dobroszka 13.12.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A bo to Złociutka nam pozwoli..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 A bo to Złociutka nam pozwoli..??? No chyba nie jest taka zła kobieta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.12.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie wygląda , ale jak się jej na Męża we trzy rzucimy to Święta by nie strzymała Będziemy negocjować i buziaka od Ciebie przemycimy Po cichutku dzis podziwiałam Twoją łazienkę - pięknie to wygląda.Te czerwone wydają się na focie bardziej wypukłe od czarnych Piękne sa po prostu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi, najlepsze urodzinkowe, co by Ci się chłopie dobrze działo , oj samo dobrze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi najlepsze życzenia urodzinowe przyjmij prosimy Gosia i Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi - 100 lat zdrowia i szczęścia!!! http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1185921582_1870136151_product_1159975749_213814631_bowen_xo_300%20copy.jpg Proszę sobie wypić po zakończeniu kuracji!!! Daggulka - podziw i szacunek mój masz z tym odchudzaniem! A nie boisz się efektu jojo po takich specyfikach? Wiecie co, z tymi babami w sklepach to racja jest, nie wolno się dać upokarzać takim laluniom, które poza wyglądem niewiele mają w sobie. Zawsze czuję się jak kosmita, kiedy próbuję kupić ładne buty na tęższe nogi. Jakbym była poza kategorią, jakbym nie miała prawa do ładnych butów, zwłaszcza kozaków (nigdy nie zrobią takiej cholewki, żebym mogła ją dopiąć). W normalnym kraju nie do pomyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 13.12.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ode mnie również moc urodzinowych serdeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.12.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Ja równiż dołączam się do życzeń. 100 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dołączam sie do ogółu ...indywidualne życzonka ode mnie w komentarzach do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 O strzelec! Nooo, teraz to juz jestem pewna, ze fundacja powstanie!!!! Sto lat!!! Wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wszystkiego naj a ile to latek kończy nasz solenizant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 też ślę życzonka.... strzelce to fajne som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.12.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 1) prosze mi się natychmiast uspokoic i przestac gadac o cyckach i tłuszczu bo to po pierwsze w obecności osoby wygladającej jak adonis nie wypada i czuję się zakłopotany, po drugie tu gada sie o biednych dzieciach a po tzeecie nic a nic mnie to nie obchodzi 2) pieknie dziekuję za zyczenia. Ile lat? hmmmm, jestem trochę straszy niz stan wojenny i wcale nie ubie obchodzic z nim urodzin 3) Stokrotko - Twoja paka była pierwsza, Irma - Twoje ręczniki tez doszły Dzieciaki - sądzę, że nie ma co sie przejmować tym czy paczka dojdzie czy nie bo nie mamy na to absolutnie żadnego wpływu. jeżeli cos dojdzie po środze - zrobimy z tego zapas na przyszłe dni tak jak sie umawialiśmy. Wyłamywać sobie palce i zgrzytac zębami bo poczta opieszała? eee tam, cieszmy sie z dzieła które udało nam sie wspólnie stworzyć. Poza tym te rzeczy które doszły do dziś są tak super, że i z tego da sie wymodzic paczki stulecia. A jutro dojadą jeszcze dziewczyny z darami od Stołecznych darczyńców i Daniel z prezentami od Toli i Racheli - naprawdę nie będzie lipy. Muszę na chwilę opuścić Państwa bo mam dzis urodziny więc pomogę koledze wymienic sobie sedes w mieszkaniu, pozmieniac klamki po czym wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Sto lat, sto lat Dandi. To juz niedlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... Kiedy mogę przysłać Mojnego na przeszkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 13.12.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dandi - wszystkiego dobrego, ja też jutro wyprawiam urodziny - piąte, mojej córeczce, która dzisiaj z kolei ma imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Melduję, że z 15-tu zrobiło się 30 długopisów. Resztę też mam w domu.Z niecierpliwością czekam na konwój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... Kiedy mogę przysłać Mojnego na przeszkolenie? Chyba się odłączę na jakiś czas od Neostrady, żeby Pani Gwoździkowa tego nie przeczytała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gdzie fotostory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts