kamyk68 14.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 a ja widziałem jak pojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 to niesprawiedliwe .... dlaczego tak dużo człowieków z forum mieszka blisko Warszawy a tylko ja na jakimś południowym zadupiu? ...wszędzie cholera daleko ...nawet za daleko coby sie z forumowiczami pospotykać ... - raz do roku to cholera za mało .... czuję się poszkodowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.12.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Pojechały Słuchajcie ta wizyta to jakaś masakra. Raśka - konkretna, żywiołowa, nie do okiełznania. Dobroszka - bardzo kobieca z tym błyskiem w oku, nie chodzi a tańczy, Tomka - zdystansowana, delikatna i wszystkie piękne, każda to indywidualność. Nie mogliście mi podesłac jakichś durnych, brzydkich bab tylko egzemplarze z górnej półki? W dodatku powiedziały, że Gwoździk to ciacho a jego syyyyynnn... to dopiero... cistkarnia prawie. o nas ( a było nas trzech budrysów) ani słowa więc inkasuję kasę i będę się operacyjnie robił na syna Gwoździka. Komisja w liczbie czterech pań (trzy gracje przyjezdne plus Złociutka) zrobiły szybką inwentaryzację dóbr i wyszło z tego bardzo bardzo duzo fajnych rzeczy - szerzej o tym napisza Złociutka bo ja odpadam - jadę popływać. Miłego wieczoru. PS: fotorelacja będzie dziś - tak obiecywała Rasia więc z nożami to do niej jakby nie dotrzymała słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.12.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 raz do roku to cholera za mało .... czuję się poszkodowana przyjedź - mam wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dandiś - opis Babeczek bardzo zgodny z prawdą - tak musiało już być Kochany Odpowczywaj - teraz już możesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 to niesprawiedliwe .... dlaczego tak dużo człowieków z forum mieszka blisko Warszawy a tylko ja na jakimś południowym zadupiu? ...wszędzie cholera daleko ...nawet za daleko coby sie z forumowiczami pospotykać ... - raz do roku to cholera za mało .... czuję się poszkodowana Daggulka - nic ie stoi na przeszkodzie , żeby częściej - my się tu poorganizujemy i się coś skręci jakby co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.12.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Jako przedsmak tego co wklei Raśka i Tomka - dwa zdjęcia z obiadu: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/DSCF7535.jpg http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/DSCF7531.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 raz do roku to cholera za mało .... czuję się poszkodowana przyjedź - mam wódkę tia.... wódke to ja też mam ...z czasem gorzej Pojechały Nie mogliście mi podesłac jakichś durnych, brzydkich bab tylko egzemplarze z górnej półki? masz jak w banku - następnym razem osobiście się pofatyguję Neferka ...będę miałą na uwadze ...jak już mnie wszystko tutaj za bardzo wk .... to zrobię se wolny weekendzik w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Daggulka - dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A jakis opis do zdjatek? W sensie od prawej, od lewej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.12.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A jakis opis do zdjatek? W sensie od prawej, od lewej... typuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 to niesprawiedliwe .... dlaczego tak dużo człowieków z forum mieszka blisko Warszawy a tylko ja na jakimś południowym zadupiu? ...wszędzie cholera daleko ...nawet za daleko coby sie z forumowiczami pospotykać ... - raz do roku to cholera za mało .... czuję się poszkodowana Do mnie masz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A jakis opis do zdjatek? W sensie od prawej, od lewej... typuj! Od lewej - dobroszka, rasia, tomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A jakis opis do zdjatek? W sensie od prawej, od lewej... typuj! Od lewej - dobroszka, rasia, tomka? Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 rasia, dobroszka, tomka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 rasia, dobroszka, tomka ??? istnieje taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Andzik ... dobrze wiedzieć kamyk ... bez jaj ...tak czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 14.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ]Pojechały Nie mogliście mi podesłac jakichś durnych, brzydkich bab tylko egzemplarze z górnej półki? masz jak w banku - następnym razem osobiście się pofatyguję To ja moge nastepnym razem jako dolna półka też. Ale Ty daggulka nie kryguj sie, Twoje zdjęcie w awatarku przepieknosciowe Piękniejszaś nawet od kochaniki Stuhra ze Shreka Tylko ja sie pogubiłam dlaczego z Placu Wilsona na Podlasie jechały dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 rasia, dobroszka, tomka ??? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Andzik ... dobrze wiedzieć kamyk ... bez jaj ...tak czy nie? kto ja czy one?? dwa pierwsz trafione zatopione trzecia jest jakiś znak zapytania ale chiba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts