mayland 08.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzieci z takich ośrodków marzą o czymkolwiek co było tylko i wyłącznie ich własnością. Raczej powinno się różnić od tego co ma inny w pokoju. Może to być kawałek błyszczącego kamyka, lub patyk wystrugany w kształcie pistoleciku. Może znajdzie się jakiś darczyńca np. breloczków. To małe, można schować w kieszeni. Te piórniki/maskotki są niegłupie i sporo wzorów jest http://www.allegro.pl/item500131340_pluszak_maskotka_pojemnik_na_drobiazgi.html Dandi odrazu pisz jak coś nie trafiamy, jak coś moze byc nieprzydatne. Ja wrzucam pomysły bo niestety wiecej już nie mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dandi, mam nadzieję, że będziesz to wszystko rozdawał w stroju Mikołaja noooooooo inaczej nie może być.... i myślę, że fajnie by było zobaczyć jakies foty jak to Dandi idzie z brodą po kolana i worem na plecach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ok - od początku bo nie ogarniam. Nr dla dzieci które doistałem na prośbę rasi (dla tych którzy chcą kupic kapcie): 42 - 2 41 - 1 36 - 3 37 - 4 34 - 2 32 - 1 38 - 1 39 - 1 Nie wiem dlaczego 15 - może dlatego, że pytałem o halówki a część jest na bank niećwicząca. W każdym razie to mniej więcej tak wyglada. Dandi, świetnie Ci idzie akcja Ja w nią nie wejdę, bo mam na głowie rodzinę z piątką dziec. Majka, fajnie że jesteś i kibicujesz. dziekuję. jutro będę miała trampki, książeczki i filmy video, potrzebuję tylko dokładne rozmiary i podział na płeć Podział na płeć za chwilę - tam są tylko 4 dziewczynki ale nie wiem które to ich nr. Poproszę nr konta na priv - może dokupicie za to kilka par kapci, kilka ręczników, cokolwiek. Słodycze też mogą być. poszło mam pytanko... a może tam jest jakaś świetlica czy coś takiego, gdzie można by było kupić jakąś zabawkę, taką wspólną co? Nie - to nie ten typ dzieci - rozwalą poza tym Majka dobrze pisze - nie chca wspólnego. Chca tylko swego ale dzieki za pomysł. dandi, mam nadzieję, że będziesz to wszystko rozdawał w stroju Mikołaja No ba... a inspiracja niech będzie Twój avatar. Po rozdaniu wkleje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 08.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dandi proszę o numer konta na prv i do kiedy można wpłacać pieniądze. Szkoda, że tak późno z tą akcją wyszło bo chętnie bym coś zakupiła, albo wydziergała może w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ok - rocznik '95 - 12 osób rocznik '96 - 1 osoba rocznik '97 - 2 osoby rocznik '98 - 1 osoba rocznik '99 - 4 osoby Dandi napisz jeszcze ile jest dziewczynek w każdym z tych przedziałów, oki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 I jeszcze coś. Godzinę temu wyłączyłem komputer w pracy i przez ten czas dostałem 109 maili. bardzo przepraszam jeżeli to co pisze na prv wyda wam sie nieco oschłe ale nie jest prosto ogarnąc sprawę we dwójkę a każdą wiadomośc potraktowac indywidualnie. Dlatego przepraszam wszystkich za odp jednym słowem. Zwłaszcza że jest Was tyle. Nigdy ale to nigdy nie spodziewałem się, że z akcji p.t - szczoteczki do zębów i ręczniki wyjdzie cos tak fajnego. Trudno mi ubrać w słowa to jak się cieszę i jak bardzo chce mi się w to angazowac widząc taki odzew. Powtarzam się ale... jestem przedumny będąc na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 08.12.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dobrze by było żebyś wiedział jakie numery dla dziewcznek bo zaraz biegnę po kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dobrze by było żebyś wiedział jakie numery dla dziewcznek bo zaraz biegnę po kapcie to ja w sprawie dziewczynek... jeśli poznam ich wiek lub rozmiary, to być może uda mi się zadziałać w sprawie bielizny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jezu , moment mnie nie było i już wszystko pozajmowane???!!! To co ja mogę???? Może tak - biorę resztę kubków , 10 szalików i dorzucam jeszcze kilka dużych rol papieru do rysowaniaOk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dobrze by było żebyś wiedział jakie numery dla dziewcznek bo zaraz biegnę po kapcie kurcze naprawdę trudno mi to strzelic zwłaszcza, że część wychowawców jest na radzie pedagogicznej i nie mam kogo zapytac juz i teraz. Będę to wiedział w przeciągu pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jezu , moment mnie nie było i już wszystko pozajmowane???!!! To co ja mogę???? Może tak - biorę resztę kubków , 10 szalików i dorzucam jeszcze kilka dużych rol papieru do rysowania Ok? Słuchajcie kto mi pomoże - każdy kto ma pomysł kopiuje listę i dopieuje to co chce dopisać. Dobroszka startuj bo ja sie nie wyrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - JAMAJAD 10 PAR - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKAPASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - RASIAKUBECZKI - KASIA256 DOBROSZKAŁYŻECZKI DO HERBATY - MARMAJA (Forum Babiniec - Cafe)HERBATA SMAKOWA - BRAZASZALIKI - DOBROSZKA 10 SZTUK - RESZTA DZIECI CZEKAT-SHIRTY - KASIA256 12 SZTUK - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKAZESTAW: PIÓRO + DŁUGOPIS W ETUI - KASIA256HERBATA ROZPUSZCZALNA + KASA NA CUKIER - JANEKKREDKI / FARBY / PĘDZLE - BRAMER 7 KOMPLETÓW - RESZTA DZICI CZEKA PAPIER DO RYSOWANIA - DOBROSZKA RESZTA POMYSŁÓW (proszę o wyszczególnienie)- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.12.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA (doprecyzowujemy ilość sztuk) KAPCIE - JAMAJAD 10 PAR - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - RASIA KUBECZKI - KASIA256 10 SZTUK ; DOBROSZKA 15 sztuk ŁYŻECZKI DO HERBATY - MARMAJA (Forum Babiniec - Cafe) HERBATA SMAKOWA - BRAZA SZALIKI - DOBROSZKA 10 sztukT-SHIRTY - KASIA256 12 SZTUK - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA ZESTAW: PIÓRO + DŁUGOPIS W ETUI - KASIA256 HERBATA ROZPUSZCZALNA + KASA NA CUKIER - JANEK KREDKI / FARBY / PĘDZLE - BRAMER 7 KOMPLETÓW - , DOBROSZKA 18 SZTUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 08.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 MYDŁO - EDZIA ŻEL POD PRYSZNIC - AGNIESZKAKUSI RĘCZNIKI - STOKROTKA 6 szt RESZTA DZIECI WCIĄŻ CZEKAKAPCIE - JAMAJAD 10 PAR - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA PASTA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW - NITUBAGA SZAMPON - MONIKACH KOSZULKI - KASIA256 PIÓRNIKI - DANDI3 i ZŁOCIUTKA DŁUGOPISY - KASIA256 NOTATNIKI - KASIA256 MAZAKI - EFILO SKARPETKI - MAYLAND HALÓWKI - RASIA KUBECZKI - KASIA256 10 SZTUK ; DOBROSZKA 15 sztuk ŁYŻECZKI DO HERBATY - MARMAJA (Forum Babiniec - Cafe) HERBATA SMAKOWA - BRAZA SZALIKI - DOBROSZKA 10 sztuk T-SHIRTY - KASIA256 12 SZTUK - RESZTA DZIECI WCIĄZ CZEKA ZESTAW: PIÓRO + DŁUGOPIS W ETUI - KASIA256 HERBATA ROZPUSZCZALNA + KASA NA CUKIER - JANEK KREDKI / FARBY / PĘDZLE - BRAMER 7 KOMPLETÓW - , DOBROSZKA 18 SZTUK UWAGA - Kupiłam sześć sztuk ręczników, kto siechce dokupić - wymiary są 67 x 120 (takie zwykłę kąpielowe) - chyba dobrze, żeby zanadto rozmiarem nie odbiegały Aha, pisałam równo z Dobroszką, więc musiałam uzupełnić swój post o jej wpis, moze zatem wytłuścić to, co dopisujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kupiłam 25 opakowań herbaty smakowej: 10 malinowej, 10 truskawkowo-poziomkowej i 5 z dzikiej rózy, w każdym opakowaniu po 20 szt.Więcej nie zdążę, ale mogę jeszcze podesłać nowiuśką białą bluzę dla dziewczynki, rozmiar tak kole 164 i biały sweter z kapturem też nowiuteńki. Jutro wyślę paczką priorytetową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Gdybys mogl powiedziec, ile jest dziewczynek "w przedzialach" to moze tez moge cos ladnego dorzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Brazuśka dzięki za fajny pomysł. Bluzka pewnie zrobi furrorę - tak jak sweter. Co do podziału na płcie - tak szybko jak to będzie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A może imienne kubki? Widziałam takie w sklepie z imionami.. 25 szt raczej nie kupię ale kilka na pewno tylko imiona musiałbyś napisac.. to oczywiście propozycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jako pomysł dorzucam szczotki do włosów albo grzebienie - coś takiego zdecydowanie fajnie jest mieć własnego..Było już czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Nie doczytałam , kubki zajete.. to ja kupię jakieś słodycze typu draże czekoladowe i batony tylko adres, adres..proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts