Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Skąd wiesz, że tak właśnie robię??? 8)

przeciez uczyłem bite 6 lat - znam podstawowe metody zaprowadzania porządku w klasie. Sam opatentowałem juz kilka ale o tym pewnie czytałaś w wielce pouczającym czasopiśmie które wielbie i które nam wielokrotnie polecano. Mowa tu o "Językach obcych w szkole". W marcowym numerze z ubiegłego roku pojawił sie cykl artykułów p.t. "jak bić żeby nie było sladów" - to moje

No masz!!! :roll: Wisiało to u mnie w sali w ramce!!!

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a swoją drogą w fajnym kierunku dryfuje ten wątek... czy my tu pomagamy dzieciom?

No wlasnie, jak zapytalam, na co kasa poszla to od razu zmieniles temat. Wiadomo, ze na budowe... :roll:

a własnie - pierwsze primo, Małgoś dziękuję za zaproszenie :)

drugie: kasa nie poszła jeszcze na nic grubego za wyjątkiem toreb i szafki no i dzis słodyczy ale tego jeszcze nie kupiłem. mamy się z dyrekcją naradzić czego tak naprawde dzieci potrzebują ale nie na szybko i nie nagle i nie teraz. Niech opadną emocje związane ze świętami, wtedy na spokojnie kupimy coś co jest realnie potrzebne ale zaznaczyłem, że nie podejmę żadnej decyzji nie konsultując tego z forumowiczami. O taki jestem lojalny

dandi - no, i bardzo dobry pomysł .... powoli, nie nerwowo - na pewno jest dużo potrzeb i dziur do załatania - wspólnie z dyrekcją coś wymyślicie na spokojnie bo w tym przedświątecznym młynie nie ma co szaleć :wink: :D

ale szafa to był bardzo dobry pomysł - dzieciaki będą szczęśliwe :D ... z paczek też na pewno się ucieszą :D

boshe .....aż mi się ciepło robi w miejscu gdzie powinno być serce jak sobie pomyślę że chociaz tej 20-stce sprawiliśmy radość i pomogliśmy :wink:

ale za to jak sobie pomyślę o tych pozostałych milionach dzieci w potrzebie , to smutno mi cholernie ....ale cóż...całego świata nie zbawimy :roll:

Tez mysle, ze to dobry pomysl. Szafki sie przydadza na juz, co by im tego, co dostana, nikt nie ukradl. A kasa nie zajac...

Dandi, dostales mojego priva z linkami?

Wczoraj slyszalam jak ksiadz, ktory kieruje akcja "szlachetna paczka" mowil, ze to jest tak jak z tym niespodziewanym gosciem przy stole - on rzadko przychodzi, a w ten sposob - pomagajac komus chocby odrobine, zapraszamy go do swojego stolu w wigile. Wzruszylam sie...

a swoją drogą w fajnym kierunku dryfuje ten wątek... czy my tu pomagamy dzieciom?

No wlasnie, jak zapytalam, na co kasa poszla to od razu zmieniles temat. Wiadomo, ze na budowe... :roll:

a własnie - pierwsze primo, Małgoś dziękuję za zaproszenie :)

drugie: kasa nie poszła jeszcze na nic grubego za wyjątkiem toreb i szafki no i dzis słodyczy ale tego jeszcze nie kupiłem. mamy się z dyrekcją naradzić czego tak naprawde dzieci potrzebują ale nie na szybko i nie nagle i nie teraz. Niech opadną emocje związane ze świętami, wtedy na spokojnie kupimy coś co jest realnie potrzebne ale zaznaczyłem, że nie podejmę żadnej decyzji nie konsultując tego z forumowiczami. O taki jestem lojalny

To jeszcze moje słodycze nie doszły? :-? :-?

to nie tak (prawde mówiąc nie wiem czy doszły bo to Złociutka zajmuje sie inwentaryzacją). Oprócz tego co wysłaliście ze słodyczy chciałbym dokupić też coś czego dzieci nigdy by nie spróbowały. Nutellę, Nimm 2, tego typu pierdoły i spróbuję to wyrównac ilościowo.

Małgoś - dzieki

Raśka przysłała resztę zdjęć to troszkę pokażę:

1 - Dobrochna ucieka od samochodu Raśki bo przez dwugodzinną drogę widziała co to auto potrafi

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/1-9.jpg

2 - Dobrochna gapis się na tyłek jednego z nas i udaje że wcale tak nie jest 8)

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/4-4.jpg

3 - Panie inwentaryzują

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/7-2.jpg