Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kaśka widziała swoje szampony a ja moje skarpety :lol: Niesamowite uczucie wiedzieć, ze miało się swój niewielki wkład w całą tę sprawę :lol: :lol:

A po prawej od Twoich skarpet - "moje" majciochy były :D - fajne uczucie, szkoda tylko, że nie dałam rady więcej :cry:

jestem wariaty. Ładuję zdjęcia i już się spowiadam. otóż:

wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. Zajeżdżamy, Pani dyr przyjechała a jakże i co mówi? Że nie można tego rozdac dziś, trzeba to podzielic i dac też gimnazjum...

trochę ją rozumiem bo zwyczajnie bała się rozruby ale oczywiście bojąc się linczu na forum łaskawie nie wyraziłem zgody. Stanęło na tym, że dzieci po rozdaniu paczek zakną rzeczy w szafkach i oddadzą klucze wychowawcom.

Pani dyrektor stanęła przed gremium i mówi tak:

kochane dzieci. To jest Pan Dandi ktory wraz z żoną przeprowadził ogólnopolską akcję mającą na celu zebranie wam datków na paczki. Dostaniecie trzy paczki - jedna z nich to drobiazgi, druga słodycze typu... a trzcia to torby w których znajdują się: koce ręczniki, klapki, kapcie PRZERWAŁEM PRAWIE SIE NA NIĄ RZUCAJĄC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przypomniałem dzieciom jak pisały list do Świętego mikołaja i że Święty obiecał spełnić marzenie tylko jednego z nich. Wreczyłem Pani dyrektor list od Mikołaja z odpowiedzia na epistoły dzieci i poprosiłem o przeczytanie. To nieco uratowało sytuację. następnie dziecieki dostały swoje zestawy paczkowe i tu zonk...

Słuchajcie one nie wiedziały co dalej, co mają zrobić, czy to ich, czy to można, czy to naprawdę,,, polowa powiedziała, że chce schowac nieotwarte paczki do szafek i dopiero powoli, na zasadzie zobacz, rozwiązmy razem kokardę, co jest w torbie, może na dnie chowa się cos jeszcze, hmmm, ciekawe czy te buty będą na Ciebie dobre... powoli, bardzo powolutku do dzieciaków zaczelo docierać że mają swoje rzeczy, tylko dla siebie, nikomu nic nie muszą oddawać, że to ich.. wtedy wszystko zaczeło pękać.

Bardzo was przepraszam za nieskładna relację ale to wciąz takie świeże. Nie wiem co czuć, nie wiem jak to ogarnąc w głowie. Pokaże Wam zdjęcia.

Dandi, Złociutka, Mariuszu i Jego druga połówko pięknie to przygotowaliście!! Dandi miałeś wspaniały pomysł z całą tą akcją. Te zdjęcia mówią same za siebie. Widać na nich i smutek, i zdziwienie, niedowierzenie, i RADOŚĆ. Cieszę się, że nagłosiliście to na Forum, że mogłam dołożyć cegiełkę od siebie

A teraz troszkę popłaczę ...