Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Taki wyjazd to bardzo fajna rzecz, ale... Myślę, że dzieci miałyby więcej korzyści z zakupu jakiegoś sprzętu lub opłacenia zajęć sportowych - to byłoby działanie na dłuższą metę, nie jednorazowo.

Te dzieciaki często nie otrafią poradzić sobie z własnymi emocjami, możliwość rozładowania ich przy pomocy sprzętu sportowego lub w trakcie zajęć ruchowych byłaby nieoceniona.

A taki wyjazd bardzo fajny - ale tylko na jeden by wystarczyło. :roll:

....... chyba że jakoś specjalnie Ci zależy to poniosę choćby na plecach - tak z sympatii 8)

... Ty chłopie odpocznij i zajmij się Żonką :D

Spytałem i tyle.

PS. Z sympatii to ja Cię mogę zanieść tam gdzie chcesz .... no oczywiście tak na miarę moich sił :D :D :D

co do spożytkowania kasy to może te dziciaki się wypowiedzą :roll:

czy chcą kilka razy na basen pojechać, czy na jakąś wycieczkę, czy chcą jakiś sprzęt sportowy,

może jeszcze jeden zestaw kompuyerowy kupić,

a może kasę przetrzymać np. do Wielkanocy i będzie na jakieś prezenty

Dobry Panie Boże.

Pomodlę się do Ciebie jak co wieczór ale dziś zajmę Ci trochę więcej czasu mimo, że jestem przez Ciebie wykończony......

Najpiękniejsza modlitwa, jaką kiedykolwiek, ktokolwiek skierował do Boga!!! Dandi, Złociutka i wszyscy, którzy byli w tę akcję zaangażowani - niech Was Pan Bóg broni kiedykolwiek się zmienić!!!!! Czuję się zaszczycona, że mogę z Wami przebywać, nawet tylko wirtualnie!!!!

Wesołych Świąt!!!

Dobry Panie Boże.

Pomodlę się do Ciebie jak co wieczór ale dziś zajmę Ci trochę więcej czasu mimo, że jestem przez Ciebie wykończony......

Najpiękniejsza modlitwa, jaką kiedykolwiek, ktokolwiek skierował do Boga!!! Dandi, Złociutka i wszyscy, którzy byli w tę akcję zaangażowani - niech Was Pan Bóg broni kiedykolwiek się zmienić!!!!! Czuję się zaszczycona, że mogę z Wami przebywać, nawet tylko wirtualnie!!!!

Wesołych Świąt!!!

my również jesteśmy zaszczyceni

http://ekartki.net.pl/kartki/20/687.jpg

Gdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie,

wspomnij tych, co kochają Ciebie.

Przyjmij od nich świąteczna życzenia,

dużo świątecznej radości i marzeń spełnienia

Gosia z Jurkiem i Olkiem życzą

Przepraszam, że nie zagladam ale weekendy mam zwykle bardziej zajęte. Jutro podejmiemy dyskusję na nowo tymczasem chciałbym żebyśmy przedyskutowali na forum propozycję Jamlesa co do wydania tych pieniędzy, które zostały.

Jammie... dawaj!

A i jeszcze coś. My świętujemy dopiero za dwa tygodnie, jesteśmy prawosławni i zawsze w święta mi smutno, że przez to, że notable kościelno - cerkiewni nie potrafią się dogadać, nie możemy się cieszyć razem. Wszak to nie Pan Bóg wymyślił podziały a ludzie a nam (nie nam tylko duchownym dygnitarzom) ciężko to zrozumieć i coś z tym zrobić. To tak OT

Dandi - popatrz na to w ten sposób : ja jestem w plecy z przygotowaniami - a Wy macie jeszcze tyle czasu, żeby wszystko dopiąć :):)

A przecież masz tylu przyjaciół i tylu ludzi będzie o Was ciepło myślało i 24.12 i dwa tygodnie później, i każdego innego dnia :):)

Wyciszenia i marzeń spełnienia...

tych malutkich i tych dużych...

W okół siebie Dobrych ludzi...

takich jak Tu, na tym Forum...

Zdrowia, szczęścia w każdym domu...

kawalerce, czy pałacu...

Więcej czasu, a mniej pracy...

a ten czas, zapakowany i kokardą obwiązany...

dać rodzinie, przyjaciołom...

Czy już czujesz Świąt tych czar...?

http://img132.imageshack.us/img132/5401/bobouz5.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/3658/choinkawcentrumwarszawyze9.jpg

rasia z rodzinką :D

Dandi, Złociutka

Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,

pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzenia

szczęścia, wiary, nadziei i pomyślności

oraz każdego dnia Nowego Roku

wiele uśmiechu i radości!

http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg