dandi3 12.01.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 wiesz co Dandi, tobie to nie największego filantropa tylko największego flirciarza powinni byli przyznać Postuluj moja sliczna, postuluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ulozenie stosunkow z dyrekcja zeby akcja mogla byc prowadzona i w przyszle swieta. Oj tam dyrekcją srekcją. Chcesz ze mną chodzić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Sraczka i przemarsz wojsk. Ty zyjesz w tej spolecznosci - i nie mysl, ze jestes ponad nia. Nie obarczaj innych tym co sam zaczales. Wez laskawie pod uwage, ze w przyszlym roku tez sa swieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ulozenie stosunkow z dyrekcja zeby akcja mogla byc prowadzona i w przyszle swieta. Oj tam dyrekcją srekcją. Chcesz ze mną chodzić...?łamiesz mi serce aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pochlastam się, jak mi Bóg miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wez laskawie pod uwage, ze w przyszlym roku tez sa swieta. o, więc jest spora szansa, że w przyszłym roku też nas wesprzesz tak jak i w tym? Poza tym Ty mi tu oczu nie mydl świetami. Lecim do Filharmonii czy nie. Gadaj póki się Kaska nie wykrwawiła bo jak mi odmówisz to może bidulke odratuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie obarczaj innych tym co sam zaczales. Wez laskawie pod uwage, ze w przyszlym roku tez sa swieta. Danidi zrobił swoje i jak sama raczyłaś zauważyć "piękna akcja" była. W przyszłym roku , w świeta Ty pokażesz co potrafisz. Pewnie skończy się na irysach i kisielu owocowym - jeśli w ogóle do czegos dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ulozenie stosunkow z dyrekcja zeby akcja mogla byc prowadzona i w przyszle swieta. Oj tam dyrekcją srekcją. Chcesz ze mną chodzić...? poplułam się ze śmiechu... Lump, daj spokój, uczepiłaś się jak rzep psiego ogona, gdzie jest napisane, ze jak coś raz się stało to musi się powtarzac, bo inaczej nie ma wartości? Zresztą, kto wie co będzie za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kaśka, nie wtykaj mi tej gałązki w oko, jak potem będę zające kłusować? Francuzi na towar czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 chyba lumpie cos ci sie pomylilo dandi nie ma obowiazku obdarowywania tych dzieci i dzieci tych dzieci paczkami swiatecznymi do konca swych dni celem dandiego bylo sprawienie radosci tym dzieciom konrektnie w swieta a nie zaprzyjaznianie sie z ich dyrektorka (no chyba , ze .... ) zreszta ......my o tym wiemy , a Ty i tak nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Daje spokoj bo i tak tego nie zrozumiem. Ostatecznie, nie w kazde swieta dzieci musza dostawac prezenty nie jest takze powiedziane, ze maja sie cieszyc co roku. Raz - i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kaśka, nie wtykaj mi tej gałązki w oko, jak potem będę zające kłusować? Francuzi na towar czekają. dobra dobra, weż się posuń, co?? Kurna, ten świerk mnie w doope kłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kaśka, nie wtykaj mi tej gałązki w oko, jak potem będę zające kłusować? Francuzi na towar czekają. dobra dobra, weż się posuń, co?? Kurna, ten świerk mnie doope kłuje co wy w tych krzakach obie robicie ???? chyba nie to , co my z dandim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kaśka, nie wtykaj mi tej gałązki w oko, jak potem będę zające kłusować? Francuzi na towar czekają. dobra dobra, weż się posuń, co?? Kurna, ten świerk mnie doope kłuje co wy w tych krzakach obie robicie ???? chyba nie to , co my z dandim jak to????????to kto jest ten z nami jak nie dandi???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 w swieta a nie zaprzyjaznianie sie z ich dyrektorka (no chyba , ze .... ) Ja juz wiem jak to było Dostała kosza od Dandiego, no znaczy w krzaki jej nie chciał zaciągnąć i stąd te wszystkie niesnaski. Wylazło szydło , wylazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kaśka, nie wtykaj mi tej gałązki w oko, jak potem będę zające kłusować? Francuzi na towar czekają. dobra dobra, weż się posuń, co?? Kurna, ten świerk mnie doope kłuje co wy w tych krzakach obie robicie ???? chyba nie to , co my z dandim jak to????????to kto jest ten z nami jak nie dandi???????????? skad mam wiedziec .... siedze w innych krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 skad mam wiedziec .... siedze w innych krzakach zara zaraaaa, a czyja ta noga, taka troszkę jakby nieogolona??? dość chuda, to raczej nei dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wy sam za dużo lumpujecie a dandi przed Filharmonią marznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 skad mam wiedziec .... siedze w innych krzakach zara zaraaaa, a czyja ta noga, taka troszkę jakby nieogolona??? dość chuda, to raczej nei dandiego jak chuda , to nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 skad mam wiedziec .... siedze w innych krzakach zara zaraaaa, a czyja ta noga, taka troszkę jakby nieogolona??? dość chuda, to raczej nei dandiego jak chuda , to nie moja łooooooooooooo hahahahahahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak metalowa ... to moja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts