Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj :lol: :wink:

Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta :lol:

no, ja mam bardzo podobnie :wink: :D ... a tak serio to biorę coś co zmniejsza apetyt ... a w zasadzie wcale go nie mam :roll: , ale pilnuję się bo wiem że jeść muszę i staram się jeść zdrowiej ... malutko słodyczy ( a wcześniej to norrrmalnie paznokcie bym se dała poobgryzać za czekoladę z nadzieniem toffi :lol: ), max. 1000kcal dziennie ... dziś zaszalałam bo pierwszy raz od 2 tygodni se na frytasy z keczupem pozwoliłam :D

uparta ze mnie zołza, więc wiem że dopnę swego ...jeszcze 15 kilo i mogę się wybierać na majowy zlot :D

i Cie nie poznam 8)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj :lol: :wink:

Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta :lol:

no, ja mam bardzo podobnie :wink: :D ... a tak serio to biorę coś co zmniejsza apetyt ... a w zasadzie wcale go nie mam :roll: , ale pilnuję się bo wiem że jeść muszę i staram się jeść zdrowiej ... malutko słodyczy ( a wcześniej to norrrmalnie paznokcie bym se dała poobgryzać za czekoladę z nadzieniem toffi :lol: ), max. 1000kcal dziennie ... dziś zaszalałam bo pierwszy raz od 2 tygodni se na frytasy z keczupem pozwoliłam :D

uparta ze mnie zołza, więc wiem że dopnę swego ...jeszcze 15 kilo i mogę się wybierać na majowy zlot :D

a to akonto tej liposupcji :lol:

andzik ...no coś Ty ...dzięki :oops: :D

a ja własnie zawsze byłam dość szczupła...taka normalna znaczy - nigdy nie za chuda :roll: - i dobrze się tak czułam ...teraz się czuję fatalnie w swojej skórze , więc postanowiłam na nowy domek zrobić coś dla siebie i wrócić do swojej wagi średniolekkiej zamiast wielorybiej :wink: :lol:

To jest buractwo, chamstwo i normalnie slow nie ma. :evil: :evil: :evil: Dlatego jak na zakupy, to na pewno nie w PL, tylko u nas cos takiego jest mozliwe. :evil:

"Ten fason, w tym rozmiarze ???? no co pani, takch ładnych spodni , nie w tym rozmiarze to nie szyją, na gumkę niech pani poszuka..." - taki monolog usłyszałam kiedys w jednym z "firmowych" sklepów , poprosiłam o spodnie w moim rozmiarze. :-? :-?

To jest buractwo, chamstwo i normalnie slow nie ma. :evil: :evil: :evil: Dlatego jak na zakupy, to na pewno nie w PL, tylko u nas cos takiego jest mozliwe. :evil:

"Ten fason, w tym rozmiarze ???? no co pani, takch ładnych spodni , nie w tym rozmiarze to nie szyją, na gumkę niech pani poszuka..." - taki monolog usłyszałam kiedys w jednym z "firmowych" sklepów , gdy poprosiłam o spodnie w moim rozmiarze. :-? :-?

:evil: :evil: Nie zalamuj mnie. Dlatego ja ostatnio kupuje tylko jak jestem w Stanach. Tam za taki tekst kobieta wylecialaby z roboty natychmiast a czlowiek tak potraktowany moglby do sadu isc za dyskryminacje. Poza tym sprzedawczynie sa rozne - rozmiarem, kolorem itd. Praktycznie nie ma chudych lalun... Tak samo we Francji - w Yves Rocher widzialam kobiete z poparzona szyja. W PL niewyobrazalne... A co, nie mozna byc poparzonym? Taka kobiete latwiej zapytac o problemy z cera niz 16-stke z gladkim licem. Jak slysze takie rzeczy to mi sie watroba wywraca. :evil: Tosinek kiedys opowiadala, jak potraktowala lalunie w Diorze, ktora chciala ja ze sklepu wyprosic (bo jej krajobraz psula) - tak sie trzeba zachowywac, a nie klasc uszy po sobie, bo to sie nigdy nie zmieni. :evil:

Jaką diete stosujesz??? :lol:

ja bym z kobitkami nie wskakiwał na temat diety .... bo jak poczytasz ich posty i przepisy na "odtłuszczenie" to ...............schudniesz ...

...........chyba, że ważysz ponad 130 kg ... :D ... to wtedy podpatruj

Jest dieta CUD ale to drogi biznes trzeba wziąc tredyt i zacząc stawiac dom, co z tego ze mam, najwyzej sie sprzeda ale bella figura bedzie :lol:

Moge Ci strescic... Kazala sobie przyprowadzic szefa, a panienka, ze on tylko po francusku, a Tosinek, ze tym lepiej i sobie porozmawiala z szefem bardzo milo. Byl to spodziewam sie ostatni dzien w pracy panienki.

Dzięki, wyszukiwarka mnie doprowadza do psychozy z atakami agresji :evil:

Ale wszystko na luziku czy z nerwą ??

ale fajne tematy :lol: :lol: :lol: cycki, dieta, obrzezanie...

a mi najpierw rozpadł się hamulec ręczny w drobny mak i zablokował tylne prawe koło, a potem zalałam sobie kompa i teraz w ramach pokuty dorwałam się do synowego i mam przed sobą całą noc nadrabiania zaległości :evil: :evil: :evil:

Jutro kole 11.00 maja mi dać znać z serwisu co i kiedy zrobią, ale mogliby nie robić do poniedziałku, bo dostałam piękny, nowy w kolorze coca-coli, to mikołajowy orszak możemy stworzyć :D :D :D