Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wygląda , ale jak się jej na Męża we trzy rzucimy to Święta by nie strzymała :wink:

Będziemy negocjować i buziaka od Ciebie przemycimy :D

Po cichutku dzis podziwiałam Twoją łazienkę - pięknie to wygląda.Te czerwone wydają się na focie bardziej wypukłe od czarnych :) Piękne sa po prostu !

Dandi - 100 lat zdrowia i szczęścia!!!

http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1185921582_1870136151_product_1159975749_213814631_bowen_xo_300%20copy.jpg

Proszę sobie wypić po zakończeniu kuracji!!! :D :D :D

Daggulka - podziw i szacunek mój masz z tym odchudzaniem! A nie boisz się efektu jojo po takich specyfikach?

Wiecie co, z tymi babami w sklepach to racja jest, nie wolno się dać upokarzać takim laluniom, które poza wyglądem niewiele mają w sobie. :evil:

Zawsze czuję się jak kosmita, kiedy próbuję kupić ładne buty na tęższe nogi. :evil: Jakbym była poza kategorią, jakbym nie miała prawa do ładnych butów, zwłaszcza kozaków (nigdy nie zrobią takiej cholewki, żebym mogła ją dopiąć). W normalnym kraju nie do pomyślenia... :evil:

1) prosze mi się natychmiast uspokoic i przestac gadac o cyckach i tłuszczu bo to po pierwsze w obecności osoby wygladającej jak adonis nie wypada i czuję się zakłopotany, po drugie tu gada sie o biednych dzieciach a po tzeecie nic a nic mnie to nie obchodzi 8)

2) pieknie dziekuję za zyczenia. Ile lat? hmmmm, jestem trochę straszy niz stan wojenny i wcale nie ubie obchodzic z nim urodzin :)

3) Stokrotko - Twoja paka była pierwsza, Irma - Twoje ręczniki tez doszły

Dzieciaki - sądzę, że nie ma co sie przejmować tym czy paczka dojdzie czy nie bo nie mamy na to absolutnie żadnego wpływu. jeżeli cos dojdzie po środze - zrobimy z tego zapas na przyszłe dni tak jak sie umawialiśmy. Wyłamywać sobie palce i zgrzytac zębami bo poczta opieszała? eee tam, cieszmy sie z dzieła które udało nam sie wspólnie stworzyć.

Poza tym te rzeczy które doszły do dziś są tak super, że i z tego da sie wymodzic paczki stulecia. A jutro dojadą jeszcze dziewczyny z darami od Stołecznych darczyńców i Daniel z prezentami od Toli i Racheli - naprawdę nie będzie lipy.

Muszę na chwilę opuścić Państwa bo mam dzis urodziny więc pomogę koledze wymienic sobie sedes w mieszkaniu, pozmieniac klamki po czym wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... 8)

wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... 8)

Kiedy mogę przysłać Mojnego na przeszkolenie? :D

wyslę Złocitką na spacer z potomkiem a sam zabiorę się za gruntowne sprzątanie przybytku przed jutzerejszym przyjazdem gości... zawsze jak się nasprzątam, nazmywam i napiorę to mi skacze testosteron... 8)

Kiedy mogę przysłać Mojnego na przeszkolenie? :D

Chyba się odłączę na jakiś czas od Neostrady, żeby Pani Gwoździkowa tego nie przeczytała..... :oops: :D