kamyk68 04.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja chcę tyż dane na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 pytaj pytaj rybeńko (czy tam zaimku zwrotno dzierżawczy) Wole rybenko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 04.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam pościel do łóżeczka, poszwa na kołderkę , poduszkę, ochraniacz i baldachim, prześcieradło z gumką - tylko używane,wypada takie dawać ?? Myślę, że jak najbardziej. Znalazłam jeszcze czapkę i sweterek "chrzcielny" mojego młodego (chyba z sentymentu zachowałam), ale jak się przyda chętnie oddam. Dowiem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To i dla mnie dane na priv plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja chcę tyż dane na priw no dobra - masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja chcę tyż dane na priw no dobra - masz No juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mam pościel do łóżeczka, poszwa na kołderkę , poduszkę, ochraniacz i baldachim, prześcieradło z gumką - tylko używane,wypada takie dawać ?? Myślę, że jak najbardziej. Znalazłam jeszcze czapkę i sweterek "chrzcielny" mojego młodego (chyba z sentymentu zachowałam), ale jak się przyda chętnie oddam. Dowiem się dobra, to skaczę (jak ślubny wróci) po jakiś proszek dzieciowy, upiorę i posyłam, tylko cholera gdzie ja wcisnęłam pałąk do baldachimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 na święta już nic - teraz pomagamy rodzinie z małym bobasem chodziło mi o te wielkanocne ? jeśli tak, to jesteście niesamowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Na Forum Swieta sa caly rok. Teraz na przyklad beda Walentynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzięki , doszło Będę dziś na zakupach , to dokupię jakieś małe conieco do tych wygrzebanych ciuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Na Forum Swieta sa caly rok. Teraz na przyklad beda Walentynki... jakos nie przepadam..wolę kupałę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Na Forum Swieta sa caly rok. Teraz na przyklad beda Walentynki... jakos nie przepadam..wolę kupałę... Bo Ty poganin (jak ja zreszta tez... )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 04.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O! To tym razem POMAGAMY W WALENTyNKI A na kupałę też coś się zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3qLYRny4pwE aprpos tak mi sie z dziecinstwa wspomniało..ze łzą w oku ten akcent..te ł...echh moja prababka..mi to śpiewała..czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja mam małą jeszcze dziecinkę, bo Nadi ma dopiero 4 miesiące, ale coś po Dawidku mogę dać. Takiego typowo chłopięcego. Pościel z baldachimem i ochraniaczem mam niebieską, kurteczkę i spodnie ocieplane z polarka, będą dobre na przyszłą zimę, bo to ciut wieksze jest. Kurczę, akurat w poniedziałek wszystkie chłopięce ciuszki dałam koleżance, która za 2 miesiące urodzi chłopczyka ale coś jeszcze napewno wynajdę, tylko juz w większych rozmiarach. Może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja mam bardzo duzo ciuchów po Guciu, naprawdę bardzo, bardzo dużo...ale nie wiem czy są jeszcze potzrebne, bo jak dziewczyna dostanie wywrotkę ciuchów to też nie będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Irma, moze nie od razu wywrotke... Musielibysmy sie na szafe tez skladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Z tego co przeczytałam wynika ,że tam jest chyba wiecej dzieci. Może się dowiecie w jakim sa wieku? Tzn na tamtym forum przeczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witanko mam jedno pytanko .... tam w wątku było napisane, że mama bobasa nie pracuje, a tata owszem pracuje, ale na czarno.... a jeśli tak to oznacza, że ci ludzie nie mają ubezpieczenia - tak? to jak jest u nich z szczepieniami tego Bączka? płacą za nie? czy - nie daj Bóg - nieszczepią? może i tu trzeba jakoś pomóc... a jutro wieczorkiem powiem co dam rade dorzucić od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 jPościel z baldachimem i ochraniaczem mam niebieską, kurteczkę i spodnie ocieplane z polarka, będą dobre na przyszłą zimę, bo to ciut wieksze jest To dobry pomysł - Dziewczyny z babińca będą to gdzieś magazynować i dostarczać sukcesywnie. Ci ludzie mieszkają w jednym pokoju więc mieliby wielki problem z przechowywaniem ale na bierząco potrzebują ubranek i to tamto forum ma się zorganizować Z tego co przeczytałam wynika ,że tam jest chyba wiecej dzieci chyba jednak jedno ale jeszcze to sprawdzę mama bobasa nie pracuje, a tata owszem pracuje, ale na czarno.... a jeśli tak to oznacza, że ci ludzie nie mają ubezpieczenia - tak? to jak jest u nich z szczepieniami tego Bączka? płacą za nie? czy - nie daj Bóg - nieszczepią? mądrze Nitka - o to też zapytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts