malgos2 29.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dobrze mowisz Agdus. U mnie w domu zawsze byl luz, do takich swiat sie przyzwyczailam jako dziecko i takie zawsze chce miec. Tradycyjnie, ale bez przesady. Jak komus przyjdzie do glowy isc "na pasterke" czyli do knajpy po kolacji to tez nic sie nie dzieje. Nic na sile, bo taki w pocie czola zbudowany nastroj dzieci czuja bardziej niz kto inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 u nas też jest luzale mimo wszystko jakoś nie takdzieci nic nie kumają, bo jak widzę jakie są szczesliwe to tak bardzo źle mi nie jestmoże jak będę na swoim to święta będą mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.12.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 pichcimy 12 potraw (w tym roku było więcej ), lepimy 1500 pierogów kto jeszcze uważa że Agduś to psychopatka może się zapisać do mojej bandy Reszta postu jest OK - zwłaszcza o sankach w górach - zachciało mi się na sanki... Kiedyś marzyło mi się, że spędzę święta w taki sposób, że... albo nie powiem bo mi nie pozwolą założyć fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja Ci dam psychopatkę, łobuzie! Z mojej koleżanki sobie jaja robisz? Niech tylko Cię złapię. A te pierogi... Żałuj, że nie próbowałeś. Ja się najadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.12.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 wsydziłabyś się - niby mi talerz podstawiła a żeby choć jednego pieroga zsunąć to już nie było jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ...na mój też nie zsunęła i pierogów w święta nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.12.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ...na mój też nie zsunęła bo DPSia to jaszczurka piegowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dandi - aniołku - nie przesadzaj z DePeSzką ... bo Cię wsadzę na choinkę .... PS. Mam nadzieję, że dostałeś priva z tą historią ... to wiesz jak to może boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.12.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że dostałeś priva z tą historią No ba... natychmiast polazłem wdrapywać się na swoją. Bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ja pierożków nie zsuwałam, bo to było w drugi dzień świąt, więc już dawno po Wigilii. I nie odzywaliście się, że chcecie, no to nie brałam. Gwoździk, wiedziałam, że Ty porządny gośc jezdeś. Tylko, że ja priva o choince nie dostałam, a też bym kciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.12.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja też chce o choince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A to jest na tyle nieobyczajne , że trzeba na priv , czy można dać ogółowi ku uciesze? jak nieobyczajne , to też poproszę , choćby i na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 jak wszyscy to wszyscy babcia też dawajcie o tej choince!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.12.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 OK, vłala: Pewnego Bożego Narodzenia, bardzo dawno temu, Święty Mikołaj przygotowywał się do swojej corocznej podróży. Jednak wszędzie piętrzyły się problemy... Czterech z jego elfów zachorowało, a zastępcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, wiec Mikołaj zaczął podejrzewać, ze może nie zdążyć... Następnie pani Mikołajowa oświadczyła mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzić, co bardzo zdenerwowało Mikołaja. Na domiar złego, kiedy poszedł zaprzęgać renifery, okazało się, ze trzy z nich są w zaawansowanej ciąży, a dwa inne przeskoczyły przez płot i zwiały - Bóg jeden wie, dokąd. Mikołaj zdenerwował się jeszcze bardziej... Kiedy zaczął pakować sanie, jedna z płóz złamała się. Worek runął na ziemie, a zabawki rozsypały się dookoła. Wkurzony Mikołaj postanowił wrócić do domu na kawę i szklaneczkę whisky. Kiedy jednak otworzył barek, okazało się, ze elfy ukryły cały alkohol i nic nie było do wypicia... Roztrzęsiony Mikołaj upuścił dzbanek do kawy, który roztrzaskał się na kawałeczki na podłodze w kuchni. Poszedł wiec po szczotkę, ale okazało się, ze myszy zjadły włosie, z którego była zrobiona... I właśnie wtedy zadzwonił dzwonek do drzwi... Mikołaj poszedł otworzyć. Za drzwiami stal mały aniołek z piękną, wielką choinką. Aniołek radośnie zawołał: - Wesołych Świąt, Mikołaju! Czyż nie piękny mamy dziś dzień? Przyniosłem dla Ciebie choinkę. Prawda, ze jest wspaniała? Gdzie chciałbyś, żebym ja wsadził?... Stąd wzięła się tradycja aniołka na czubku choinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja piernicze... całe biuro chichra z choinki ...czytałam na głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dandi !!!! Znów upubliczniłeś priva ! I to teraz mojego !!! A dziewczyny mnie prosiły .... i co ja teraz im wyślę ? No ale skoro nie powinno się kończyć roku kłótnią ... to Ci daruję ....ten przedostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.12.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A dziewczyny mnie prosiły .... i co ja teraz im wyślę ? jesteś bezczelny i źle wychowany! Nie dość, że Raśkę mi całościowo zbałamuciłeś to jeszcze się o te kilka co mi wewątku zostały masz czelność wykłócać? Poza tym gdybym miał upubliczniać wszystkie privy to wiecie musielibyśmy zmienić nazwę wątku taki jestem podrywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 jesteś bezczelny i źle wychowany! Możesz się szykować na choinkę aniołku !!! Już jadę.... Św. Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts