Gwoździk 16.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a skąd Ty wiesz jamles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Gwoździku dostałem smsa - czwartek o 18:00 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dziś coś dotrze I hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 nie sposób było (bez cytatu poprzednika) zrozumieć, czy chodzi o dostarczenie paczki czy rozpoczęcie imprezy .... ... widocznie starzeję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ... widocznie starzeję się No co Ty - wciąż jesteś piekny i młody tylko nieuważnie czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 tylko nieuważnie czytasz ostatnio mało czytam .... i to mnie martwi ... Złapałem się dzisiaj za nową książkę i .... "wytrwałem" tylko dwa rozdziały .... ... starość nie radość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 tylko nieuważnie czytasz ostatnio mało czytam .... i to mnie martwi ... Złapałem się dzisiaj za nową książkę i .... "wytrwałem" tylko dwa rozdziały .... ... starość nie radość ... A dziewczyny mówiły, że ciagle niezłe ciacho z Ciebie - ja im wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 pomyliły mnie z moim Juniorem ... (właściwie - pomyliła - bo widziała nas tylko Rasia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 pomyliły mnie z moim Juniorem ... (właściwie - pomyliła - bo widziała nas tylko Rasia ) Jessssssu, a Juniora wzięli za Ciebie ?? No to chłopak musi "poważnie "wyglądac jak na swój wiek - co mu robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 są skarpety) uffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Bardzo się cieszę, że doszły rękawiczki, majty i skarpetki od Mayland - naprawdę są super. Dziś pakujemy z Mariuszem, jego żoną no i oczywiście wszędobylską Złociutką, która jest nie do zdarcia paczki dla dzieci. Złociutka pędzi dziś po piękny papier do pakowania i największe kokardy ever oraz po wstążkę do pasmanterii. Akumulatory do aparatu się ładują więc zrobię relację z zabawy. Chcę żeby prezenty były ordynarnie spektakularne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 miłego pakowania Jakieś foty będą z tej okazyji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 tak - dzis cykamy foty pakowalnicze, jutro imprezowo rozdawnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 czekam, czekam... z emocji mam ścisk żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 do godziny zero już tylko 34 godziny i 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 czekam, czekam... z emocji mam ścisk żołądka zjedz coś lekkiego, popij ziółkami - od ścisku żołądka już tylko krok do podagry a kto wie... może nawet do łupieżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Miałem pogadać z Wami o wakacjach. Bogu dziękować kochanemu Orange, że klientom, którzy właściwie ich utrzymują dają darmowe wieczory i weekendy - mogę omawiać z Mariuszem wszystko co dotyczy Bacik i nie płacę za to. Biedny Mariusz i jego żona - jesteśmy u nich codziennie, przywozimy im do garażu paczki, sraczki i już nie mają się gdzie ruszyć więc wczoaj postanowiliśmy nie jechać chcąc uniknąć mega rzygu na nasz widok. Tylko że obiecałem opowiedzieć Wam o wakacyjnym wypoczynku dzieci żebyśmy mogli się wspólnie zastanowić czy wyjazd dzieciaków to dobry pomysł więc zawisłem na słuchawce na dwie godziny. Otóż niedobry. dzieci w wakacje jadą do domów lub do domów dziecka, zostaje garstka, dopychają nowe tylko na czas wakacji, dojeżdża tez rodzeństwo tych którzy już są w Bacikach więc trudno się w czymkolwiek połapać. Drugą sprawą są upośledzenia - jest ta piątka z głębokim i znacznym którzy zupełnie odpadają bo dla nich muszą być wyspecjalizowane ośrodki ale jest też kilkoro dzieci z lekkim i umiarkowanym pośród pozostałej czternastki. Pogadam o basenie bo to wydaje mi się niezłym pomysłem - nauka pływania... to może wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 MYŚLĘ DALEJ: dzieciaki dostaną ręczniki ale tych mamy nadstan (chyba tak - tak mi sie wydaje) - po jednym wielkim kąpielowym można odłożyć żeby dzieciom dac juz na basenie - takie wiecie wyjściowe i żeby nie zginęły. Klapki też są - dokupiłoby sie tylko kąpielówki, stroje dla dziewczynek, czepki. My z naszej kasy, która została opłacamy lekcje pływania i wejścia zaś transport pokrywa szkoła - a co - niech sie kuffa poczują. Dyrektorka tez może iść do przewoźnika i prosić o bezpłatny dowóz dzieciaków raz w tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Boszzzzzz, Ci znów śpią - z kim ja pracuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Nie śpią tylko pracują ALe pogladaja jak codziennie z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 jakie śpią po prostu czekamy czy jeszcze czegoś nie wymyślisz pomysł z basenem jest ok dobrze to dzieciakom zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts