Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jezzzuuu...standart - poczta przed świętami - jeden wielki burdel :evil:

To powiem wam co mi sie przytrafiło ostatnio a'propos zakupów na allegro.

Moja Kasia sobie wymarzyła na mikołaja papugę interaktywną - w związku z tym, iż byłam przeszczęśliwa że nie prawdziwą to zamówiłam ją czym prędzej na allegro. sprzedawca wiarygodny - ponad 300 komentarzy , zero negatywów, ma sklep z zabawkami w Szczecinie i handluje nimi tez na allegro. Dwa razy przed zamówieniem pytałam, czy wyśle ja natychmiast kurierem, zeby dotarła na mikołaja- dwa razy dostałam odpowiedź na maia, że oczywiście- tak. Tak więc 28 listopdada zamówiłam tę papugę, od razu zapłaciłam , zeskanowałam dowód przelewu i wysłałam mu potwierdzenie na maila.

No i czekam .... czekam...czekam...czekam .... i sie nie doczekałam. Kontakt mailowy się urwał, w sobotę 6-go rano improwizując musiałam kupić inny prezent , i ściemnić Kasi że papuge pewnie przyniesie gwiazdka.

Do dzis paczki nie mam i zastanawiam się czy w ogóle dotrze- a gwiazdka coraz bliżej :-? . Facet w ciągu 2 tygodni otrzymał ponad 140 negatywów poprzeplatanych z pozytywami, więc to nie jest tak do końca, ze wziął kase i zwiał bo jednak część paczek dociera- ale jednak z komentarzy wynika, że większość nie. I cholera mnie bierze, że taki ciul sie nie przejmuje , ze wiele dzieci przez niego nie otrzymało prezentów mikołajkowych bo rodzice do końca zwodzeni czekali na paczke :evil: .

Tak, ze kochani - sama handluję czasem na allegro, dużo kupuje - i przestrzegam, ze trzeba mieć oczy naokoło głowy i kupować najlepiej u sprawdzonych supersprzedawców - choć, jak mówiłam- ten sprzedawca komentarze miał bardzo wiarygodne .

I tyle w temacie zakupów na allegro :wink: .

Edziu - Twoja doszła wczoraj. Ty śpij dzieciaku spokojnie

Jeszcze w kwestii formalnej. Te długopisy to zapas do magazynku wychowawców, w żadnym wypadku nie do paczek.

Myślę, że pozostałe paczki dojdą :D , więc spokojnie

Też mam nadzieję, że paczki dojdą na czas. :roll:

Dandi, trzeba z kimś mądrym pomyśleć, co dzieciakom kupić z pozostałych pieniędzy, myślę, że na pewno jakiś sprzęt sportowy, który im pozwoli rozładować część energii. Stół z bilardem byłby fajny, ale może i te drabinki niegłupie - bo zmuszałyby do zwiększonego wysiłku fizycznego. Trzeba jednak z dyrektorką to omówić - niech pokaże, może w necie, o co jej chodzi i niech powie, gdzie chciałaby to zamocować - Wy jesteście na miejscu, razem z wychowawcami dzieci możecie podjąć jakąś sensowną decyzję.

I czego tak wrzeszczysz z rana? :lol:

Nabuzowałeś się, bo paczek jeszcze nie ma? :wink:

I czego tak wrzeszczysz z rana? :lol:

Nabuzowałeś się, bo paczek jeszcze nie ma? :wink:

Tak!

te skarpety od mayland były naprawdę rewelacyjne. Byłyby świetnym dodatkiem a tak co? reczniki, szmpony, szczotki do zębów, i tylko trochę innych rzeczy - dziewczyny to jeszcze looz bo maja kosmetyczki, pierdoły, perfumy jakieś czy coś, żele do mycia twarzy ale chłopaki to zmuła - skarpetki podkolorowałyby całość. Poza tym nie tylko o skrpetki chodzi.

denerwuja mnie sprzedawcy z Allegro

Mayland, Dandi - ja też - wzorując sie na was _ zamówiłam te skarpety dla rodziny zostającej pod moja opieką. I też ich jeszcze nie dostałam. Dzwoniłam przed chwilą, maja oddzwonić. jak weszłam w "moje allegro" - wygrałam - towar - to pojawiła mi sie informacja o wycofaniu aukcji przez pracownika allegro. Nie wiem, co to znaczy :roll:

Babka własnie oddzwoniła i powiedziała, że wysłała priorytetem wczoraj :roll:

poprzeglądam, co mam w domu, co by mogło być na przesłanie, a co się jednak nie da :(

i dam znać

mam np. na zbyciu drukarkę, skaner, monitor - działające, ale nieuruchomiane jakieś 2 lata, więc najlepiej wczesniej sprawdzić, nie wiem, gdzie mam płyty instalujące, może też bym znalazła

jakby to ktos się by na tym znał i jakoś dałabym radę dostarczyć, to z chęcia bym sobie miejsca u siebie zrobiła