Żelka 11.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Malgos z W-wy do Krakowa ostatnio moja przesylka priorytetowa szla 7 dni. Dzis doszlo a w piatek bylo wyslane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Malgos z W-wy do Krakowa ostatnio moja przesylka priorytetowa szla 7 dni. Dzis doszlo a w piatek bylo wyslane... No widzisz, czyli dobrze, ze jednak Pocztexem wyslalam. Ale co poszlo normalnie to juz poszlo i teraz tylko trzeba kciuki trzymac, wyjscia nie ma. A w razie czego co nie dojdzie na czas, to zlozyc u wychowawcow i na jakies urodziny czy inne okazje rozdzielac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 11.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Niniejszym informuję - paczka ode mnie ze slipkami dla chłopców poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dandi, Złociutka !!!!!!!!!!!! żyjecie ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Pozabierali paczki i poszli sprzedawac towar na plac... Do budowy dorabiaja znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Złociutka, doszły te herbaty z bluzą i swetrem, daj znac. Priorytetem wysłałam, jakby co mogę pójść z awaturą na pocztę.... Dandi, nie leń się tylko do roboty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Paczka przekazana Danielowi( jakie przystojne chłopisko z niego ). Złociutka, zdrówka życzę Wam obojgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 11.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dandi, Złociutka !!!!!!!!!!!! żyjecie ????????????? Żyjemy, ale jest cięzko. Dwóch chorujących chłopów na jedną damską głowe to naprawdę dużo Tak na szybko: - przyszły torby podróżne dla dzieci - przyszła paczka od Janka - przyszła paczka od JaMajiD - przyszła paczka z kalpkami i jabłkami do ślizgana (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo) - przyszła paczka z kosmetyczkami (malgos to chyba od Ciebie?) - przyszła paczka z kopmletem 7 razy farbki+kredki + pędzelki (przepraszam, ale też nie pamiętam od kogo) kaśka maciej Twojej wśród nich nie ma prawda? Jedno jeszcze Wam powiem. Co jak co ale paczki są mega profesjonalnie zapakowane. Dostać się do środka to prawdziwe wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Na mojej pod adresem zwrotnym jest napisane malgos2. Oczywiscie zapomnialam podpisac ja w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Mam już w autku ogromną pakę od Zeljki i komputer od Gwoździka, rety! ale jak zapakowany !!! Cudne ludzie z nich som, oj cudne!!! Dzięki Zeljko za kawkę i gościnę! Gwoździk razem z synem był (ale chłopaki! ) Dobroszko daj powoli znać ile paczek u Ciebie, bo nie wiem czy przyczepki nie trzeba będzie wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A gdzie zdjecia? Miala byc fotostory od poczatku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Będą, ale od niedzieli 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dziewczynki miłe , dwa samochody wydaja mi się niewyjęte , bo oprócz tego co my przyszykowaliśmy zaczynają się zgłaszać dobre zdusze z Babińca. Jedna przekazała niedużą paczkę , druga killka mniejszych - ale jak wiadomo razem miejsce zajmują.Następna zapowiada się na jutro i to z komputerem ( albo monitorem - pogubiłam się ) , kolejna będzie w sobotę. W niedzielę chyba Kamyk jeszcze będzie coś dorzucać . Nieźle nam idzie , zaczęło się od szczotek do zębów , a skończymy z pracownią komputerową. Rasia , no i nie pogadamy sobie po drodze , chyba,że przez telefon No i trzeba jeszcze pamiętac , że TomKa cosik nam dorzuci i sama się dosiądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ło matko - to się narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A jak Wy to bedziecie nosic biedulki? Mam nadzieje, ze jakichs rycerzy macie tam w poblizu? Teraz to juz naprawde bez zdjec nie macie sie co pokazywac w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dandi - jak zdrófko dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej Złociutka - pozdrófka gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kibicuję, wyrazy uznania dla Rasi, Dobroszki i TomKi. Dandiemu i drugiemu chłopakowi zdrówka, Złociutka - trzymaj się kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 kaśka maciej Twojej wśród nich nie ma prawda?prawda Ojjjjjjjjjjjjjjj, idę na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzięki Zeljko za kawkę i gościnę! To ja dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 12.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 to się cieszę że dotarła, z Torunia szła 2 dni priorytet, nie martwcie się ludziki Wasze też dotrą, patrząc na moje ostatnie problemy z pocztą ale się cieszę z tej całej akcji czekam z niecierpliwością na fotostory z przekazywania paczek no i rozdawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts