andzik.78 12.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta no, ja mam bardzo podobnie ... a tak serio to biorę coś co zmniejsza apetyt ... a w zasadzie wcale go nie mam , ale pilnuję się bo wiem że jeść muszę i staram się jeść zdrowiej ... malutko słodyczy ( a wcześniej to norrrmalnie paznokcie bym se dała poobgryzać za czekoladę z nadzieniem toffi ), max. 1000kcal dziennie ... dziś zaszalałam bo pierwszy raz od 2 tygodni se na frytasy z keczupem pozwoliłam uparta ze mnie zołza, więc wiem że dopnę swego ...jeszcze 15 kilo i mogę się wybierać na majowy zlot i Cie nie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel ...Ty mnie chopie lepiej na duchu podtrzymaj a nie dołuj Jaką diete stosujesz??? moj znajomy zjechał z 150 do 100 mniej wiecej ale zrobił to operacyjnie. Operacja polegała na odcięciu ryja od koryta no, ja mam bardzo podobnie ... a tak serio to biorę coś co zmniejsza apetyt ... a w zasadzie wcale go nie mam , ale pilnuję się bo wiem że jeść muszę i staram się jeść zdrowiej ... malutko słodyczy ( a wcześniej to norrrmalnie paznokcie bym se dała poobgryzać za czekoladę z nadzieniem toffi ), max. 1000kcal dziennie ... dziś zaszalałam bo pierwszy raz od 2 tygodni se na frytasy z keczupem pozwoliłam uparta ze mnie zołza, więc wiem że dopnę swego ...jeszcze 15 kilo i mogę się wybierać na majowy zlot a to akonto tej liposupcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 andzik ...no coś Ty ...dzięki a ja własnie zawsze byłam dość szczupła...taka normalna znaczy - nigdy nie za chuda - i dobrze się tak czułam ...teraz się czuję fatalnie w swojej skórze , więc postanowiłam na nowy domek zrobić coś dla siebie i wrócić do swojej wagi średniolekkiej zamiast wielorybiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja to chyba na innym zlocie byłam, bo żadnych grubasów nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 gawel - no własnie, nie chcę obciążać budżetu, bo jak se liposukcje fundnie Dandi i ktoś tam wcześniej jeszcze był chętny to dla mnie funduszy już nie styknie ...trza brac sprawy w swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To jest buractwo, chamstwo i normalnie slow nie ma. Dlatego jak na zakupy, to na pewno nie w PL, tylko u nas cos takiego jest mozliwe. "Ten fason, w tym rozmiarze ???? no co pani, takch ładnych spodni , nie w tym rozmiarze to nie szyją, na gumkę niech pani poszuka..." - taki monolog usłyszałam kiedys w jednym z "firmowych" sklepów , poprosiłam o spodnie w moim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 u nas to samo ... fajne ciuchy kończą się na rozmiarze 40...góra 42 , potem to już masakra coś na siebie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jaką diete stosujesz??? ja bym z kobitkami nie wskakiwał na temat diety .... bo jak poczytasz ich posty i przepisy na "odtłuszczenie" to ...............schudniesz ... ...........chyba, że ważysz ponad 130 kg ... ... to wtedy podpatruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To jest buractwo, chamstwo i normalnie slow nie ma. Dlatego jak na zakupy, to na pewno nie w PL, tylko u nas cos takiego jest mozliwe. "Ten fason, w tym rozmiarze ???? no co pani, takch ładnych spodni , nie w tym rozmiarze to nie szyją, na gumkę niech pani poszuka..." - taki monolog usłyszałam kiedys w jednym z "firmowych" sklepów , gdy poprosiłam o spodnie w moim rozmiarze. Nie zalamuj mnie. Dlatego ja ostatnio kupuje tylko jak jestem w Stanach. Tam za taki tekst kobieta wylecialaby z roboty natychmiast a czlowiek tak potraktowany moglby do sadu isc za dyskryminacje. Poza tym sprzedawczynie sa rozne - rozmiarem, kolorem itd. Praktycznie nie ma chudych lalun... Tak samo we Francji - w Yves Rocher widzialam kobiete z poparzona szyja. W PL niewyobrazalne... A co, nie mozna byc poparzonym? Taka kobiete latwiej zapytac o problemy z cera niz 16-stke z gladkim licem. Jak slysze takie rzeczy to mi sie watroba wywraca. Tosinek kiedys opowiadala, jak potraktowala lalunie w Diorze, ktora chciala ja ze sklepu wyprosic (bo jej krajobraz psula) - tak sie trzeba zachowywac, a nie klasc uszy po sobie, bo to sie nigdy nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Takie rzeczy tylko w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jaką diete stosujesz??? ja bym z kobitkami nie wskakiwał na temat diety .... bo jak poczytasz ich posty i przepisy na "odtłuszczenie" to ...............schudniesz ... ...........chyba, że ważysz ponad 130 kg ... ... to wtedy podpatruj Jest dieta CUD ale to drogi biznes trzeba wziąc tredyt i zacząc stawiac dom, co z tego ze mam, najwyzej sie sprzeda ale bella figura bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 lecę poszukać postu Tosinki, może się czegos nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Moge Ci strescic... Kazala sobie przyprowadzic szefa, a panienka, ze on tylko po francusku, a Tosinek, ze tym lepiej i sobie porozmawiala z szefem bardzo milo. Byl to spodziewam sie ostatni dzien w pracy panienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Moge Ci strescic... Kazala sobie przyprowadzic szefa, a panienka, ze on tylko po francusku, a Tosinek, ze tym lepiej i sobie porozmawiala z szefem bardzo milo. Byl to spodziewam sie ostatni dzien w pracy panienki. Dzięki, wyszukiwarka mnie doprowadza do psychozy z atakami agresji Ale wszystko na luziku czy z nerwą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ale fajne tematy cycki, dieta, obrzezanie... a mi najpierw rozpadł się hamulec ręczny w drobny mak i zablokował tylne prawe koło, a potem zalałam sobie kompa i teraz w ramach pokuty dorwałam się do synowego i mam przed sobą całą noc nadrabiania zaległości Jutro kole 11.00 maja mi dać znać z serwisu co i kiedy zrobią, ale mogliby nie robić do poniedziałku, bo dostałam piękny, nowy w kolorze coca-coli, to mikołajowy orszak możemy stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 uff, czyli co? jedziemy ? Obrzezaniem się nie przejmuj, na resztę też są chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dandi 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze Złociutką z nami z takimi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.12.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 DANDI !!! Wszystkiego NAJ !!!! Do zobaczenia w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Pocałujecie Dandiego ode mnie cooooooooooo ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts