Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tylko nieuważnie czytasz :wink:

ostatnio mało czytam .... i to mnie martwi ...

Złapałem się dzisiaj za nową książkę i .... "wytrwałem" tylko dwa rozdziały ....

... starość nie radość ...

A dziewczyny mówiły, że ciagle niezłe ciacho z Ciebie - ja im wierzę :D

pomyliły mnie z moim Juniorem ...

(właściwie - pomyliła - bo widziała nas tylko Rasia )

:D

Jessssssu, a Juniora wzięli za Ciebie ?? No to chłopak musi "poważnie "wyglądac jak na swój wiek - co mu robicie?

Bardzo się cieszę, że doszły rękawiczki, majty i skarpetki od Mayland - naprawdę są super. Dziś pakujemy z Mariuszem, jego żoną no i oczywiście wszędobylską Złociutką, która jest nie do zdarcia paczki dla dzieci. Złociutka pędzi dziś po piękny papier do pakowania i największe kokardy ever oraz po wstążkę do pasmanterii. Akumulatory do aparatu się ładują więc zrobię relację z zabawy.

Chcę żeby prezenty były ordynarnie spektakularne 8) .

Miałem pogadać z Wami o wakacjach. Bogu dziękować kochanemu Orange, że klientom, którzy właściwie ich utrzymują dają darmowe wieczory i weekendy - mogę omawiać z Mariuszem wszystko co dotyczy Bacik i nie płacę za to.

Biedny Mariusz i jego żona - jesteśmy u nich codziennie, przywozimy im do garażu paczki, sraczki i już nie mają się gdzie ruszyć więc wczoaj postanowiliśmy nie jechać chcąc uniknąć mega rzygu na nasz widok. Tylko że obiecałem opowiedzieć Wam o wakacyjnym wypoczynku dzieci żebyśmy mogli się wspólnie zastanowić czy wyjazd dzieciaków to dobry pomysł więc zawisłem na słuchawce na dwie godziny.

Otóż niedobry.

dzieci w wakacje jadą do domów lub do domów dziecka, zostaje garstka, dopychają nowe tylko na czas wakacji, dojeżdża tez rodzeństwo tych którzy już są w Bacikach więc trudno się w czymkolwiek połapać. Drugą sprawą są upośledzenia - jest ta piątka z głębokim i znacznym którzy zupełnie odpadają bo dla nich muszą być wyspecjalizowane ośrodki ale jest też kilkoro dzieci z lekkim i umiarkowanym pośród pozostałej czternastki.

Pogadam o basenie bo to wydaje mi się niezłym pomysłem - nauka pływania... to może wyjść.

MYŚLĘ DALEJ: dzieciaki dostaną ręczniki ale tych mamy nadstan (chyba tak - tak mi sie wydaje) - po jednym wielkim kąpielowym można odłożyć żeby dzieciom dac juz na basenie - takie wiecie wyjściowe i żeby nie zginęły. Klapki też są - dokupiłoby sie tylko kąpielówki, stroje dla dziewczynek, czepki. My z naszej kasy, która została opłacamy lekcje pływania i wejścia zaś transport pokrywa szkoła - a co - niech sie kuffa poczują. Dyrektorka tez może iść do przewoźnika i prosić o bezpłatny dowóz dzieciaków raz w tygodniu!