malka 12.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Galoty "pofrunęły" na północny- wschód Mam nadzieję,że dotrą na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobry krwawiąc, wyrwawszy sobie kroplówkę, doczołguję się do kompa. Złego licho nie bierze i chociaż jestem na zwolnieniu a potomek usiłuje dopisac do posta coś od siebie, wracam z ręka na puls bo ta moja Złociutka to jakaś taka... tego... Kasy jest tyle: ja - 3310Złociutka: - 1200 odezwe sie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 12.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ŻYJESZ je je je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ...... i komputer od Gwoździka, rety! ale jak zapakowany !!! ... e tam, żebym jeszcze dawał nowy ten komputer .... a tu papierek może i ładny ale w środku używany sprzęt Gwoździk razem z synem był (ale chłopaki! ) Miło mi było poznać, a młody Gwoździk określił Cię słowami " ale sympatyczna babka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dandi - zdrowiej !!! Może brakuje Ci żelaza, to Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dandi - zdrowiej !!! Może brakuje Ci żelaza, to Ci wyślę mnie trochę stali zostało...posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dobra - polozylem dziecię spać eraz jestem juz wolniejszy. To co wysyłacie w paczkach jest super - dla przykładu chciałbym tylko powiedzieć, że te kosmetyczki i kosmetyki od Małgos to firma Clinique (Złociutka powiedziała że to drogie jak cholera) a reszta przesyłek wcale nie odbiega od jakości tej od Małgoś. Przesyłka Janka -wiadomo bo widzieliście na zdjęciach, do tego kapcie, słodycze, ubrania - a to wszystko świetnej jakości i wyglądu. Tolu, Rachelo, Daniel się zakochał - nie może się zdecydować w której z Was bardziej Z racji tego, że nawala mi łeb a wczorajszy wieczór spędxziłem pod kroplówką, nie jestem w stanie monitorować sprawy ak jak do tej pory. Dodatkowo moja mama (która zajmowała się Mackiem podczas naszej nieobecności i zaangazowania w akcję) tez ma wirusa i aktualnie lezy sobie podłączona do kroplówki więc mamy też dziecię wymiotujące i z biegunką ale dziś troche popracuje nad akcja i odezwe się z parenaście razy żebyście nie poprzysypiali do przyszłej środy. a tak w ogóle chciałem powiedziec że dzięki temu, że mam wirusa zrobił mi sie jazzowy głos i wyśpiewuję dziecku fałszywie kolędy. Jakimś sposobem zasnął od tego - nie wiem tylko czy nie udaje żeby sie ojciec wreszcie zamknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 cześć, Dandi piszesz, że kasy w sumie jest 4510 ... no ale z tego chyba jeszcze za tą szafę trza zapłacić? bo torby skoro przyszły, to już chyba zapłacone? czyli wychodziłoby na to, ze jeszcze ktos wpłacił kasę ... bo było mniej , albo zaś ja liczyć nie umiem a tak w ogóle chopie , to zdrowiej bo najgorsze przed Wami - pakowanie paczek, i w ogóle nadal czekamy na propozycje jak spozytkowac kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witajcie! (powiadomień nie dostawałam ) Cieszę się, że dandi do zdrowia wraca! Gwoździku skoro dandi o Złociutkiej pisze: bo ta moja Złociutka to jakaś taka... tego... znaczy ... calkiem dobrze z nim i nic Mu nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 cześć, Dandi piszesz, że kasy w sumie jest 4510 ... no ale z tego chyba jeszcze za tą szafę trza zapłacić? bo torby skoro przyszły, to już chyba zapłacone? informacje które podaję na temat pieniędzy to cała kasa która wpływa. Nie odliczam od tego tego co wydałem na torby i na szafę. Chce żebyście mieli obraz tego co zebraliśmy a potem zrobię zestawienie wydatków. Oczywiście sprytnie zakamufluje to co zamierzam zdefraudowac na wycieczke na Maderę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ...ok, zgadzamy sie - nie zapomnij zabrać ze soba Złociutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a potem druga wycieczka z narzeczoną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 eee, kasy nie styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 sie - nie zapomnij zabrać ze soba Złociutkiej ZA NIC!!!!!!! ona mnie cały czas wkurza w tej chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 i dzięki temu zdrowiejesz !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 najnowsze przelewy są od Zochny, Skaby i Anbud. (pisałem, że mam tez od DorciIQ???) Własnie zapłaciłem za szafę i przefaksowałem im potwierdzenie wpłaty - baba obiecała,że nie bedzie czekac na zaksiegowanie przelewu tylko nada presylkę jak dostanie faks. czyli zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a ja po ostatnim sajgonie dziś w robocie mam luźniejszy dzień ...siedze se na allegro i przegladam oferty .... szukam też tych drabinek czy innych sportowych sprzętów dla dzieciaków ...co ciekawsze oferty będę wklejać w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 12.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 sie - nie zapomnij zabrać ze soba Złociutkiej ZA NIC!!!!!!! ona mnie cały czas wkurza w tej chorobie I vi za vi W kwestii rycerzy. Mam już dwóch chętnych (poza moim mężem ) rasia, Dobroszka. Prośba do Was. Czy mogłybyście dać mi znać czy wszystkie paczki zmieszczą się w Waszych autach? Ponieważ, jakby co, mam jeszcze jedną chętną z autem do pomocy. I będzie prawdziwy konwój Z racji skakania nad chorym mężem wszelkie aktualizacje będą dopiero za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 drabinki sznurkowe: http://www.novumgrom.pl/shop/index.php?view=product&id=2813 http://www.novumgrom.pl/shop/images/shop/big/18810843374362201be0feb.jpeg http://www.novumgrom.pl/shop/images/shop/big/1862143902436220920567d.jpeg ceny od 75 do 135 zł/ sztukę...są 4 modele na tej stronie podanej wyżej jest więcej sprzetu sportowego dla dzieci- trzaby poogladac czy cos sie jeszcze nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Złociutka zaraz zrobię gorącą linię z Rasią , ale wydaje mi się,że jesteśmy po dobrej stronie mocy. Samochody mamy spore , więc nawet jak się zapakuje bagażniki , to drugie tyle zmieści się na tylnych siedzeniach Dopiszę co Rasia na to i dam znać Ale jeśli Konwojentka ma się ochotę przejechać , to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts