DPS 15.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A idzie któreś z tych garnków złapać? Bo ja braki w sprzęcie mam, to może coś poświruję i potem se złapię, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A idzie któreś z tych garnków złapać? Bo ja braki w sprzęcie mam, to może coś poświruję i potem se złapię, co? Da się, ale darmo nie ma, trza taniec godowy przez dandim odtańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A idzie któreś z tych garnków złapać? Bo ja braki w sprzęcie mam, to może coś poświruję i potem se złapię, co? Da się, ale darmo nie ma, trza taniec godowy przez dandim odtańczyć Kasia, Ty tak z doświadczenia...? Bo wiesz, jak coś, to może byś mnie nauczyła tego tańca czy jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A idzie któreś z tych garnków złapać? Bo ja braki w sprzęcie mam, to może coś poświruję i potem se złapię, co? Da się, ale darmo nie ma, trza taniec godowy przez dandim odtańczyć Kasia, Ty tak z doświadczenia...? Bo wiesz, jak coś, to może byś mnie nauczyła tego tańca czy jak. no moge cie troszke podszkolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 wystarczy stanąć po balkonem wyciągnąc błagalnie ręce w strone mego - one i skandować w rytm makareny DAN - DI DAN - DI. Co cztery DAN - DI warto parę razy szybko wciągnąć i wypuścić powietrze wykonując przy tym rytmiczne podskoki i poklepując się raz po raz energocznie w różnych miejscach. jak szczęście dopisze to wyjdę i będę rozdawał uśmiechy niczym Ricky on the stage, jeśli nie - poleci grad garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 w rytm makarenymakareny powiadasz hmmmm ja tylko lambadę umiem, ujdzie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ...jak szczęście dopisze to wyjdę i będę rozdawał uśmiechy niczym Ricky on the stage, jeśli nie - poleci grad garów. To ja z Kaśką tę lambadę może jakoś. I poza tym na odwrót Ci sie napisało. Jak szczęście dopisze, to gary polecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 15.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ale Wy macie wyobraźnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ale Wy macie wyobraźnię... O czym TY mówisz? jaka wyobraźnię? Rachelo, Ty znów pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Popili, potanczyli i poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.01.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 okazało się, że paczki były bez sensu, dostały je dzieci które nie zasłużyły (nie zasłużyły na szczotkę do zębów, mydło i ręcznik- dobre co?) i że podział darów powinien być dyrygowany batutą Pani dyrektor. Tak to Pani dyrektor przemawiała na radzie pedagogicznej przy gdaczącym akompaniamencie innych Pań. mało tego. zwrócono się do nas z pytaniem, czy coś nam nie zostało bo oni nie mają co włożyć do paczek na gwiazdkę... Nie wytrzymałem i zadzwoniłem do TVN. Więcej wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mało tego. zwrócono się do nas z pytaniem, czy coś nam nie zostało bo oni nie mają co włożyć do paczek na gwiazdkę... sorrryyy jak to nie maja co włożyc? to tamtej imprezy jeszcze nie było ?! przecież miałabyc przed naszą. Potem przełożona, no oki -- ale do tej pory jej nie było ? mam nadzieję, że to żart tylko taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 okazało się, że paczki były bez sensu, dostały je dzieci które nie zasłużyły (nie zasłużyły na szczotkę do zębów, mydło i ręcznik- dobre co?) i że podział darów powinien być dyrygowany batutą Pani dyrektor. Tak to Pani dyrektor przemawiała na radzie pedagogicznej przy gdaczącym akompaniamencie innych Pań. mało tego. zwrócono się do nas z pytaniem, czy coś nam nie zostało bo oni nie mają co włożyć do paczek na gwiazdkę... Co ta Pani dyrektor chce osiagnac? Pokazac im, ze nie sa warci nawet paczki swiatecznej? Udowodnic im, ze nikt ich nie kocha, ze sa nie chciany, nie potrzebny i zly? Oni to juz znaja, przesli taka droga, wlasnie dlatego nie umia inaczej. Nie umia szanowac rzeczy bo nigdy nic nie mieli. Nie umia szanowac siebie i innych, bo nigdy ich nikt nie szanowal. Nie umia kochac, bo nie bili nigdy przez nikogo kochani. Umia tylko dawac to co dostali. Nic wiecej i nic mniej. Zadne dziecko nie rodzi sie zle!!!!!!!!!!!!!! To jakimi sie staja swiadczy tylko o tym co ich w zyciu spotkalo, o tym co sami otrzymali od zycia, od ludzi. Dzieci sa jak lustro. Jezeli komus sie nie podoba co "lustro" odzwierciedla to trzeba zmieniac to co przed lusterem. Nie lamac lustra, bo wtedy "obraz" juz na zawsze zostanie taki sam. Kochana Zlociutka, dandi, Mariuszu.., to WY MACIE RACJE, bo robiac to co robicie chcecie im pokazac, ze mozna inaczej. Nigdy nie zrobi bledu ten co na wszystko odpowie miloscia. Bo milosc nigdy nie byla, nie jest i nie bedzie bledem! Kurka wodna! Zla jestem i smutno mi..., ide juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kurczę, tego się obawiałam - że będzie tak, iż nie da się inaczej. Nie ma po co się rozpisywać, bo wszystko, co do głowy mi przychodzi, napisała Zeljka, a ta reszta nie nadaje się do napisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 . mało tego. zwrócono się do nas z pytaniem, czy coś nam nie zostało bo oni nie mają co włożyć do paczek na gwiazdkę... Nie wytrzymałem i zadzwoniłem do TVN. Więcej wieczorem No ciekawa jestemco z tego wyniknie, toż to jakaś granda jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Przykro mi..tak na myśl o tym co się dzieje w Bacikach, o tym co robi Dandi i Złociutka, no i Mariusz i pozostali wychowawcy...przychodzi mi jeden piekarz, który oddawał chleb potrzebującym i fiskus go zabił ekonomicznie.Tak pani derektor zabija emocjonalnie... smutne to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 okazało się, że paczki były bez sensu, dostały je dzieci które nie zasłużyły (nie zasłużyły na szczotkę do zębów, mydło i ręcznik- dobre co?) i że podział darów powinien być dyrygowany batutą Pani dyrektor. Tak to Pani dyrektor przemawiała na radzie pedagogicznej przy gdaczącym akompaniamencie innych Pań. mało tego. zwrócono się do nas z pytaniem, czy coś nam nie zostało bo oni nie mają co włożyć do paczek na gwiazdkę... Nie wytrzymałem i zadzwoniłem do TVN. Więcej wieczorem Czy jest juz wieczór Niestety ostatnie tygodnie ciężkie były i nie zaglądałam tu a dziś patrzę, że wątek nadal jest Fajnie Ale jakieś niesnanski były Że o co chodzi, że Dandi źle zrobił, że dzieciakom paczki zawiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Że o co chodzi, że Dandi źle zrobił, że dzieciakom paczki zawiózł No ja zrozumiałam, że może nie źle, ale niesprawiedliwie - mierzone "sprawiedliwością " pani derektor. Że niby są dzieciaki, co to na kapcie i skarpety nie zasłużyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 przychodzi mi jeden piekarz, który oddawał chleb potrzebującym i fiskus go zabił ekonomicznie. A z tym to ja się akurat nie zgodzę. czytałam protokół pokontrolny który zresztą został odtajniony i podany do wiadomości opinii publicznej. Warto go przeczytać. To podobna historia do tego jak premier powiedział, ze emeryci mają nie płacić abonamentu rtv. Moi teściowie uwierzyli i nie zapłacili. Teraz dostali decyzje by płacić z odsetkami. Prawo w tym kraju ustanawia sejm i senat a nie media. Wybacz dandi, ze to tu piszę, ale trudno mi przejść obok teo obojetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts