kaśka maciej 15.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? jak dla mnie to nie wyglądasz na doktorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? jak dla mnie to nie wyglądasz na doktorkę Tez tak pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? jak dla mnie to nie wyglądasz na doktorkę o to to - taką pediatrę jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no tak, ale dandi umie coś czego barcia nie potrafią... ciiiiiii, kochanie, mielismy o tym nikomu nie wspominać... dobrze, mon cheri, milczę jak grób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 A Kaśka to wyglada na nauczycielkę? a nieeeeeeeee????????????????????????????????????? jak dla mnie to nie wyglądasz na doktorkę Chryste Panieeee, nieeeeeee błagam tylko nie na doktórkę One są brzydkie Żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no tak, ale dandi umie coś czego barcia nie potrafią... ciiiiiii, kochanie, mielismy o tym nikomu nie wspominać... no proszę .....następna narzeczona sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę -- i założę się , że z niej niezła kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę -- i założę się , że z niej niezła kosa No dziękuję ci kochana Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!! Kosa też się zgdadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Kosa też się zgdadza bijesz dzieci na lekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Kosa też się zgdadza bijesz dzieci na lekcji?no wiesz podcinam im gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę -- i założę się , że z niej niezła kosa No dziękuję ci kochana Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!! Kosa też się zgdadza O przepraszam, Kaśka ja też Cię widziałam. Co prawda nie było czasu, zeby sie poznać...czego bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.12.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę -- i założę się , że z niej niezła kosa No dziękuję ci kochana Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!! Kosa też się zgdadza ale to zdjęcie z avatarka, to aż się prosi o kitelek i stetoskop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no wiesz podcinam im gardła Tylko jeżeli nastepnie nasikujesz do tych gardeł jesteś godna miana kosy - w każdym innym wypadku jesteś zwykły cienias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a swoją drogą w fajnym kierunku dryfuje ten wątek... czy my tu pomagamy dzieciom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę -- i założę się , że z niej niezła kosa No dziękuję ci kochana Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!! Kosa też się zgdadza O przepraszam, Kaśka ja też Cię widziałam. Co prawda nie było czasu, zeby sie poznać...czego bardzo żałuję EDZIU, jesce bedzie cas na poznanie Widziałś, czy wyglądam na pediatrę?? Matko, czego to człowiek się dowie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a swoją drogą w fajnym kierunku dryfuje ten wątek... czy my tu pomagamy dzieciom? No własnie, ciekawe czy dziś moja paczka dotrze tak jak poczta obiecała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no wiesz podcinam im gardła Tylko jeżeli nastepnie nasikujesz do tych gardeł jesteś godna miana kosy - w każdym innym wypadku jesteś zwykły cienias Skąd wiesz, że tak właśnie robię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.12.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 O przepraszam, Kaśka ja też Cię widziałam. Co prawda nie było czasu, zeby sie poznać...czego bardzo żałuję EDZIU, jesce bedzie cas na poznanie Widziałś, czy wyglądam na pediatrę?? Matko, czego to człowiek się dowie o sobie Kaśka już Ci to chyba kiedyś pisałam, ze wizualnie i w ogóle przypominasz mi moją przyjaciółkę też Kaśkę, którą bardzo lubię ...no i Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Skąd wiesz, że tak właśnie robię??? przeciez uczyłem bite 6 lat - znam podstawowe metody zaprowadzania porządku w klasie. Sam opatentowałem juz kilka ale o tym pewnie czytałaś w wielce pouczającym czasopiśmie które wielbie i które nam wielokrotnie polecano. Mowa tu o "Językach obcych w szkole". W marcowym numerze z ubiegłego roku pojawił sie cykl artykułów p.t. "jak bić żeby nie było sladów" - to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts