malgos2 16.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 No to jaka decyzja? Kiedy impreza? Skoro tyle paczek jeszcze nie dotarlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 16.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dandi przestań kuzwa, bez Ciebie NIC by nie było. Zapomniałeś kto napisał pierwszy post? A wakacje? super pomysł. Chyba bardzo ważne jest, aby te dzieciaki miały możliwość zmiany otoczenia/środowiska chociaż od czasu do czasu. Niedługo są jeszcze ferie . też mogę zadeklarować stałą comiesięczną wpłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dostałem smsa - czwartek o 18:00 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dziś coś dotrze I hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 bardzo ważne jest, aby te dzieciaki miały możliwość zmiany otoczenia/środowiska chociaż od czasu do czasu. Niedługo są jeszcze ferie . też mogę zadeklarować stałą comiesięczną wpłatę. widzicie? on mi znów specjalnie rujnuje ego! Danka - zasuń mu patelnią co? i jeszcze prośba do administracji forum http://emoty.blox.pl/resource/ban.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A co oni normalnie robia w wakacje, czy ferie? Jada do domu i tam horrory rozne przezywaja, siedza domach dziecka, czy w internacie tez ktos zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 nazbieramy do wakacji na wakacje? Wychowawcy też mają wakacje i kto pojedzie z dzieciakami...? a możeby tak... wolontariusze z FM? o tym co się dzieje z dzieciakami w wakacje opowiem Wam jak już rozdamy prezenty bo to w ogóle temat na oddzielny wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 bardzo ważne jest, aby te dzieciaki miały możliwość zmiany otoczenia/środowiska chociaż od czasu do czasu. Niedługo są jeszcze ferie . też mogę zadeklarować stałą comiesięczną wpłatę. widzicie? on mi znów specjalnie rujnuje ego! Danka - zasuń mu patelnią co? i jeszcze prośba do administracji forum http://emoty.blox.pl/resource/ban.gif Ty lepiej zbanuj te wszystkie flirty pozamalzenskie na tym watku A ile kosztuja kolonie w PL? Czy to jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 bardzo ważne jest, aby te dzieciaki miały możliwość zmiany otoczenia/środowiska chociaż od czasu do czasu. Niedługo są jeszcze ferie . też mogę zadeklarować stałą comiesięczną wpłatę. widzicie? on mi znów specjalnie rujnuje ego! Danka - zasuń mu patelnią co? i jeszcze prośba do administracji forum http://emoty.blox.pl/resource/ban.gif Ty lepiej zbanuj te wszystkie flirty pozamalzenskie na tym watku A ile kosztuja kolonie w PL? Czy to jeszcze istnieje? W moim regionie organizowane są obozy dla takich dzieci i to chyba za grosze. Obozy są w Dobie na Mazurach ze specjalnie przeszkolonym personelem. Moja córka jeździ tam regularnie najpierw jako wolontariuszka, w tym roku była jako wychowawca. Warunki dość spartańskie ale dzieciaki zawsze zadowolone, program bardzo atrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wczoraj wysłała ??? przecież Ty kupiłaś te skarpety wieki temu Kupiłam je i zapłaciłam! odrazu jak tylko Dandi napisał, że są potrzebne no cóż... miejmy nadzieję, że kurier juz z nimi zapitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nawet tydzien odskoczni od rzeczywistosci bylby fajny... A grosze, to znaczy ile? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nawet tydzien odskoczni od rzeczywistosci bylby fajny... A grosze, to znaczy ile? Maja Maju nie wiem, musiałbym popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wiec proponuje zapytac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nawet tydzien odskoczni od rzeczywistosci bylby fajny... A grosze, to znaczy ile? Maja Maju nie wiem, musiałbym popytać I tak chyba musimy poczekac na Derekcje by nam zadecydowal, co dalej.... jeszcze torebkom_przez_leb przywali, ze za Jego plecami dzieci na oboz juz wysylamy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 16.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 doszła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 16.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 doszła?? Doszła aż ślinka cieknie Doszły też gacie od malki EDIT: Mamy też resoraki dla chłopaków, paski i drobiazgi dla dziewczynek, rękawiczki i kapcie. mayland są skarpety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 to impreza ...... jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czyli wszystko doszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no to ufff..... Wiem,że to tylko parę zwykłych slipek,ale chyba trochę szkoda by było gdyby nie doszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 to impreza ...... jutro No właśnie ... kiedy wręczanie paczek ???? Jutro czy pojutrze? No o tej porze to decyzja musi zostać podjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 chyba jednak w czwartek o 18-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts