Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej małgos2, wysyłam wszystko UPSem, jak dotąd dochodzi na następny dzień.

No i to sie chwali. :D Kiedys wierzylam w InPost (nie maja w Siematyczach oddzialu, wiec tym razem odpadal i tak), ale kiedys wyslalam paczke, ktora miala dojsc w 2 dni a szla MIESIAC!!! Z Krakowa do Poznania... :-?

Paczki nosza caly dzien, moze jeszcze po poludniu dotrze. Priorytet k... jego mac. :evil: :evil: :evil: Moje przesylki z allegro doszly dzisiaj (a zamawialam w srode), wiec badzmy dobrej mysli.

Nie denerwuj się kaśka, zwłaszcza, że do nas nie przynoszą, tylko my sami odbieramy. Dziś idę o 17 i obiecuję natychmiast dać Ci znać czy są.

Nie straszcie mnie tym 13, bo 13.12 dandi ma urodziny, i ja mam wszystko na JUTRO przygotowane. Zdążyłam się zestresować ;)

UWAGA! UWAGA!

Klapków już nie trzeba :D

Dziękujemy DankaP :)

Przyszły natorebniki od Janka - ale fajowe. Jeżeli chodzi o prawdziwe wiedźmy to Blutka jest szczególnie utalentowana. Co prawda narazie ujawniła się z fusowróżeniem ale jak gadzinę znam to i urok odczyni jak trzeba - Rachel kruczowłosa ją lubi. Może zawezwać... tylko żeby się z nią co gorszego nie przypałętało...

Potwierdzam słowa Toli - z Daniela niezłe ciacho :)) No gdybym nie była mężata to nie wiem.. nie wiem.. :))

chciałbym powiedzieć, że ten Wasz cały Daniel to pikuś przy mnie i jak gdzies jesteśmy razem to on staje się niewidzialny. Za chwilę przylezie Blutka i wszystkiemu zaprzeczy mówiąc że jestem gruby i zezowaty ale wiadomo - ona jest walnięta co wydatnie wpływa na jej postrzeganie.

Dziękuję

Rasia dostała samochód zastępczy , a mechanicy jutro postarają sie postawić jej bruma do pionu.

Zatem to,że pojedziemy w dwa samochody nadal aktualne - niezależnie od tego czy zdążą jej zreperować , czy zastępczym śmignie.

Powinnyśmygggggggsię zmieścić w dwa samochody , także koleżanka z Babińca , może z nami jechać towarzysko - trzeci samochód to chyba jednak za dużo.

Ale na wszelki wypadek Babińcowy samochód odmówmy dopiero jutro , jak Rasia będzie po rozmowie z mechanikami.

Potwierdzam słowa Toli - z Daniela niezłe ciacho :)) No gdybym nie była mężata to nie wiem.. nie wiem.. :))

chciałbym powiedzieć, że ten Wasz cały Daniel to pikuś przy mnie i jak gdzies jesteśmy razem to on staje się niewidzialny. Za chwilę przylezie Blutka i wszystkiemu zaprzeczy mówiąc że jestem gruby i zezowaty ale wiadomo - ona jest walnięta co wydatnie wpływa na jej postrzeganie.

Dziękuję

się okaże w maju na zjeździe muratora w Wawie ... :D - chyba , że się nie pojawisz bo się boisz że prawda wyjdzie na jaw :wink: :lol:

Dziękuję

się okaże w maju na zjeździe muratora w Wawie ... :D - chyba , że się nie pojawisz bo się boisz że prawda wyjdzie na jaw :wink: :lol:

To Zlociutka mialaby taki zly gust? :roll: :roll: :roll:

Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet.

Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet.

Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

jezus maria ...czyją żoną? :o :o :o

już się pogubiłam :roll: