Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

choc nie bralam udzialu w calej akcji (za pozno sie o niej dowiedzialam :oops: ) obserwuje i kibicuje wszystkim .chcialoabym zobaczyc fotki z dzisiejszego wieczoru

JESTESCIE WSZYSCY NAPRAWDE NIESAMOWICI !!!!

:D

P.S. jakby siedzieli w Niemczech to mam tu pare wejsc w Policji (daloby sie ich odnalezc Zlociutka :wink: 8) )

No ja wlasnie z tych co jak sie radujom to tez ryczom... :lol:

Te dziecieki wiedzialy, ze dostana paczki ale TO nie sa paczki :o :D i ja chce zobaczyc te duze oczy jak oni ujrza te prezenty... :D pewnie w zyciu tyle prezentow nie dostali.., a wszedzie w kazdej rzeczy, tyle serc - Waszych serc... A Dandi z Mariuszen padna i beda musieli spac ze trzy dni aby odreagowac... No i jak tu nie ryczec... :lol:

No ja wlasnie z tych co jak sie radujom to tez ryczom... :lol:

Te dziecieki wiedzialy, ze dostana paczki ale TO nie sa paczki :o :D i ja chce zobaczyc te duze oczy jak oni ujrza te prezenty... :D pewnie w zyciu tyle prezentow nie dostali.., a wszedzie w kazdej rzeczy, tyle serc - Waszych serc... A Dandi z Mariuszen padna i beda musieli spac ze trzy dni aby odreagowac... No i jak tu nie ryczec... :lol:

Poryczę z Tobą dla towarzystwa, chcesz :cry: :cry: :wink: :D :D

A radość mnie tak od środka rozrywa, że mam od razu więcej siły i energii... :lol:

A ja myślę, że relacja nastąpi dopiero za 2 godziny .... bo teraz się wszyscy dobrze bawią ...

.....czyli tak jak miało być :D

nie żebym miała zegarek Gwozdku, bo ni mom, ale ja myślę, że jeszcze później... mam nadzieję... :D