Gwoździk 12.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 "Fajnie" , że wybrałeś "najlepszy" cytat z mego posta .... ...to teraz ja na lumpa wyszedłem .... Ale się nie gniewam .... i nie dam się wyrzucić z "Dandi in Action" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dandi jesteś zwycięzcą, odwaliłeś kawał dobrej roboty sam? sam to ja mógłbym najwyżej tym dzieciakom umyć zęby swoją szczoteczką. Gówno bym zrobił bez Was. teraz się ktos odezwie że znów się całujemy po dupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dandi wyluzuj szkoda nerwow .... moge cie pocalowac ....w czolko jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 moge cie pocalowac ....w czolko jak chcesz no dobra ale w krzakach bo oni wszyscy się gapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 moge cie pocalowac ....w czolko jak chcesz no dobra ale w krzakach bo oni wszyscy się gapią jasne im ciemniej tym przyjemniej i pamietaj : prowokacja jest jedna z odmian manipulacji , wiec wrzuc na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 prowokacja jest jedna z odmian manipulacji , wiec wrzuc na luz ament Ja tam wolę w te krzaki czy gdzie tam iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ja tam wolę w te krzaki czy gdzie tam iść Jesoooo, a tej na tej emeryturze to już zupełnie odwala. Ty wracaj dzieci uczyć a nie się w krzaczory pchasz. No jak to się stało, że ja Cie tak późno odkryłem?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No jak to się stało, że ja Cie tak późno odkryłem??????????????nie wiem kurna, no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 wiesz co Dandi, tobie to nie największego filantropa tylko największego flirciarza powinni byli przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie. Nie prowokacja. Akcja charytatywna szczegolnie wobec dzieci ma sens jesli jest konsekwentna i prowadzona z glowa a nie tylko egzaltowany odruch chocby i bardzo piekny - wy sie fajnie bawiliscie, ale swieta sa co roku - jak spojrzycie tym dzieciom w oczy na Wielkanoc, na przyszle Swieta ? Jednorazowa akcja to tak jakby jej nie bylo. Szczegolnie wobec tych dzieciakow. Zeby Dandi z kolega byli mezczyznami a nie siusiumajtkami to by postarali sie o jakies zalagodzenie i naprawienie stosunkow z dyrektorkami zeby akcja mogla byc prowadzona nadal. A tak, kolega zgral na nosie dyrektorkom cudzym kosztem i kosztem tych dzieciakow. Piekna akcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 prowokacja jest jedna z odmian manipulacji , wiec wrzuc na luz ament Ja tam wolę w te krzaki czy gdzie tam iść Q...a, tak beze mnie? Niedoczekanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Piekna akcja. Choc raz prawdę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jednorazowa akcja to tak jakby jej nie bylo. teraz wiem , dlaczego wszedzie prowokujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jak ktos jest mlody i glupi - jest szansa. Ale stary i ....... - bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jak ktos jest mlody i glupi - jest szansa. Ale stary i ....... - bez szans. a jak jest mlody i......piekny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 I duzo gada ?Wwtedy ma takie grono inteligentnych wielbicielek . Zal mi tych dzieciakow i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Zal mi tych dzieciakow i juz. to zaloz Fundacje !!!! a mnie jest zal ...ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 I duzo gada ? Wwtedy ma takie grono inteligentnych wielbicielek Boże czy to o mnie? Lumpie... rumienię się jak pąk róży. Ale bez Ciebie to grono nie ma sensu. Dasz się poderwać? Zabiorę Cię do Filharmonii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ekhmm, idziemy w te krzaki bo się niecierpliwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie gram na nosie innym cudzym kosztem i kosztem dzieci. Tu nie chodzi o zadna fundacje zreszta, tylko o takie ulozenie stosunkow z dyrekcja zeby akcja mogla byc prowadzona i w przyszle swieta. Mi zal tych dzieci, nie ciebie i nie siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts