Janek 12.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej małgos2, wysyłam wszystko UPSem, jak dotąd dochodzi na następny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej małgos2, wysyłam wszystko UPSem, jak dotąd dochodzi na następny dzień. No i to sie chwali. Kiedys wierzylam w InPost (nie maja w Siematyczach oddzialu, wiec tym razem odpadal i tak), ale kiedys wyslalam paczke, ktora miala dojsc w 2 dni a szla MIESIAC!!! Z Krakowa do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Maluszku Ze też nie boisz się cytować , oj będzie Dandi zły Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ze też nie boisz się cytować , oj będzie Dandi zły Poszło na priv Nie boje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Oj bo to do Maluszka było - uścisliłam , ale mnie wyprzedziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No przeciez wiem, ze ze mna nie jedziesz, bo do Krakowa to troche nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zawsze można troszkę drogi nadłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 12.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Paczki nosza caly dzien, moze jeszcze po poludniu dotrze. Priorytet k... jego mac. Moje przesylki z allegro doszly dzisiaj (a zamawialam w srode), wiec badzmy dobrej mysli. Nie denerwuj się kaśka, zwłaszcza, że do nas nie przynoszą, tylko my sami odbieramy. Dziś idę o 17 i obiecuję natychmiast dać Ci znać czy są. Nie straszcie mnie tym 13, bo 13.12 dandi ma urodziny, i ja mam wszystko na JUTRO przygotowane. Zdążyłam się zestresować UWAGA! UWAGA! Klapków już nie trzeba Dziękujemy DankaP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A moze tak objazd po calej Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Na końcu wyglądalibyśmy jak konwój Coca-Coli z reklam świątecznych...sznuuuur tirów wypełnionych rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kalpek (klapków?) już nie trzeba Widze, ze caly czas ten problem sie przewija, wiec jako nauczyciel jezyka polskiego rozstrzygne: klapek to rodzaj meski wiec klapkow nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 12.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzięki malgos bo te klapki spędzały mi sen z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przyszły natorebniki od Janka - ale fajowe. Jeżeli chodzi o prawdziwe wiedźmy to Blutka jest szczególnie utalentowana. Co prawda narazie ujawniła się z fusowróżeniem ale jak gadzinę znam to i urok odczyni jak trzeba - Rachel kruczowłosa ją lubi. Może zawezwać... tylko żeby się z nią co gorszego nie przypałętało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam słowa Toli - z Daniela niezłe ciacho ) No gdybym nie była mężata to nie wiem.. nie wiem.. ) chciałbym powiedzieć, że ten Wasz cały Daniel to pikuś przy mnie i jak gdzies jesteśmy razem to on staje się niewidzialny. Za chwilę przylezie Blutka i wszystkiemu zaprzeczy mówiąc że jestem gruby i zezowaty ale wiadomo - ona jest walnięta co wydatnie wpływa na jej postrzeganie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Rasia dostała samochód zastępczy , a mechanicy jutro postarają sie postawić jej bruma do pionu.Zatem to,że pojedziemy w dwa samochody nadal aktualne - niezależnie od tego czy zdążą jej zreperować , czy zastępczym śmignie.Powinnyśmygggggggsię zmieścić w dwa samochody , także koleżanka z Babińca , może z nami jechać towarzysko - trzeci samochód to chyba jednak za dużo.Ale na wszelki wypadek Babińcowy samochód odmówmy dopiero jutro , jak Rasia będzie po rozmowie z mechanikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam słowa Toli - z Daniela niezłe ciacho ) No gdybym nie była mężata to nie wiem.. nie wiem.. ) chciałbym powiedzieć, że ten Wasz cały Daniel to pikuś przy mnie i jak gdzies jesteśmy razem to on staje się niewidzialny. Za chwilę przylezie Blutka i wszystkiemu zaprzeczy mówiąc że jestem gruby i zezowaty ale wiadomo - ona jest walnięta co wydatnie wpływa na jej postrzeganie. Dziękuję się okaże w maju na zjeździe muratora w Wawie ... - chyba , że się nie pojawisz bo się boisz że prawda wyjdzie na jaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Potwierdzam słowa Toli - z Daniela niezłe ciacho ) No gdybym nie była mężata to nie wiem.. nie wiem.. ) chciałbym powiedzieć, że ten Wasz cały Daniel to pikuś przy mnie i jak gdzies jesteśmy razem to on staje się niewidzialny. Za chwilę przylezie Blutka i wszystkiemu zaprzeczy mówiąc że jestem gruby i zezowaty ale wiadomo - ona jest walnięta co wydatnie wpływa na jej postrzeganie. Dziękuję się okaże w maju na zjeździe muratora w Wawie ... - chyba , że się nie pojawisz bo się boisz że prawda wyjdzie na jaw To Zlociutka mialaby taki zly gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet. Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów. Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 małgoś - cśśśśśśś ...podpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet. Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów. Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek. jezus maria ...czyją żoną? już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts