jamles 30.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ...na mój też nie zsunęła bo DPSia to jaszczurka piegowata taka http://i262.photobucket.com/albums/ii115/jamles/Obraz005.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.12.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Możesz się szykować na choinkę aniołku !!!Już jadę.... Św. Mikołaj. dojechał dlatego śpiewam tak ciuchutko i sopraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Ja dużo ładniejsza jestem. O, taka: http://www.gadyiplazypolski.amend.pl/images/foto/plazy/salamandra1.jpg I nawet larwy moje tutaj mam. I nie zawaham się ich użyć. Dandi - zorganizujesz kocert, skoro już śpiewasz i to nawet sopranem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 tamta to u mnie w drewutni mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.12.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 tamta to u mnie w drewutni mieszka czy Ty swoją drewutnię zainstalowałeś... pod sosnami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Ja dużo ładniejsza jestem. O, taka: http://www.gadyiplazypolski.amend.pl/images/foto/plazy/salamandra1.jpg I nawet larwy moje tutaj mam. I nie zawaham się ich użyć. Dandi - zorganizujesz kocert, skoro już śpiewasz i to nawet sopranem? Ale to płaz, a nie jaszczurka... Zdecyduj się, gadziną jesteś, czy płazem. Bo ja już nie wiem, kogo odwiedzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 No jak to kogo??? Mnie! Zawsze MNIE!!! Ech, ta Wasza systematyka. Ja to po prostu ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wpadłam na chwilkę - bo mi teskno za Wami , zaraz znów jade w swiat, ale wrócę Dla Was wszystkich i każdego z osobna życzenia: by nadchodzący rok był lepszy niz miniony I moja mała prywatna prosba - nie zmieniajcie się, jesteście cudowni, a ja przebywając w Waszym towarzystwie mam szansę stać się choć troche lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 PRZYJAZNEGO NOWEGO RoKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/Rysunek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKUniech nie zabraknie w nim dobrego zdrowia, miłości i zyczliwości http://img135.imageshack.us/img135/1808/mediumjsvhfj475e31ffa87ir6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.12.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 cze, jak spędzacie sylwestra? pewnie Panie już natapirowane a panowie odkrawaczeni... My zostajemy w domu - przychodzą do nas znajomi, razem 10 osób... baby shower: na 5 kobiet 4 w ciąży w czym jedna z terminem na już jestem już wyszałerowany, wypachniony, wyprasowany, ugotowałem co miałem ugotować, jestem nawet po starterze w postaci dwóch Coron. Uwielbiam to piwo. I nie przepadam za Sylwestrem spędzanym w ten sposób ale doszedłem do wniosku, że żebym mógł spędzic ten wieczór tak jak chcę, potrzebuje kupę kasy, biletu na Maderę, dużo Jacka Daniellsa i ciepłego klimatu. Póki co... jak my wszyscy... mam budowę. Fajnej imprezy sylwestrowej i lepszego Nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.12.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 ja zostaję w domu, bo nie mam z kim dzieci zostawić. Poza tym nie lubie kiedy muszę się dobrze bawić. Najczęściej wcale się wtedy dobrze nie bawię.Moj ulubiony sylwester spedzany by był tylko z moim mężem gdzieś w fajnym hotelu, daleko stąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 A ja w zaciszu mojej szuflandii - z małżem, bo dzieci pociekły na Sylwka - i wcale mi to wszystko nie przeszkadza Wprost przeciwnie. Czekam na przyszłego Sylwestra - to będzie Sylwester - bo już w nowym domku. Mam nadzieję. I wszystkim czekającym na przeprowadzkę w 2009 tego życzę serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dandi, złociutka wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.01.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dandi, złociutka wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia taaaa, pewnie takie będą. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ciepłych, spokojnych, rodzinnych świąt Narodzenia Pańskiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.01.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Depsiaku my sie chyba dziś spotykamy na Wigilii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 I ja się dołączam do bożonarodzeniowych życzeń dla Was Dandi Złociutka spokojnych , zdrowych i bezstresowych Świąt I ucałujcie słodkiego brzdąca swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.01.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 I ucałujcie słodkiego brzdąca swojego jak nie ucieknie to buziak od cioci Dobroszki zostanie złożony ale... to może być problem bo jest wyniośle obojętny na czułości niczym gadzina jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts