Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Malgos z W-wy do Krakowa ostatnio moja przesylka priorytetowa szla 7 dni. Dzis doszlo a w piatek bylo wyslane... :-?

No widzisz, czyli dobrze, ze jednak Pocztexem wyslalam. Ale co poszlo normalnie to juz poszlo i teraz tylko trzeba kciuki trzymac, wyjscia nie ma. A w razie czego co nie dojdzie na czas, to zlozyc u wychowawcow i na jakies urodziny czy inne okazje rozdzielac.

Dandi, Złociutka !!!!!!!!!!!! żyjecie ?????????????

Żyjemy, ale jest cięzko. Dwóch chorujących chłopów na jedną damską głowe to naprawdę dużo ;)

Tak na szybko:

- przyszły torby podróżne dla dzieci

- przyszła paczka od Janka

- przyszła paczka od JaMajiD

- przyszła paczka z kalpkami i jabłkami do ślizgana (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo)

- przyszła paczka z kosmetyczkami (malgos to chyba od Ciebie?)

- przyszła paczka z kopmletem 7 razy farbki+kredki + pędzelki (przepraszam, ale też nie pamiętam od kogo)

kaśka maciej Twojej wśród nich nie ma prawda?

Jedno jeszcze Wam powiem. Co jak co ale paczki są mega profesjonalnie zapakowane. Dostać się do środka to prawdziwe wyzwanie ;)

Mam już w autku ogromną pakę od Zeljki i komputer od Gwoździka, rety! ale jak zapakowany !!! :o :D :D :D

Cudne ludzie z nich som, oj cudne!!!

Dzięki Zeljko za kawkę i gościnę! :D :D :D

Gwoździk razem z synem był (ale chłopaki! :oops:) :D :D :D

Dobroszko daj powoli znać ile paczek u Ciebie, bo nie wiem czy przyczepki nie trzeba będzie wypożyczyć :lol: :lol: :lol: :o

Dziewczynki miłe , dwa samochody wydaja mi się niewyjęte , bo oprócz tego co my przyszykowaliśmy zaczynają się zgłaszać dobre zdusze z Babińca.

Jedna przekazała niedużą paczkę , druga killka mniejszych - ale jak wiadomo razem miejsce zajmują.Następna zapowiada się na jutro i to z komputerem ( albo monitorem - pogubiłam się :o ) , kolejna będzie w sobotę.

W niedzielę chyba Kamyk jeszcze będzie coś dorzucać .

Nieźle nam idzie , zaczęło się od szczotek do zębów , a skończymy z pracownią komputerową.

Rasia , no i nie pogadamy sobie po drodze , chyba,że przez telefon

:wink: :lol: :lol:

No i trzeba jeszcze pamiętac , że TomKa cosik nam dorzuci i sama się dosiądzie.