malgos2 19.12.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dandi, jeszcze mam Ci cos do powiedzenia a'propos formalnych spraw, ale to jak sie zglosisz... zgłaszam się Bo jest jeszcze do przemyslenia kwestia OPP. Czy chcesz nia byc czy nie. Zyskujesz mozliwosc zbierania 1%, ale tracisz mozliwosc dzialalnosci gospodarczej zdaje sie i musisz co miesiac skladac zeznania do US i publikowac w sieci sprawozdanie roczne. Dobrze sie zastanowic zawczasu, bo potem sie za to placi ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No to ja juz wiem dla kogo jeden procent oddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Nie ma sie co podniecac, trzeba na chlodno to przemyslec, bo potem papiery na glowie Zlociutkiej zostana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 zgoda zgoda. Moze to jeszcze za wczesnie. Zaraz bedzie drugie dzieciątko - to chyba za duze obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 moze naprawqde szlag ich trafic..z papierami i urzedami..taki chory kraj mam kumpla który ma fundacje..i piekarnie..prawnik i ksiegowy na co dzien trzeba miec pieniazki..samozaparcie i cholerna wiedze aby cie nie zgnoili..taki kurna kraj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 taki kurna kraj.. Nio... Taki jest wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a jest. Musicie mi to ciagle przypominac, bo ja za bardzo wierze w dobro, mimo ze przejechalam sie juz nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. jutro ... znaczy dziś .... Dowieźliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. jutro ... znaczy dziś .... Dowieźliście ??? Ale sasiad rozlicza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. jutro ... znaczy dziś .... Dowieźliście ??? Ale sasiad rozlicza! To może jakieś nowe zdjątka będą do pobuuuczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wszystko nie zmieściło się w transicie... więc komputery gwoździka, używane ubrania i ksiązki, kasety płyty oraz gry zostaną dowiezione jutro. jutro ... znaczy dziś .... Dowieźliście ??? Ale sasiad rozlicza! To może jakieś nowe zdjątka będą do pobuuuczenia Tez czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzieciaki wyjechały....temat zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Z tego, co pamietam mialy wyjechac jakos w weekend dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 oj spokojnie poczekajmy na dandiego..sie chlopak ze zlociutka natyral..tez maja swieta za pasem..i budowe na karku..moze teraz tyraja biedactwa a moze odpoczywaja zasluzenie..i oby bo im sie nalezy http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.12.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 jutro ... znaczy dziś .... Dowieźliście ??? Gwoździuś, nie dowieźliśmy - Mariusza rozłożyło kompletnie, poza tym dzieciaki wyjeżdżają dziś i w szkole przez czas świąt będzie rządził niewiadomo kto, kto potraktuje komputery też niewiadomo jak. Mario doszedł do wniosku, że mądrzej będzie dowieźć komputer po nowym roku kiedy dzieci przyjadą już do szkoły po przerwie światecznej a ja się z nim zgadzam, chyba że jakoś specjalnie Ci zależy to ponisoę choćby na plecach - tak z sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.12.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 To może jakieś nowe zdjątka będą do pobuuuczenia Tez czekam... Ja Wam pobuczę!!!!! do roboty przed świętami się zabierać a nie łzy wylewać!!! Poza tym mamy jeszcze 2500 do wydania a wciąż nie wiemy jak. Zamiast wyć w niebogłosy lepiej łepetynami poruszajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dandi i Zlociutka, dzieki ze Wam sie chcialo, chyle czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dandi, Złociutka...Brak mi słów, dziękuję za to, że Wam się chciało, włożyliście w to tyle pracy. Mam nadzieję, że dla tych dzieciaków to będzie na zawsze taki moment, do którego będą wracać zeby lepiej myśleć o ludziach i świecienie umiem tak pięknie pisac jak Dandi i mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi.Po prostu bardzo, bardzo Wam dziękuję... ps. oczywiście FM nie wysyłało mi żadnych powiadomień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 To może jakieś nowe zdjątka będą do pobuuuczenia Tez czekam... Ja Wam pobuczę!!!!! do roboty przed świętami się zabierać a nie łzy wylewać!!! Poza tym mamy jeszcze 2500 do wydania a wciąż nie wiemy jak. Zamiast wyć w niebogłosy lepiej łepetynami poruszajcie myśl myśl myśl jakby to powiedział głupiutki miś. Moze faktycznie zorganizowac dzieciakom rozrywke, albo urządzic boisko - kupic kosz, pilke do nogi i siatki. Moze na łyżwy je zabrac, albo rolki kupic, tylko czy jest gdzie jeździc?Jak sie człowiek rusza to szczesliwszy jest zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts