Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. :D :D :D :D

jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram :D

Boszee w końcu pierwsze miejsce bym zajęła :D :D ja muszę tłuszcz z bioder i brzucha usunąć...

Ha, wszystkie przy mnie wysiadacie. 8)

Jak zbierzecie to na bank wygram zabieg na twarz. :lol:

Chociaż nigdy nie wiadomo, znam takie, co powinny na swojej twarzy siadać... :lol:

paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo)

;)

Pomarańczowe + żółte? jak tak, to ode mnie, nie podpisywałam sie nickiem - fajnie by było, jakby doszły. Dzisiaj wysłałam jeszcze ciuchy - używane ale OK, dla starszych dziewczynek i kurtkę - chyba nówkę dla chłopczyka - to juz moze chyba dojść po Świętach?

paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo)

;)

Pomarańczowe + żółte? jak tak, to ode mnie, nie podpisywałam sie nickiem - fajnie by było, jakby doszły. Dzisiaj wysłałam jeszcze ciuchy - używane ale OK, dla starszych dziewczynek i kurtkę - chyba nówkę dla chłopczyka - to juz moze chyba dojść po Świętach?

Kurierem by doszlo... :roll:

To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. :D :D :D :D

No to to jest zajebiste ale jaja :lol: , ze mna generalnie byłby najmniejszy problem wystarczy przełożyć tylko mózg do jakiegos extra body i ewentualnie przeprowadzić bieżnikowanie opon mózgowych :lol: :lol: :lol: , no w gruncie rzeczy jeden męski detal mógłby zostać obecny :oops: :wink: