kaśka maciej 16.12.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wrrrrrrrrrr - dziś komuś przypierdolę - nie ma dwóch zdań.bez nerwacji Moze jeszcze dojdą te paczki znaczy. A jak nie to los. Dzieci i tak mają super prezenty I to chyba najważniejsze. Nie zostaną z niczym na Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jezzzuuu...standart - poczta przed świętami - jeden wielki burdel To powiem wam co mi sie przytrafiło ostatnio a'propos zakupów na allegro. Moja Kasia sobie wymarzyła na mikołaja papugę interaktywną - w związku z tym, iż byłam przeszczęśliwa że nie prawdziwą to zamówiłam ją czym prędzej na allegro. sprzedawca wiarygodny - ponad 300 komentarzy , zero negatywów, ma sklep z zabawkami w Szczecinie i handluje nimi tez na allegro. Dwa razy przed zamówieniem pytałam, czy wyśle ja natychmiast kurierem, zeby dotarła na mikołaja- dwa razy dostałam odpowiedź na maia, że oczywiście- tak. Tak więc 28 listopdada zamówiłam tę papugę, od razu zapłaciłam , zeskanowałam dowód przelewu i wysłałam mu potwierdzenie na maila. No i czekam .... czekam...czekam...czekam .... i sie nie doczekałam. Kontakt mailowy się urwał, w sobotę 6-go rano improwizując musiałam kupić inny prezent , i ściemnić Kasi że papuge pewnie przyniesie gwiazdka. Do dzis paczki nie mam i zastanawiam się czy w ogóle dotrze- a gwiazdka coraz bliżej . Facet w ciągu 2 tygodni otrzymał ponad 140 negatywów poprzeplatanych z pozytywami, więc to nie jest tak do końca, ze wziął kase i zwiał bo jednak część paczek dociera- ale jednak z komentarzy wynika, że większość nie. I cholera mnie bierze, że taki ciul sie nie przejmuje , ze wiele dzieci przez niego nie otrzymało prezentów mikołajkowych bo rodzice do końca zwodzeni czekali na paczke . Tak, ze kochani - sama handluję czasem na allegro, dużo kupuje - i przestrzegam, ze trzeba mieć oczy naokoło głowy i kupować najlepiej u sprawdzonych supersprzedawców - choć, jak mówiłam- ten sprzedawca komentarze miał bardzo wiarygodne . I tyle w temacie zakupów na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Edziu - Twoja doszła wczoraj. Ty śpij dzieciaku spokojnie Jeszcze w kwestii formalnej. Te długopisy to zapas do magazynku wychowawców, w żadnym wypadku nie do paczek. Myślę, że pozostałe paczki dojdą , więc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Też mam nadzieję, że paczki dojdą na czas. Dandi, trzeba z kimś mądrym pomyśleć, co dzieciakom kupić z pozostałych pieniędzy, myślę, że na pewno jakiś sprzęt sportowy, który im pozwoli rozładować część energii. Stół z bilardem byłby fajny, ale może i te drabinki niegłupie - bo zmuszałyby do zwiększonego wysiłku fizycznego. Trzeba jednak z dyrektorką to omówić - niech pokaże, może w necie, o co jej chodzi i niech powie, gdzie chciałaby to zamocować - Wy jesteście na miejscu, razem z wychowawcami dzieci możecie podjąć jakąś sensowną decyzję. I czego tak wrzeszczysz z rana? Nabuzowałeś się, bo paczek jeszcze nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 I czego tak wrzeszczysz z rana? Nabuzowałeś się, bo paczek jeszcze nie ma? Tak! te skarpety od mayland były naprawdę rewelacyjne. Byłyby świetnym dodatkiem a tak co? reczniki, szmpony, szczotki do zębów, i tylko trochę innych rzeczy - dziewczyny to jeszcze looz bo maja kosmetyczki, pierdoły, perfumy jakieś czy coś, żele do mycia twarzy ale chłopaki to zmuła - skarpetki podkolorowałyby całość. Poza tym nie tylko o skrpetki chodzi. denerwuja mnie sprzedawcy z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mayland, Dandi - ja też - wzorując sie na was _ zamówiłam te skarpety dla rodziny zostającej pod moja opieką. I też ich jeszcze nie dostałam. Dzwoniłam przed chwilą, maja oddzwonić. jak weszłam w "moje allegro" - wygrałam - towar - to pojawiła mi sie informacja o wycofaniu aukcji przez pracownika allegro. Nie wiem, co to znaczy Babka własnie oddzwoniła i powiedziała, że wysłała priorytetem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 przepraszam, czy tu biją jak jest możliwość to może jednak przełożyć na czwartek co do drabinek to ja też sceptyczny jestem może z tych pieniędzy można pokryć np. wyjazdy na basen z nauką pływania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Tak na szybko - ostatnie wpływy na konto to Ramotki, Maydalski i Nefer. Nie sądzę, żeby więcej cokolwiek wpłynęło. Reasumując na moim koncie za sprawą darczyńców znalazło się 3847,42, zaś na Złociutkiej 1490. Dandi, a moj transferek doszedl? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ten basen jest dobrym pomysłem pewnie za późno, ale też bym chciała się w jakiś sposób dołączyć czy ta akcja będzie kontynuowana już bez święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi, a moj transferek doszedl? tak - stąd taka końcówka - bank przeliczył Jurki na nasze i mamy co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 pewnie za późno, ale też bym chciała się w jakiś sposób dołączyć zapraszamy. proponuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi, a moj transferek doszedl? tak - stąd taka końcówka - bank przeliczył Jurki na nasze i mamy co mamy Cool!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 poprzeglądam, co mam w domu, co by mogło być na przesłanie, a co się jednak nie da i dam znać mam np. na zbyciu drukarkę, skaner, monitor - działające, ale nieuruchomiane jakieś 2 lata, więc najlepiej wczesniej sprawdzić, nie wiem, gdzie mam płyty instalujące, może też bym znalazła jakby to ktos się by na tym znał i jakoś dałabym radę dostarczyć, to z chęcia bym sobie miejsca u siebie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 myślę, że musiałabyś się tym zając na własną rękę. Może masz nastoletnie dziecko - to zwykle najlepsi specjaliści od komputerów. Niech ktoś zrobi Ci przegląd i chętnie uwolnimy Cię od tego balastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Majka ja własnie dzwoniłam do niej. Wysłała wczoraj kurierem. Dzis powinno byc u Dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wczoraj wysłała ??? przecież Ty kupiłaś te skarpety wieki temu A tak w ogóle Dzień dobry wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi ...spieszę zgłosić, ze Twój stary awatar podobał mi się zdecydowanie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiecie że Kaśka myśli że ten nowy avatar przedstawia... Pawła Stasiaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiecie że Kaśka myśli że ten nowy avatar przedstawia... Pawła Stasiaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dagullka , trafne spostrzeżenie. Miałam już to samo pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts