Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja dużo ładniejsza jestem. 8)

O, taka:

http://www.gadyiplazypolski.amend.pl/images/foto/plazy/salamandra1.jpg

I nawet larwy moje tutaj mam. :lol:

I nie zawaham się ich użyć. :lol:

Dandi - zorganizujesz kocert, skoro już śpiewasz i to nawet sopranem? :p

Ja dużo ładniejsza jestem. 8)

O, taka:

http://www.gadyiplazypolski.amend.pl/images/foto/plazy/salamandra1.jpg

I nawet larwy moje tutaj mam. :lol:

I nie zawaham się ich użyć. :lol:

Dandi - zorganizujesz kocert, skoro już śpiewasz i to nawet sopranem? :p

Ale to płaz, a nie jaszczurka... :oops:

Zdecyduj się, gadziną jesteś, czy płazem. Bo ja już nie wiem, kogo odwiedzać...

Wpadłam na chwilkę - bo mi teskno za Wami , zaraz znów jade w swiat, ale

wrócę :D

Dla Was wszystkich i każdego z osobna życzenia: by nadchodzący rok był lepszy niz miniony

I moja mała prywatna prosba - nie zmieniajcie się, jesteście cudowni, a ja przebywając w Waszym towarzystwie mam szansę stać się choć troche lepsza.

cze,

jak spędzacie sylwestra? pewnie Panie już natapirowane a panowie odkrawaczeni...

My zostajemy w domu - przychodzą do nas znajomi, razem 10 osób... baby shower: na 5 kobiet 4 w ciąży w czym jedna z terminem na już :)

jestem już wyszałerowany, wypachniony, wyprasowany, ugotowałem co miałem ugotować, jestem nawet po starterze w postaci dwóch Coron. Uwielbiam to piwo.

I nie przepadam za Sylwestrem spędzanym w ten sposób ale doszedłem do wniosku, że żebym mógł spędzic ten wieczór tak jak chcę, potrzebuje kupę kasy, biletu na Maderę, dużo Jacka Daniellsa i ciepłego klimatu.

Póki co... jak my wszyscy... mam budowę.

Fajnej imprezy sylwestrowej i lepszego Nowego roku

ja zostaję w domu, bo nie mam z kim dzieci zostawić. Poza tym nie lubie kiedy muszę się dobrze bawić. Najczęściej wcale się wtedy dobrze nie bawię.

Moj ulubiony sylwester spedzany by był tylko z moim mężem gdzieś w fajnym hotelu, daleko stąd...

A ja w zaciszu mojej szuflandii - z małżem, bo dzieci pociekły na Sylwka :) - i wcale mi to wszystko nie przeszkadza :) Wprost przeciwnie. Czekam na przyszłego Sylwestra - to będzie Sylwester - bo już w nowym domku. Mam nadzieję. I wszystkim czekającym na przeprowadzkę w 2009 tego życzę serdecznie :)