Irma 20.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 a może jednorazowy wyjazd do kina? do warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ło matko boossko w jakim celu??w imie czego i po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Zgadzam sie z Duchem. Jesli juz, to do Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ale z bacik bliżej do warszawydo jakiegoś parku wodnego na przykłąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 To już lepiej do Lublina, ładniejszy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Ale w Lublinie nie ma parku wodnego, ani multipleksuwydaje mi się, ze dzieci marzą o czyms takim, żeby poczuć się jak wszystkie nastolatki na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Taki wyjazd to bardzo fajna rzecz, ale... Myślę, że dzieci miałyby więcej korzyści z zakupu jakiegoś sprzętu lub opłacenia zajęć sportowych - to byłoby działanie na dłuższą metę, nie jednorazowo. Te dzieciaki często nie otrafią poradzić sobie z własnymi emocjami, możliwość rozładowania ich przy pomocy sprzętu sportowego lub w trakcie zajęć ruchowych byłaby nieoceniona. A taki wyjazd bardzo fajny - ale tylko na jeden by wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ....... chyba że jakoś specjalnie Ci zależy to poniosę choćby na plecach - tak z sympatii ... Ty chłopie odpocznij i zajmij się Żonką Spytałem i tyle. PS. Z sympatii to ja Cię mogę zanieść tam gdzie chcesz .... no oczywiście tak na miarę moich sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 co do spożytkowania kasy to może te dziciaki się wypowiedzą czy chcą kilka razy na basen pojechać, czy na jakąś wycieczkę, czy chcą jakiś sprzęt sportowy, może jeszcze jeden zestaw kompuyerowy kupić, a może kasę przetrzymać np. do Wielkanocy i będzie na jakieś prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dobry Panie Boże. Pomodlę się do Ciebie jak co wieczór ale dziś zajmę Ci trochę więcej czasu mimo, że jestem przez Ciebie wykończony...... Najpiękniejsza modlitwa, jaką kiedykolwiek, ktokolwiek skierował do Boga!!! Dandi, Złociutka i wszyscy, którzy byli w tę akcję zaangażowani - niech Was Pan Bóg broni kiedykolwiek się zmienić!!!!! Czuję się zaszczycona, że mogę z Wami przebywać, nawet tylko wirtualnie!!!! Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dobry Panie Boże. Pomodlę się do Ciebie jak co wieczór ale dziś zajmę Ci trochę więcej czasu mimo, że jestem przez Ciebie wykończony...... Najpiękniejsza modlitwa, jaką kiedykolwiek, ktokolwiek skierował do Boga!!! Dandi, Złociutka i wszyscy, którzy byli w tę akcję zaangażowani - niech Was Pan Bóg broni kiedykolwiek się zmienić!!!!! Czuję się zaszczycona, że mogę z Wami przebywać, nawet tylko wirtualnie!!!! Wesołych Świąt!!! my również jesteśmy zaszczyceni http://ekartki.net.pl/kartki/20/687.jpg Gdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie, wspomnij tych, co kochają Ciebie. Przyjmij od nich świąteczna życzenia, dużo świątecznej radości i marzeń spełnienia Gosia z Jurkiem i Olkiem życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Czuję się zaszczycona, że mogę z Wami przebywać, nawet tylko wirtualnie!!!! Beaza - też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych i Radosnych Świąt Bożego NarodzeniaŻyczy WAM WSZYSTKIM Gwoździk z Rodzinką http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/wita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.12.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Przepraszam, że nie zagladam ale weekendy mam zwykle bardziej zajęte. Jutro podejmiemy dyskusję na nowo tymczasem chciałbym żebyśmy przedyskutowali na forum propozycję Jamlesa co do wydania tych pieniędzy, które zostały. Jammie... dawaj! A i jeszcze coś. My świętujemy dopiero za dwa tygodnie, jesteśmy prawosławni i zawsze w święta mi smutno, że przez to, że notable kościelno - cerkiewni nie potrafią się dogadać, nie możemy się cieszyć razem. Wszak to nie Pan Bóg wymyślił podziały a ludzie a nam (nie nam tylko duchownym dygnitarzom) ciężko to zrozumieć i coś z tym zrobić. To tak OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 My świętujemy dopiero za dwa tygodnie, jesteśmy prawosławni i zawsze w święta mi smutno, W TE Święta nie będzie Ci smutno .... zapewniam Cię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dandi - popatrz na to w ten sposób : ja jestem w plecy z przygotowaniami - a Wy macie jeszcze tyle czasu, żeby wszystko dopiąć :) A przecież masz tylu przyjaciół i tylu ludzi będzie o Was ciepło myślało i 24.12 i dwa tygodnie później, i każdego innego dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 21.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ja tez się przyłączam do podziękowań dla wszystkich uczestników akcji a szczegolnie dla głównych działaczy . Gratuluję bardzo! A z okazji Bożego Narodzenia zarówno dla świętujących za kilka, jak i za kilkanascie dni - oj samych radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ... A przecież masz tylu przyjaciół i tylu ludzi będzie o Was ciepło myślało i 24.12 i dwa tygodnie później, i każdego innego dnia :) Ja na pewno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wyciszenia i marzeń spełnienia... tych malutkich i tych dużych... W okół siebie Dobrych ludzi... takich jak Tu, na tym Forum... Zdrowia, szczęścia w każdym domu... kawalerce, czy pałacu... Więcej czasu, a mniej pracy... a ten czas, zapakowany i kokardą obwiązany... dać rodzinie, przyjaciołom... Czy już czujesz Świąt tych czar...? http://img132.imageshack.us/img132/5401/bobouz5.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/3658/choinkawcentrumwarszawyze9.jpg rasia z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dandi, Złociutka Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts