Rachela 16.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 mi sie też stary bardziej podobał, w ogóle nie lubię jak zmieniacie avatary bo ja wzrokowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiecie że Kaśka myśli że ten nowy avatar przedstawia... Pawła Stasiaka...? no daj już buziaka na zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiecie że Kaśka myśli że ten nowy avatar przedstawia... Pawła Stasiaka...? no daj już buziaka na zgodę Ty mi daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 mi sie też stary bardziej podobał, w ogóle nie lubię jak zmieniacie avatary bo ja wzrokowiec ja też ale ja w ogóle nie potrafię wytrzymać z jednym za długo i raz na jakiś czas czuję silną potrzebę zmiany avataru. To samo mam z wiernością oczywiście za chwilę grzecznie wrócę do poprzedniego bo też lubię go najbardziej ze wszystkich ale nagły impuls wywołał chęć posiadania Layne'a choć przez moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 i jusss siem godzom..hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 i jusss siem godzom..hehe..zara zaraaa,buziaka mi nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 i jusss siem godzom..hehe..zara zaraaa,buziaka mi nie dał http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hello. Dandi, skoro mowisz, ze chlopaki to zmula, to moze jeszcze im kup cos na oslode? Jakies resoraki czy co tam moga chciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiecie że Kaśka myśli że ten nowy avatar przedstawia... Pawła Stasiaka...? Sorry a kto to jest ten Stasiak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wokalista z dawnego Papa Dence- czy jakoś to sie tam podobnie pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 brr..az mi krzywi palce.."lider " "Papa dance " kutwa obciachu zreszta http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.12.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Majka ja własnie dzwoniłam do niej. Wysłała wczoraj kurierem. Dzis powinno byc u Dandiego Do mnie własnie skarpetki dotarły. Rozmiar uniwersalny oznacza 20 -25 na "moje" dzieciska bedą w sam raz, a na wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wokalista z dawnego Papa Dence- czy jakoś to sie tam podobnie pisało Papa dance to już Calcium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 glacius maximus bylo zawse tyros nawet mos racyje calcium i to gasone pod ..prysnicom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hello. Dandi, skoro mowisz, ze chlopaki to zmula, to moze jeszcze im kup cos na oslode? Jakies resoraki czy co tam moga chciec. Dotarły samochody zdalnie sterowane od dziewczyn z babińca, trochę hotwillsów, lego, tak więc jest co dać. Trochę mi się miesza - czasem wydaje mi się, że te dzieciaki takie biedne i przytulmy, żałujmy i płaczmy a z drugiej strony coraz częściej sobie myślę, że za bardzo się cackamy. Wczoraj jak robiliśmy segregację (Kamyk z Duchem - Bóg Wam dzieci zapłać po stokroć i raz jeszcze - dawno nie płakałem ze śmiechu - ale to nie z worków - bardziej ze zwizualizowanych okoliczności) Mariusz powiedział, żebym się nastawił na różne reakcje u dzieci. Ona naprawdę nie potrafią być tak do końca wdzięczne. Nikt ich tego nie nauczył. Wczoraj własnie Mariusz miał taką historię: chłopak mu mówi że nie wraca na święta do domu, że musi zostać w ośrodku więc ten mu tłumaczy że spoko - będzie miał chwilę dla siebie, spokój, przyjdzie Mikołaj na co dzieciak mu "sram na Mikołaja". Trochę rozumiem bo czym jest paczka choćby nie wiem jak fajna w porównaniu z możliwością spędzenia Świąt w domu ale smutno mi, że tak się angażujemy a ja jutro / pojutrze usłyszę, że wszystko to syf i w dupie z takimi prezentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Przepraszam za OT ale własnie odkryłem, że mam moc - pocałowałem Kaśkę i zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 heheh cosik w tem jezd...fucktycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Przepraszam za OT ale własnie odkryłem, że mam moc - pocałowałem Kaśkę i zniknęła mam nadzieje, że po tym pocałunku to się nie zmieniła w żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 16.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jeśli te prezenty choć u jednego z dzieciaków wywołają nutkę refleksji, że może świat nie jest taki zły albo że nie cały jest zły to i tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi, ja mysle, ze po pierwsze trudno sie dzieciakowi dziwic, ze wolalby byc w domu. Ale po drugie - czy ktos tym dzieciom dal kiedys cos fajnego? Oni pewnie mysla, ze bedzie jak zwykle - draze mleczne i po sprawie. Ja tez jako dziecko mialam w doopie paczki mikolajowe, ktore przychodzily od mojej mamy z pracy, bo tam byly same wyroby czekoladopodobne. Zeby miec wdziecznosc jeszcze trzeba sie troche postarac a pewnie jest tak, ze wszyscy mysla, ze biedne dzieci uciesza sie ze wszystkiego. A tak nie jest... Opowiadalam w watku u siebie o siostrzencu mojego meza. Biedne dziecko (no moze bez przesady, ale nie przelewa sie). Chcialam mu dac rower. A tam... Sciana. Nic, zero radosci. No ale jak juz zobaczyl ten rower, to nie chcial puscic. Okazalo sie, ze mu ostatnio tesciowa dala jakis badziewny, z ktorym sie wstydzil chodzic po osiedlu. Dzieci biedne sa biedne, ale swoj honor maja. Bedzie dobrze... Tak mysle. Moze nie okaza tego jakos wylewnie, ale z pewnoscia choc troche sie uciesza. Poza tym tu chodzi o to, zeby ich w tej dzungli troche ucywilizowac. Na pewno szafki sie do tego przyczynia i reszta rzeczy tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts