malgos2 12.12.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet. Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów. Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek. jezus maria ...czyją żoną? już się pogubiłam Chyba Janka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 DankaP czyli ja jestem żoną Janka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no, bo już się bałam że Dandi ma jedną żonę , jedną narzeczoną i jeszcze drugą żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mam już kupione dwa rodzaje wafli ''Grześki'' , malutkie czekolady, batony milky way, dropsy i małe mikołajki jutro postaram sie kupić jakieś draże albo cos podobnego. Paczka w poniedziałek będzie wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów. Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek. Słuchaj Danusiu - to ja Ci strasznie gratuluję męża - jak kto by chciał to ja chętnie wkleje privy od Janka bo facet nie dość, że oddany akcji to jeszcze mądry i taktowny. Przyznam szczerze, że niechętnie widuję takich w moim otoczeniu bo wtedy na łeb na szyje blednę. A tak serio - fanie mjieć Was tu oboje. OCZYWIŚCIE, ŻE PRZYJADĘ NA MAJOWY ZJAZD MURATORA. RODZI SIE WTEDY CO PAWDA MOJE DRUGIE DZIECKO ALE NIE PO TO WYDAM ZEBRANĄ KASĘ NA LIPOSUKCJĘ (i w ten sposób Madera odpłynęła w siną dal), ŻEBY SIE PUBLICZNIE NIE POKAZAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Za szybko piszę, mam tylko nadzieję że kurierem dojdzie na czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzięki za gratulacje. Wiem,że to fajny gość. Dlatego jak mi się oświadczył po 4 dniach "chodzenia" to się zgodziłam i nigdy tego nie żałowałam. A na tą liposumpcję (nie wiem czy dobrze to napisałam) to się z Tobą wybiorę, bo Janek nie chce mi dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Nie dwie liposukcje to Wam raczej nie starczy... Na jedna tez nie. Chyba, ze tylko podbrodki sobie zrobicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kuźwa wszyscy tyle wysyłają a ja tylko te marne słodycze. Niestety nie stac mnie na więcej ale to zawsze cos.Tak się przynajmniej pocieszam.. Aha ja po 20 szt kupiłam bo juz nie wiem ile tych dzieciaczków jest Andzik nie martw się. Każde serducho się liczy, a nie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 to ja się podpinam - mam nadzieję, że na moją operację plastyczna twarzy kasy coś tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Andzik - babo .... ano zgadnij, co dzieciaki lubią najbardziej ....no pewnie, że słodycze (przynajmniej moje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Chyba Wam nie starczy... http://www.operacje-plastyczne.pl/cennik-zabiegow/operacji-plastycznych Ale obrzezanie jest bardzo tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Andzik nie martw się. Każde serducho się liczy, a nie pieniądze. Andzik - babo .... spokojnie miłe Panie, Andzik juz dostała na prv za wypisywanie durnot... więcej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Chyba Wam nie starczy... http://www.operacje-plastyczne.pl/cennik-zabiegow/operacji-plastycznych Ale obrzezanie jest bardzo tanie. ja piernicze a zobaczcie ile za cycki Powiększenie piersi: 3800-12000 boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.12.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Powiększenie piersi: 3800-12000 boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy Ty zawsze mówisz takie cudowne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Powiększenie piersi: 3800-12000 boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy Ty zawsze mówisz takie cudowne rzeczy... za to na twarz musiałabym wydać z 5 razy tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. wygrałam, nie ma to tamto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram Boszee w końcu pierwsze miejsce bym zajęła ja muszę tłuszcz z bioder i brzucha usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts