DankaP 12.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram To się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 kochani jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dobra, to w temacie tej liposukcji - idę zeżreć frytki z katchupem pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja mysle, ze zacznijmy od kandydata na obrzezanie... Malymi kroczkami trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 12.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A co jesteś chętna ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale dużo piszecie Nie wyrabiam z czytaniem Moich skarpet chyba jeszcze nie ma Oby ten dostawca wysłał je kurierem i oby doszły na czas bo zaczynam się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja mysle, ze zacznijmy od kandydata na obrzezanie... Malymi kroczkami trzeba. ... chyba się wypiszę z tego wątku....niebezpiecznie się zaczyna robić .... ...... Gwoździk bez łebka ....nie wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jaki kurier najlepszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A co jesteś chętna ??????? No co Ty? Ja nie mam czego rzezac... Gwozdzik, ale oni nie ucinaja tak calkiem... chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 chyba .... zresztą zeszlifować też sobie nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 chyba .... zresztą zeszlifować też sobie nie dam no ale zrozum ... taka promocja- taka okazja ... na pewno nie będzie trwać wiecznie- może jeszcze zmienisz zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 daggulka ... nie dobijaj mnie !!! Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram Boszee w końcu pierwsze miejsce bym zajęła ja muszę tłuszcz z bioder i brzucha usunąć... Ha, wszystkie przy mnie wysiadacie. Jak zbierzecie to na bank wygram zabieg na twarz. Chociaż nigdy nie wiadomo, znam takie, co powinny na swojej twarzy siadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Chociaż nigdy nie wiadomo, znam takie, co powinny na swojej twarzy siadać... wrzuć fotę ... ocenimy ( w jury same chłopy będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 12.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kaśka maciej jest Twoja paczka!!! Poza tym są paczki: - od brazy (doszła ) - paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo) - od halszki - i paczka z żelami pod prysznic Asekuracyjnie w konkursie "operacja" udziału nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 12.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo) Pomarańczowe + żółte? jak tak, to ode mnie, nie podpisywałam sie nickiem - fajnie by było, jakby doszły. Dzisiaj wysłałam jeszcze ciuchy - używane ale OK, dla starszych dziewczynek i kurtkę - chyba nówkę dla chłopczyka - to juz moze chyba dojść po Świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo) Pomarańczowe + żółte? jak tak, to ode mnie, nie podpisywałam sie nickiem - fajnie by było, jakby doszły. Dzisiaj wysłałam jeszcze ciuchy - używane ale OK, dla starszych dziewczynek i kurtkę - chyba nówkę dla chłopczyka - to juz moze chyba dojść po Świętach? Kurierem by doszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 - paczka pełna ręczników (przepraszam, ale nie pamiętam od kogo) Jak różnokolorowe to ode mnie. Ulżyło by mi, bo taką siejecie panikę z tymi paczkami, że się zaczęłam denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. No to to jest zajebiste ale jaja , ze mna generalnie byłby najmniejszy problem wystarczy przełożyć tylko mózg do jakiegos extra body i ewentualnie przeprowadzić bieżnikowanie opon mózgowych , no w gruncie rzeczy jeden męski detal mógłby zostać obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ulżyło by mi, bo taką siejecie panikę z tymi paczkami, że się zaczęłam denerwować. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts