Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę :wink: :lol: -- i założę się , że z niej niezła kosa :D
... Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!!

...

:o :evil:

A o mnie to się nie pamięta, tak? :evil:

Dandi - żebyś tylko jakąś obszerniejszą relację zrobił z rozdawania paczek - tak bym chciała zobaczyć, jak dzieciaki się cieszą...

sie nie znacie ... pewnie, że Kaśka wygląda na belferkę :wink: :lol: -- i założę się , że z niej niezła kosa :D
... Ty jedna z tego towarzystwa widziałaś mnie na żywca!!!

...

:o :evil:

A o mnie to się nie pamięta, tak? :evil:

Dandi - żebyś tylko jakąś obszerniejszą relację zrobił z rozdawania paczek - tak bym chciała zobaczyć, jak dzieciaki się cieszą...

Oj pamięta pamięta!!

ale nie dyskutowałaś wtedy o moim doktorskim (ala jaja :lol: )wyglądzie :lol:

Sluchajta, ale jutro konkurencyjna do naszej impreza z delicjami. Nie boicie sie? :lol: :lol: :lol:

JAK JASNA CHOLERA SIĘ BOJE :roll: :roll:

Jeśli propaganda bedzie stała na poziomie lat 70, to wypadniemy przy ciastkach i drażach jak małe pikusie :wink:

Słuchajcie i mamy problem ale od początku: Kupiłem dziś słodycze: ptasie mleczko wedla, Skittelsy, m&msy, nimm2, marcepany, hity, pianki, żelki, orzeszki, knoppersy, bąbolady, po cocacoli oryginalnej, po nutelli, razem ponad 700 zł ale wydaje mi się, że z sensem bo to fajowe gadżety i dzieciaki polowy na bank nie jadły.

Rozłożylismy wszystko z paczek i tak:

nie dotarły skarpetki i skarpetokapcie od mayland - sugeruję iterwencję u sprzedającego bo to dośc dawno temu było. Zalezy mi na nich szczegónie bo to fajna rzecz i bardzo przydatna

nie ma pasków dla dziewczynek

nie mamy łyżeczek i czapek

brakuje też części rękawic które były zadeklarowane

nie dotarła tez bielizna dla chłopaków

Nie pamiętam kto był odpowiedzialny za co - to pamiętacie najlepiej Wy. Moje dotychczasowe wydatki to prawie 1500 za szafkę, 400 cośtam za torby i teraz 700 cośtam za słodycze - na koniec akcji zrobię podsumowanie żeby każdy wiedział jak zostały wydane Wasze pieniążki. Jednym słowem mamy pieniądze na rzeczy brakujące. Zastanawaim się tylko czy z powodu opóźnień poczty nie odłożyć obdarowywania dzieci na czwartek bo okazało się,że dzieciaki wyjeżdżają dopiero 22.12.

Kurcze jestem wściekły. Przewidywałem, że tak będzie jeżeli sprzedający z allegro nie ruszą dup odpowiednio wcześnie. Dobra - teraz nie jestem w stanie przesledzić całego wątku ale jeżeli coś z waszych rzeczy nie dotarło to wiecie o tym najlepiej - jutro wszyscy interweniujemy chociaż z zadowoleniem stwierdzam, że więkzośc tego czego brakuje pochodzi z Babińca (wiadomo - moi ludzie to moi ludzie :))

Ja spróbuję przesunąc imprezę na czwartek

a i szafka dotarła - ponoć bajka

nie dotarła tez bielizna dla chłopaków

Ale jutro zrobię rozpierduchę na poczcie, jakem malka :evil: :evil:

Dandi, prośbę mam, jak majty nie przyjdą do 18 jutro daj znać, pocztę mam do 19, to zdążę narozrabiać.

Tak na szybko - ostatnie wpływy na konto to Ramotki, Maydalski i Nefer. Nie sądzę, żeby więcej cokolwiek wpłynęło. Reasumując na moim koncie za sprawą darczyńców znalazło się 3847,42, zaś na Złociutkiej 1490.

Razem 5337,42 zł

Dotychczasowe wydatki to:

szafki dla dzieci - 1439,11 zł

torby - 409,81 zł

słodycze - 727,62 zł

--------------------------------------

wydaliśmy zatem: 2576,54 zł

zostało do wydania: 2760,88 zł

Część z tych pieniędzy pójdzie na jakiś papier i kokardy. Zastanawiam się czym te kartony wyłożyć bo nie chcę wkładać rzeczy bezpośrednio do szarego pudła. Czym się to robi? Jakąś bibułą?

Wciąż nie bardzo rozumiem o co chodzi dyrektorce z tym sprzętem sportowym. Jakie kuźwa drabinki? No i racja - bilard się nie zmieści a drabinki tak???

Od paru dni chodzi mi po gowie zorganizowanie dzieciom ściany lub toru surwiwalowego ale to tylko to co mi sie tłucze bo pewnie zabraknie kasy. Taka ściana czy tor to chyba więcej niż 2700 - 2800.

Tak mi sie wydaje, że mądrzej byłoby chyba zainwestować w coś co jest na zewnątrz i co pozwoli wyżyć się dzieciakom na świeżym powietrzu zarówno latem jak i zimą, niż powieszenie drabinek pod sufitem...

Zresztą już sam nie wiem.

WSTAWAĆ DO CHOLERY!!!!! PACZKI NIE DOSZŁY A CI ŚPIĄ!!!

Ciiiiiiiiiiiii

Sadysta!

Kto to widział tak krzyczeć o 8 rano...brrr. :evil:

Widać, ze moja paczka nie doszła, znaczy się poczta realizuje wariant pesymistyczny...najpóźniej we wtorek.

Czekam zatem z niecierpliwością na wieści z Podlasia

jestem za tym żeby przełożyć imprezę i poczekać na paczki (jakby kto pytał o moje zdanie) :)

nie wiadomo tylko czy to wyjdzie bo Pani Dyrektor jest już gotowa na jutro...

NO I PIES JĄ DRAPAŁ - JEŻELI JEST JEJ ŻYCZENIEM UCZESTNICZENIE W TEJ IMPREZIE TO POSTAWI SIĘ W STAN GOTOWAOŚCI TAKŻE POJURZE!!

wrrrrrrrrrr - dziś komuś przypierdolę - nie ma dwóch zdań.