no i zobacz... tam żona- tu narzeczona, a jeszcze innym deklaruje , że się monogamią brzydzi :wink: :lol: ... Złociutka - ja Ci mówię, amant Ci się trafił nie z tej ziemi :D

Właściwie to Ty, Daggulko, chyba rację masz... :roll: :o

No - jak to Dandi, dandys jeden. :D

Ale co z tym miejscem na sprzęt sportowy to racja. Takie małe piłkarzyki to nie, a taki sprzęt to tak? :o :-?

Może strita w oku ma? :lol:

Dandi - Wy przemyślcie założenie fundacji, kasy jest na tyle, że i na fundusz początkowy starczyłoby. Byłbyś świetny! :D