Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

daggulka napisał:
  DankaP napisał:
  Janek napisał:
Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet.

Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

jezus maria ...czyją żoną? :o :o :o

już się pogubiłam :roll:

Chyba Janka... :roll:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DankaP napisał:
Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

Słuchaj Danusiu - to ja Ci strasznie gratuluję męża - jak kto by chciał to ja chętnie wkleje privy od Janka bo facet nie dość, że oddany akcji to jeszcze mądry i taktowny. Przyznam szczerze, że niechętnie widuję takich w moim otoczeniu bo wtedy na łeb na szyje blednę. A tak serio - fanie mjieć Was tu oboje.

OCZYWIŚCIE, ŻE PRZYJADĘ NA MAJOWY ZJAZD MURATORA. RODZI SIE WTEDY CO PAWDA MOJE DRUGIE DZIECKO ALE NIE PO TO WYDAM ZEBRANĄ KASĘ NA LIPOSUKCJĘ (i w ten sposób Madera odpłynęła w siną dal), ŻEBY SIE PUBLICZNIE NIE POKAZAĆ!

andzik.78 napisał:
Kuźwa :-? wszyscy tyle wysyłają a ja tylko te marne słodycze. Niestety nie stac mnie na więcej ale to zawsze cos.Tak się przynajmniej pocieszam..

Aha ja po 20 szt kupiłam bo juz nie wiem ile tych dzieciaczków jest :oops:

Andzik nie martw się. Każde serducho się liczy, a nie pieniądze.

malgos2 napisał:
Chyba Wam nie starczy...

http://www.operacje-plastyczne.pl/cennik-zabiegow/operacji-plastycznych

Ale obrzezanie jest bardzo tanie. :lol: :lol: :lol:

ja piernicze :o :o :o

a zobaczcie ile za cycki :o

Powiększenie piersi: 3800-12000

boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy :roll: :lol:

dandi3 napisał:
  daggulka napisał:
Powiększenie piersi: 3800-12000

boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy :roll: :lol:

Ty zawsze mówisz takie cudowne rzeczy...

za to na twarz musiałabym wydać z 5 razy tyle :wink: :lol: