Złociutka 18.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 To Ty Złociutka w domku gryziesz pazury, a paczki od Mariusza pojechały i cała fotorelacja z nimi??? Niestety tak, ja dostałam zakaz. Ja w ogóle mam dziś leżeć Ale trzdzieści razy przypominałam: weź aparat, rób zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 choc nie bralam udzialu w calej akcji (za pozno sie o niej dowiedzialam ) obserwuje i kibicuje wszystkim .chcialoabym zobaczyc fotki z dzisiejszego wieczoru JESTESCIE WSZYSCY NAPRAWDE NIESAMOWICI !!!! P.S. jakby siedzieli w Niemczech to mam tu pare wejsc w Policji (daloby sie ich odnalezc Zlociutka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ławka kibiców się zapełnia! Też czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 18.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 18.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 i ja jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ja tez, z paka chusteczek do..., oczuf.... No bo ja jak juz same fotki co to pakowali ogladalam to juz se poryczalam... A tera to ja juz nie wiem nawet, czy ta paka mi wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kaśka widziała swoje szampony a ja moje skarpety Niesamowite uczucie wiedzieć, ze miało się swój niewielki wkład w całą tę sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Żelka, co Ty to trzeba się radować z całej mocy! Im dłużej chłopaków nie będzie i Złociutka będzie mogła sobie poleżeć, tym lepiej to wróży jaką TAM ZABAWĘ MAJĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No ja wlasnie z tych co jak sie radujom to tez ryczom... Te dziecieki wiedzialy, ze dostana paczki ale TO nie sa paczki i ja chce zobaczyc te duze oczy jak oni ujrza te prezenty... pewnie w zyciu tyle prezentow nie dostali.., a wszedzie w kazdej rzeczy, tyle serc - Waszych serc... A Dandi z Mariuszen padna i beda musieli spac ze trzy dni aby odreagowac... No i jak tu nie ryczec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kaśka widziała swoje szampony a ja moje skarpety Niesamowite uczucie wiedzieć, ze miało się swój niewielki wkład w całą tę sprawę Też widziałam Twoje skarpety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No ja wlasnie z tych co jak sie radujom to tez ryczom... Te dziecieki wiedzialy, ze dostana paczki ale TO nie sa paczki i ja chce zobaczyc te duze oczy jak oni ujrza te prezenty... pewnie w zyciu tyle prezentow nie dostali.., a wszedzie w kazdej rzeczy, tyle serc - Waszych serc... A Dandi z Mariuszen padna i beda musieli spac ze trzy dni aby odreagowac... No i jak tu nie ryczec... Poryczę z Tobą dla towarzystwa, chcesz A radość mnie tak od środka rozrywa, że mam od razu więcej siły i energii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Nie bylo mnie dwa dni a tu takie jaja. Alesmy poszaleli, co nie? Tez juz sie nie moge doczekac relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ja tez nie mogę, skręca mnie napiszcie coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 tes sem tuptom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 czekam i juz prawie szczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Pewnie noszenie zajelo im z 2 godziny... Dopiero zaczeli rozdawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A ja myślę, że relacja nastąpi dopiero za 2 godziny .... bo teraz się wszyscy dobrze bawią ... .....czyli tak jak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Albo jutro rano, jesli padna z nadmiaru wrazen wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A ja myślę, że relacja nastąpi dopiero za 2 godziny .... bo teraz się wszyscy dobrze bawią ... .....czyli tak jak miało być nie żebym miała zegarek Gwozdku, bo ni mom, ale ja myślę, że jeszcze później... mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nie żebym miała zegarek Gwozdku, bo ni mom, Ty se pogodoj z jamlesem bo jo ni rozumiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts