rasia 18.12.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nie żebym miała zegarek Gwozdku, bo ni mom, Ty se pogodoj z jamlesem bo jo ni rozumiom No co Ty, Rasia - nie dostałaś zegarka na Komunię ???? na komunię dostałam rower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Nawet mnie Orange połączył, żebym mogła czekać. Niech się dobrze bawią, ale jak rano zdjęć nie będzie, to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kaśka widziała swoje szampony a ja moje skarpety Niesamowite uczucie wiedzieć, ze miało się swój niewielki wkład w całą tę sprawę A po prawej od Twoich skarpet - "moje" majciochy były - fajne uczucie, szkoda tylko, że nie dałam rady więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dandi, widze Cię!!!!!!!!! łaskawie cos powiedz nam, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 jestem wariaty. Ładuję zdjęcia i już się spowiadam. otóż: wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. Zajeżdżamy, Pani dyr przyjechała a jakże i co mówi? Że nie można tego rozdac dziś, trzeba to podzielic i dac też gimnazjum... trochę ją rozumiem bo zwyczajnie bała się rozruby ale oczywiście bojąc się linczu na forum łaskawie nie wyraziłem zgody. Stanęło na tym, że dzieci po rozdaniu paczek zakną rzeczy w szafkach i oddadzą klucze wychowawcom. Pani dyrektor stanęła przed gremium i mówi tak: kochane dzieci. To jest Pan Dandi ktory wraz z żoną przeprowadził ogólnopolską akcję mającą na celu zebranie wam datków na paczki. Dostaniecie trzy paczki - jedna z nich to drobiazgi, druga słodycze typu... a trzcia to torby w których znajdują się: koce ręczniki, klapki, kapcie PRZERWAŁEM PRAWIE SIE NA NIĄ RZUCAJĄC!!!!!!!!!!!!!!!!! Przypomniałem dzieciom jak pisały list do Świętego mikołaja i że Święty obiecał spełnić marzenie tylko jednego z nich. Wreczyłem Pani dyrektor list od Mikołaja z odpowiedzia na epistoły dzieci i poprosiłem o przeczytanie. To nieco uratowało sytuację. następnie dziecieki dostały swoje zestawy paczkowe i tu zonk... Słuchajcie one nie wiedziały co dalej, co mają zrobić, czy to ich, czy to można, czy to naprawdę,,, polowa powiedziała, że chce schowac nieotwarte paczki do szafek i dopiero powoli, na zasadzie zobacz, rozwiązmy razem kokardę, co jest w torbie, może na dnie chowa się cos jeszcze, hmmm, ciekawe czy te buty będą na Ciebie dobre... powoli, bardzo powolutku do dzieciaków zaczelo docierać że mają swoje rzeczy, tylko dla siebie, nikomu nic nie muszą oddawać, że to ich.. wtedy wszystko zaczeło pękać. Bardzo was przepraszam za nieskładna relację ale to wciąz takie świeże. Nie wiem co czuć, nie wiem jak to ogarnąc w głowie. Pokaże Wam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.12.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Właśnie wróciłam do domu i ... zamiast kolację dzieciaczkom robić kompa odpaliłam, ale ... gdzie relacja, foty??? Złociutka masz jakieś newsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Słuchajcie one nie wiedziały co dalej, co mają zrobić, czy to ich, czy to można, czy to naprawdę,,, ja pierd...... koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No to teraz Żelka już ryczę ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 tak to wszystko wyglądało juz na miejscu w oczekiwaniu na dzieci: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/2-9.jpg http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/3-7.jpg http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/1-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 18.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no ja się poryczę jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 chyba wcześniejszy post jednocześnie z Dandim pisałam Rasia nie płacz, ja tu pobeksam za kilka ... A to co napisał dandi, utwierdza mnie, że warto było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 18.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ale pięknie to zapakowaliście, a te dzieci, ta dziewczynka jaka smutna ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ta twarz, te oczy mówią wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Są bardzo przejeci, to widać Ale ta dziewczynka z koszulą z krową( to ode mnie, ode mnie ) jakaś smutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ewelina ma taki wyraz twarzy - po prostu. Na koniec jako jedyna powiedziała, że takiego prezentu nikt nigdy jej nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Są bardzo przejeci, to widać Ale ta dziewczynka z koszulą z krową( to ode mnie, ode mnie ) jakaś smutna masz racje - bardzo smutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ewelina ma taki wyraz twarzy - po prostu. Na koniec jako jedyna powiedziała, że takiego prezentu nikt nigdy jej nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 18.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 do nich to dotrze dopiero za kilka dni, kruszynki.. no ja to bym je wszystkie przygarnęła.. jakie to wszystko niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ewelina ma taki wyraz twarzy - po prostu. Na koniec jako jedyna powiedziała, że takiego prezentu nikt nigdy jej nie dał To samo sobie pomysłałem tojest takie bezadziejne, zimne i niewyobrażalnie smutne spojrzenie na prawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Dandi, Złociutka, Mariuszu i Jego druga połówko pięknie to przygotowaliście!! Dandi miałeś wspaniały pomysł z całą tą akcją. Te zdjęcia mówią same za siebie. Widać na nich i smutek, i zdziwienie, niedowierzenie, i RADOŚĆ. Cieszę się, że nagłosiliście to na Forum, że mogłam dołożyć cegiełkę od siebieA teraz troszkę popłaczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts