Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry

krwawiąc, wyrwawszy sobie kroplówkę, doczołguję się do kompa. Złego licho nie bierze i chociaż jestem na zwolnieniu a potomek usiłuje dopisac do posta coś od siebie, wracam z ręka na puls bo ta moja Złociutka to jakaś taka... tego...

Kasy jest tyle:

ja - 3310

Złociutka: - 1200

odezwe sie jeszcze

...... i komputer od Gwoździka, rety! ale jak zapakowany !!! :o :D :D :D

... e tam, żebym jeszcze dawał nowy ten komputer .... a tu papierek może i ładny ale w środku używany sprzęt :(

Gwoździk razem z synem był (ale chłopaki! :oops:) :D :D :D

Miło mi było poznać, a młody Gwoździk określił Cię słowami " ale sympatyczna babka" :D

dobra - polozylem dziecię spać eraz jestem juz wolniejszy.

To co wysyłacie w paczkach jest super - dla przykładu chciałbym tylko powiedzieć, że te kosmetyczki i kosmetyki od Małgos to firma Clinique (Złociutka powiedziała że to drogie jak cholera) a reszta przesyłek wcale nie odbiega od jakości tej od Małgoś.

Przesyłka Janka -wiadomo bo widzieliście na zdjęciach, do tego kapcie, słodycze, ubrania - a to wszystko świetnej jakości i wyglądu.

Tolu, Rachelo, Daniel się zakochał - nie może się zdecydować w której z Was bardziej :)

Z racji tego, że nawala mi łeb a wczorajszy wieczór spędxziłem pod kroplówką, nie jestem w stanie monitorować sprawy ak jak do tej pory. Dodatkowo moja mama (która zajmowała się Mackiem podczas naszej nieobecności i zaangazowania w akcję) tez ma wirusa i aktualnie lezy sobie podłączona do kroplówki więc mamy też dziecię wymiotujące i z biegunką ale dziś troche popracuje nad akcja i odezwe się z parenaście razy żebyście nie poprzysypiali do przyszłej środy.

a tak w ogóle chciałem powiedziec że dzięki temu, że mam wirusa zrobił mi sie jazzowy głos i wyśpiewuję dziecku fałszywie kolędy. Jakimś sposobem zasnął od tego - nie wiem tylko czy nie udaje żeby sie ojciec wreszcie zamknął

cześć, Dandi

piszesz, że kasy w sumie jest 4510 ... no ale z tego chyba jeszcze za tą szafę trza zapłacić? :roll:

bo torby skoro przyszły, to już chyba zapłacone? :wink:

czyli wychodziłoby na to, ze jeszcze ktos wpłacił kasę ... bo było mniej , albo zaś ja liczyć nie umiem :oops: :lol:

a tak w ogóle chopie , to zdrowiej bo najgorsze przed Wami - pakowanie paczek, i w ogóle

nadal czekamy na propozycje jak spozytkowac kasę :wink: :D

cześć, Dandi

piszesz, że kasy w sumie jest 4510 ... no ale z tego chyba jeszcze za tą szafę trza zapłacić? :roll:

bo torby skoro przyszły, to już chyba zapłacone?

informacje które podaję na temat pieniędzy to cała kasa która wpływa. Nie odliczam od tego tego co wydałem na torby i na szafę. Chce żebyście mieli obraz tego co zebraliśmy a potem zrobię zestawienie wydatków. Oczywiście sprytnie zakamufluje to co zamierzam zdefraudowac na wycieczke na Maderę.

najnowsze przelewy są od Zochny, Skaby i Anbud. (pisałem, że mam tez od DorciIQ???)

Własnie zapłaciłem za szafę i przefaksowałem im potwierdzenie wpłaty - baba obiecała,że nie bedzie czekac na zaksiegowanie przelewu tylko nada presylkę jak dostanie faks. czyli zaraz 8)

a ja po ostatnim sajgonie dziś w robocie mam luźniejszy dzień ...siedze se na allegro i przegladam oferty .... szukam też tych drabinek czy innych sportowych sprzętów dla dzieciaków ...co ciekawsze oferty będę wklejać w wątku :wink:

sie - nie zapomnij zabrać ze soba Złociutkiej :wink: :lol:

ZA NIC!!!!!!! ona mnie cały czas wkurza w tej chorobie

I vi za vi 8)

W kwestii rycerzy. Mam już dwóch chętnych (poza moim mężem ;) )

rasia, Dobroszka. Prośba do Was. Czy mogłybyście dać mi znać czy wszystkie paczki zmieszczą się w Waszych autach? Ponieważ, jakby co, mam jeszcze jedną chętną z autem do pomocy. I będzie prawdziwy konwój ;)

Z racji skakania nad chorym mężem wszelkie aktualizacje będą dopiero za chwilę.

drabinki sznurkowe:

http://www.novumgrom.pl/shop/index.php?view=product&id=2813

http://www.novumgrom.pl/shop/images/shop/big/18810843374362201be0feb.jpeg

http://www.novumgrom.pl/shop/images/shop/big/1862143902436220920567d.jpeg

ceny od 75 do 135 zł/ sztukę...są 4 modele

na tej stronie podanej wyżej jest więcej sprzetu sportowego dla dzieci- trzaby poogladac czy cos sie jeszcze nada :roll:

Złociutka zaraz zrobię gorącą linię z Rasią , ale wydaje mi się,że jesteśmy po dobrej stronie mocy.

Samochody mamy spore , więc nawet jak się zapakuje bagażniki , to drugie tyle zmieści się na tylnych siedzeniach :D

Dopiszę co Rasia na to i dam znać :wink:

Ale jeśli Konwojentka ma się ochotę przejechać , to zapraszamy :D :D