Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Właśnie rozmawiałem z DankąP, że ma wszystkie klapki, o których wczoraj pisała. Do mnie przyszły karabińczyki z kompasami, tak więc dzisiaj wyślemy razem 3 ostatnią paczkę. Klapki można już zdjąć z listy jest komplet.

Jaką DankąP ????? Ja jego żoną jestem!!!!! Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

jezus maria ...czyją żoną? :o :o :o

już się pogubiłam :roll:

Chyba Janka... :roll:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaraził mnie tym wariactwem z prezentami dla dzieciaków i cały Elbląg dzisiaj zjeździłam żeby klapki skompletować. A on w związku z tym zapomniał nasze potomstwo z przedszkola i szkoły odebrać. Skleroza chodząca. :D

Ale cieszę się, że i ja będę miała w to wszystko jakiś wkład. Pozdrawiam wszystkich Mikołajów.

Acha, od dzisiaj będę mówić na niego Janek.

Słuchaj Danusiu - to ja Ci strasznie gratuluję męża - jak kto by chciał to ja chętnie wkleje privy od Janka bo facet nie dość, że oddany akcji to jeszcze mądry i taktowny. Przyznam szczerze, że niechętnie widuję takich w moim otoczeniu bo wtedy na łeb na szyje blednę. A tak serio - fanie mjieć Was tu oboje.

OCZYWIŚCIE, ŻE PRZYJADĘ NA MAJOWY ZJAZD MURATORA. RODZI SIE WTEDY CO PAWDA MOJE DRUGIE DZIECKO ALE NIE PO TO WYDAM ZEBRANĄ KASĘ NA LIPOSUKCJĘ (i w ten sposób Madera odpłynęła w siną dal), ŻEBY SIE PUBLICZNIE NIE POKAZAĆ!

Chyba Wam nie starczy...

http://www.operacje-plastyczne.pl/cennik-zabiegow/operacji-plastycznych

Ale obrzezanie jest bardzo tanie. :lol: :lol: :lol:

ja piernicze :o :o :o

a zobaczcie ile za cycki :o

Powiększenie piersi: 3800-12000

boshe...dobrze, że chociaż tutaj zaoszczędziłabym tyle kasy :roll: :lol: