Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to niesprawiedliwe :-? .... dlaczego tak dużo człowieków z forum mieszka blisko Warszawy a tylko ja na jakimś południowym zadupiu? :evil: ...wszędzie cholera daleko ...nawet za daleko coby sie z forumowiczami pospotykać ... - raz do roku to cholera za mało :evil: .... czuję się poszkodowana :roll: :lol:

Pojechały

Słuchajcie ta wizyta to jakaś masakra. :wink:

Raśka - konkretna, żywiołowa, nie do okiełznania. Dobroszka - bardzo kobieca z tym błyskiem w oku, nie chodzi a tańczy, Tomka - zdystansowana, delikatna i wszystkie piękne, każda to indywidualność.

Nie mogliście mi podesłac jakichś durnych, brzydkich bab tylko egzemplarze z górnej półki?

W dodatku powiedziały, że Gwoździk to ciacho a jego syyyyynnn... to dopiero... cistkarnia prawie. o nas ( a było nas trzech budrysów) ani słowa więc inkasuję kasę i będę się operacyjnie robił na syna Gwoździka.

Komisja w liczbie czterech pań (trzy gracje przyjezdne plus Złociutka) zrobiły szybką inwentaryzację dóbr i wyszło z tego bardzo bardzo duzo fajnych rzeczy - szerzej o tym napisza Złociutka bo ja odpadam - jadę popływać. Miłego wieczoru.

PS: fotorelacja będzie dziś - tak obiecywała Rasia więc z nożami to do niej jakby nie dotrzymała słowa.

to niesprawiedliwe :-? .... dlaczego tak dużo człowieków z forum mieszka blisko Warszawy a tylko ja na jakimś południowym zadupiu? :evil: ...wszędzie cholera daleko ...nawet za daleko coby sie z forumowiczami pospotykać ... - raz do roku to cholera za mało :evil: .... czuję się poszkodowana :roll: :lol:

Daggulka - nic ie stoi na przeszkodzie , żeby częściej - my się tu poorganizujemy i się coś skręci jakby co :):)

raz do roku to cholera za mało :evil: .... czuję się poszkodowana :roll: :lol:

przyjedź - mam wódkę

tia.... wódke to ja też mam ...z czasem gorzej :wink: :roll:

Pojechały

Nie mogliście mi podesłac jakichś durnych, brzydkich bab tylko egzemplarze z górnej półki?

masz jak w banku - następnym razem osobiście się pofatyguję :wink: :lol:

Neferka ...będę miałą na uwadze ...jak już mnie wszystko tutaj za bardzo wk .... to zrobię se wolny weekendzik w Wawie :D

Do mnie masz bliżej...

]Pojechały

masz jak w banku - następnym razem osobiście się pofatyguję :wink: :lol:

To ja moge nastepnym razem jako dolna półka też.

Ale Ty daggulka nie kryguj sie, Twoje zdjęcie w awatarku przepieknosciowe :lol: Piękniejszaś nawet od kochaniki Stuhra ze Shreka :D

Tylko ja sie pogubiłam dlaczego z Placu Wilsona na Podlasie jechały dziewczyny :roll: