gawel 12.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ulżyło by mi, bo taką siejecie panikę z tymi paczkami, że się zaczęłam denerwować. Ja też Wydaje mi sie że relax everybody, bo nawet jak (odpukac) nie dotrą to jest już tak dużo rzeczy ze po prostu Dandi i pomocnicy dostarcza te spóxnione troche później nie bedzie problemu, a efekt i tak bedzie super , ale wydaje mi sie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ulżyło by mi, bo taką siejecie panikę z tymi paczkami, że się zaczęłam denerwować. Ja też Wydaje mi sie że relax everybody, bo nawet jak (odpukac) nie dotrą to jest już tak dużo rzeczy ze po prostu Dandi i pomocnicy dostarcza te spóxnione troche później nie bedzie problemu, a efekt i tak bedzie super , ale wydaje mi sie dotrą Tez tak mysle. Najwyzej co nie dojdzie na czas to sie przechowa do nastepnej okazji albo w miare potrzeb rozda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kaśka maciej jest Twoja paczka!!! A już miałam opr zrobic, że ino o cyckach gadacie, a o mojej paczce nic Dobra, po czym poznaliście, ze to paczka ode mnie???? No, to dobrze, mam nadzieję, że doszła w stanie nie naruszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no o naszej też nic ale to monitor i głośniczki więc po świętach też ok? bo dzieciaczki po świętach wrócą nie? Złociutka nic nie pisała to chyba nie ma w środę priorytetem wyszła gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 an-budki ..... jak Wasz monitorek nie "dojedzie" do mojego komputerka to d...pa blada ... ... Dandi - jak nie będzie monitora to nie dawaj dzieciakom samego komputera (tzn. jednostki centralnej) bo bez sensu będzie - dasz im cały zestaw po Świętach. Zresztą daj znać jak wyszło. I w ogóle daj znać bo tu ucinać chcą co niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hejka Wszystkim! Dandi, Złociutka pamiętajcie, że w tych przelanych pieniążkach są też te na szampony. Na początku całej akcji zdeklarowałam się, że biorę ich zakup na siebie, ale po zeszłorocznych przebojach z pocztą wydygałam i puściłam przelew zrzucając wszystko na barki Dandiego Normalnie mam wyrzuty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 [ I w ogóle daj znać bo tu ucinać chcą co niektóre Nie ucinać, nie ucinać jeno plastyce poddawać (w promocji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja dostałam ochrzan od siostry i męża ,że im o takiej akcji nie powiedziałam.. i wyobraźcie sobie,że dał mi swoje zaskórniaki żeby dokupić coś jeszcze.. siostra tez się rzuciła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kolejna Dziewoja z Babińca dotarła - paki odbierał mój Mąż - twierdzi , że mamy zapełniony bagażnik i tylne siedzenie .Jutro rano lecę to oblookac , a do niedzieli samochód zamykamy w garażu Licytację na operację wygrałabym w cuglach - najpierw ciąża , potem sterydy , teraz hormony - sama siebie w lustrze nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram I tu się mylisz Matko, czy te herbaty doszły????? Szlak mnie trafi na pocztę, we wtorek wysyłałam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram I tu się mylisz Matko, czy te herbaty doszły????? Szlak mnie trafi na pocztę, we wtorek wysyłałam!!!!!! pisze ,że Twoja paczka doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To może następna akcja będzie nosić tytuł "operacja". Wszyscy zrobimy zrzutę na najbrzydszego z nas. jestem "za" ... mam 99% pewności, że wygram I tu się mylisz Matko, czy te herbaty doszły????? Szlak mnie trafi na pocztę, we wtorek wysyłałam!!!!!! Braza spokojnie Twoja doszła..jakieś 16 postów wyżej Złociutka o tym pisze Wg Pani na poczcie moja też powinna dziś dojść, ale chyba się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No właśnie doczytalam, pomroczność jakaś mnie dopadła!!!! Super, cieszę się bardzo!!!!!\ Buziaki dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kolejna Dziewoja z Babińca dotarła - paki odbierał mój Mąż - twierdzi , że mamy zapełniony bagażnik i tylne siedzenie .Jutro rano lecę to oblookac , a do niedzieli samochód zamykamy w garażu Licytację na operację wygrałabym w cuglach - najpierw ciąża , potem sterydy , teraz hormony - sama siebie w lustrze nie poznaję Taa.. chciałam sobie kupic dziś bluzkę i w końcu spódnicę jakąś bo od kilku lat tylko portki i portki...Zreszta chrzestną w niedziele zostanę to wyglądac jakoś trzeba..No i przymierzam jedną , druga , trzecią.. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To fakt na pierwszy rzut oka taka kobieta wygląda z daleka (nie az tak daleka ) jak młody chłopak , można się naciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To fakt na pierwszy rzut oka taka kobieta wygląda z daleka (nie az tak daleka ) jak młody chłopak , można się naciąć heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To fakt na pierwszy rzut oka taka kobieta wygląda z daleka (nie az tak daleka ) jak młody chłopak , można się naciąć heheh moze i heh ale są tacy których to nie zraza nawet to "nacięcie sie" posrany ten swiat sie robi zupelnie. i zaraz nas ktos opitoli ze sie cytujemy i mu sie kólko w myszce ukrecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts