malka 12.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To fakt na pierwszy rzut oka taka kobieta wygląda z daleka (nie az tak daleka ) jak młody chłopak , można się naciąć z autopsji znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 zara dostaniecie OPR za cytowanie kaskadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To fakt na pierwszy rzut oka taka kobieta wygląda z daleka (nie az tak daleka ) jak młody chłopak , można się naciąć A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 malka ja bez przesady co jak co ale to nie bez zadnych tam wstrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Edzia jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 eee tam ...nikt mnie nie pobije ... 20 kilo więcej na d... przez 2 lata (alergia- sterydy ) ...ale a ja się teraz zawzięłam i kuźwa ... 5 kilo mniej na w 12 dni ...zostało jeszcze 15 i będę miała wagę jak na swoich 18 urodzinach ... motywacja robi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół Ja też, jak ten okrągły z 89 (gabarytowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół jesteś zielony????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół Ale ja z tego powodu wcale nie jestem szczęśliwa, A tak w ogole gońcie mnie stąd do nauki, w poniedziałek mam egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 eee tam ...nikt mnie nie pobije ... 20 kilo więcej na d... przez 2 lata (alergia- sterydy ) ...ale a ja się teraz zawzięłam i kuźwa ... 5 kilo mniej na w 12 dni ...zostało jeszcze 15 i będę miała wagę jak na swoich 18 urodzinach ... motywacja robi wszystko Wiesz to nie jest takie proste zeby to co sie zrzuci potem nie odbudowac bo to przybywa w takim samy tempie jak iubywa i jest to udowodnione tylko ze przybieranie na wadze jest przyjemniejsze w trakcie przynajmniej, poza ty koło 40 u facetów hormony robią 1 przysiad i spalanko nie takie i dupsko lub brzuch (w zależności od modelu) rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół Ale ja z tego powodu wcale nie jestem szczęśliwa, A tak w ogole gońcie mnie stąd do nauki, w poniedziałek mam egzamin z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja w spodniach nie chodzę , bo wyglądam jak kij do bilarda ech Są szczęśliwi ludzie na tym świecie Ja wyglądam jak stół jesteś zielony????????????? Dziękuję za delikatnośc chodzi mi o gabaryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale ja z tego powodu wcale nie jestem szczęśliwa, A tak w ogole gońcie mnie stąd do nauki, w poniedziałek mam egzamin z czego? Z Rachunkowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale ja z tego powodu wcale nie jestem szczęśliwa, A tak w ogole gońcie mnie stąd do nauki, w poniedziałek mam egzamin z czego? Z Rachunkowości Edzia i o co to Halo ?? Rachunkowośc nie jest taka straszna robisz podypl czy coś grubszego moze biegłego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 .. w końcu lalunia sie lekko wkurzyła i kazała mi iśc ulicę dalej..bo tam jest sklep od rozmiaru 44 poczułam się bardzo niezręcznie i głupio..w końcu przyjechałam do domu z niczym bo tą baba się zestresowałam.. że niby TY rozmiar 44 to musiałaś jakieś 200 kilo przytyć od maja jakaś pojeb.... No widzisz a ja sobie wmawiam ,że gruba nie jestem.Nie wiem na kogo te ubrania szyją Bo nie jesteś gruba, nic sobie wmawiać nie musisz!!! A ubrania szyją na takie za przeproszeniem tereski w rozmiarze 34 To jest buractwo, chamstwo i normalnie slow nie ma. Dlatego jak na zakupy, to na pewno nie w PL, tylko u nas cos takiego jest mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta no, ja mam bardzo podobnie ... a tak serio to biorę coś co zmniejsza apetyt ... a w zasadzie wcale go nie mam , ale pilnuję się bo wiem że jeść muszę i staram się jeść zdrowiej ... malutko słodyczy ( a wcześniej to norrrmalnie paznokcie bym se dała poobgryzać za czekoladę z nadzieniem toffi ), max. 1000kcal dziennie ... dziś zaszalałam bo pierwszy raz od 2 tygodni se na frytasy z keczupem pozwoliłam uparta ze mnie zołza, więc wiem że dopnę swego ...jeszcze 15 kilo i mogę się wybierać na majowy zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 eee tam ...nikt mnie nie pobije ... 20 kilo więcej na d... przez 2 lata (alergia- sterydy ) ...ale a ja się teraz zawzięłam i kuźwa ... 5 kilo mniej na w 12 dni ...zostało jeszcze 15 i będę miała wagę jak na swoich 18 urodzinach ... motywacja robi wszystko wiesz co jesteś super kobietą taka pozytywna energia od Ciebie bije , miałam okazję ja poczuć na zlocie i weź przestań co? nie odchudzaj się,, Bo ja wściekam sie jak mam cos kupić na siebie ale ogólnie to jest mi ze soba dobrze i wiem ,że nie schudnę bo kocham jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts