Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aktualizacja paczek:

- przyszły torby podróżne dla dzieci

- przyszła paczka od Janka

- przyszła paczka od JaMajiD

- przyszła paczka z kalpkami i jabłkami do ślizgana (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo)

- przyszła paczka z kosmetyczkami (od malgos)

- przyszła paczka z kopmletem 7 razy farbki+kredki + pędzelki ( od BRAMERA)

- przed chwilą przyszła paczka od efilo :)

Najświeższe niusy sa takie, że Rasia stoi z autkiem na awaryjnych , bo coś jej szoruje w samochodzie o glebę.

Jak tylko będzie wiedziała,czy samochód będzie zdatny do drogi da mi znać.

Złociutka daj znać wolontariuszce , że niewykluczone, że jej wsparcie motoryzacyjne będzie potrzebne - powinno się to jeszcze dziś wyjaśnić.

Dam znać jak się Rasia odezwie :roll:

kaśka ....ja Cie nie chcę martwić , ale mi ostatnio paczka zaginęła...paczka którą wysylałam towar do kontrahenta ... reklamacja jest w toku (ale to trwa tygodniami) ...też wysyłałam notabene priorytetem :evil:

ale może tu się jakoś wyjaśni pozytywnie :roll:

kaśka ....ja Cie nie chcę martwić , ale mi ostatnio paczka zaginęła...paczka którą wysylałam towar do kontrahenta ... reklamacja jest w toku (ale to trwa tygodniami) ...też wysyłałam notabene priorytetem :evil:

ale może tu się jakoś wyjaśni pozytywnie :roll:

nawet mi nie mów :o :cry:

rasia, Dobroszka. Prośba do Was. Czy mogłybyście dać mi znać czy wszystkie paczki zmieszczą się w Waszych autach? Ponieważ, jakby co, mam jeszcze jedną chętną z autem do pomocy. I będzie prawdziwy konwój ;)

Z racji skakania nad chorym mężem wszelkie aktualizacje będą dopiero za chwilę.

Każda chętna mile widziana :D

a 10 minut temu moje autko urwało sobie coś i strasznie brzęczy

:cry: :cry: :cry: , więc tym bardziej inne autko mile widziane :D :D :D

Najświeższe niusy sa takie, że Rasia stoi z autkiem na awaryjnych , bo coś jej szoruje w samochodzie o glebę.

Złociutka daj znać wolontariuszce , że niewykluczone, że jej wsparcie motoryzacyjne będzie potrzebne - powinno się to jeszcze dziś wyjaśnić.

Odzywam sie właśnie :D

Turlam się dalej na awaryjnych do serwisu i sobie pobrzękuję...

Dam znać, ale łatwo się nie poddam :D

Odzywam sie właśnie :D

Turlam się dalej na awaryjnych do serwisu i sobie pobrzękuję...

Dam znać, ale łatwo się nie poddam :D

Noż chyba jakaś k.....urzekła najpierw Dandi z rodzina sie pochorował teraż twoja fura wysiadła ktos to powinien odczynić trzeba by jakiejs forumowej wiedźmy uzyć do odczynienia zlego uroku :roll: . Która chętna??? :lol: :lol: :lol: ja sie zgłaszam jako rekwizyt :wink:

Wszystko jest tak, jak ma byc. Komandos przygody miec musi. Kasia, a kiedy Ty te paczke wyslalas tym niby priorytetem?
Wysłałam we wtorek wieczorem, powiedzmy, że w srode wyszła z poczty :evil: :evil: :evil:

ciekawa jestem co tak długo :evil: :evil: :evil:

Paczki nosza caly dzien, moze jeszcze po poludniu dotrze. Priorytet k... jego mac. :evil: :evil: :evil: Moje przesylki z allegro doszly dzisiaj (a zamawialam w srode), wiec badzmy dobrej mysli.

generalnie mnie to nie rusza , ale dzis jest piątek trzynastego i rocznica wprowadzenia stanu wojennego... :-? , może jakaś zła karma...?

Przeciez dzisiaj jest 12... :lol: :lol: :lol:

Dokładnie :lol:

Zresztą, może być i szabanasty, co to mnie obchodzi??

Wzięli kasę za priorytet i co??????????????? :evil: :evil:

Żeby tylko doszła, w całości :roll:

Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet.

Ale wez to wyslij jakims Pocztexem, bo priorytetem na wtorek to raczej watpliwa sprawa.