Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

:D Wiedzialam, ze sie znajdzie!

Jeszcze żeby jakiś sponsor się znalazł..... to połączymy ten monitor z moim komputerem (nie moim już ...tylko dzieciaków) ... i jeszcze proste głośniki trzeba byłoby kupić, bo gra bez dźwięku to kiepska gra.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sluchajcie, a te dziewczynki sa juz w wieku dojrzewania, skoro takie drobne i w ogole? Chodzi mi o to, czy to juz jest wiek na ... pryszcze. :roll:

tak - to ten wiek dlatego typowo dziecięce rzeczy zupełnie odpadają. To sa panny pełną gębą z rozjaśnianymi włosami a nie dziewczynki w różowych rajstokach. Chłopcy to bardziej dzieciaki ale dziewczynek nie zadowoli byle co :)

Sluchajcie, a te dziewczynki sa juz w wieku dojrzewania, skoro takie drobne i w ogole? Chodzi mi o to, czy to juz jest wiek na ... pryszcze. :roll:

tak - to ten wiek dlatego typowo dziecięce rzeczy zupełnie odpadają. To sa panny pełną gębą z rozjaśnianymi włosami a nie dziewczynki w różowych rajstokach. Chłopcy to bardziej dzieciaki ale dziewczynek nie zadowoli byle co :)

No, ja moge tusze do rzes dorzucic, ale nie wiem, czy to pedagogiczne bedzie. :roll:

No, ja moge tusze do rzes dorzucic, ale nie wiem, czy to pedagogiczne bedzie. :roll:

Możesz, w końcu to Święta ;) Ale wystarczą 2, ponieważ jedna dziewczynka uważa się za chłopaka i tusz ją co najmniej obrazi, a druga należy do grupy dzieci upośledzonych.

Możesz, w końcu to Święta ;) Ale wystarczą 2, ponieważ jedna dziewczynka uważa się za chłopaka i tusz ją co najmniej obrazi, a druga należy do grupy dzieci upośledzonych.

OK, to jeszcze jutro zrobie inwentaryzacje i dorzuce pare takich drobiazgow dla tych 2 dam. :wink:

No Depeszko,

wiedziałem, że na Ciebie można liczyć ....

... obliczam Ci więc trasę (jako Twój GPS) ....

Berlin.... Wrocław.... Opole.... Katowice .... Kraków .... Białystok ... i ....już resztę drogi Dandi3 Ci pokaże.... :D

....tylko monitorka nie zapomnij

jestem właśnie 'po zakupach'

trochę namieszam ale doszłam do wniosku że kupowanie gimnazjalistom mazaków to trochę nieteges. w związku z tym zmodyfikowałam 'zamówienie' i 'zakupiłam'

mazaki - 7 opakowań (dla młodszaków)

kolorowe długopisy żelowe - 3 opakowania

kalkulatory - 10 szt

oprócz tego 20 szt nazwijmy to przedmiotów świecących wszelkiej maści (małe latarki, lampki z klipsem, świecące długopisy, breloczki, ledowe lampki itp. - chciałam żeby nie wszyscy dostali to samo) - to żadne tam super wyposażenie - raczej gadżety - mam nadzieję że ucieszą, kosztowały grosze więc nie spodziewam się jakiejś super jakości

dodatkowo 2 klipsy na zdjecie w kształcie kwiatka

4 pary rękawiczek damskich z bukli

2 portfeliki dziecięce z kubusiem puchatkiem

3 świecące budziki w kształcie kolorowego domku

2 pamiętniki z szyfrem dla dziewcząt

4 notesiki kieszonkowe

zamówienie mogę jeszcze zmodyfikować więc jakby co proszę o opinię. oczywiście mogę kupić więcej sztuk ale wyszłam z założenia że wolę więcej różnych rzeczy niż więcej jednej