Złociutka 05.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja mam małą jeszcze dziecinkę, bo Nadi ma dopiero 4 miesiące, ale coś po Dawidku mogę dać. Takiego typowo chłopięcego. Pościel z baldachimem i ochraniaczem mam niebieską, kurteczkę i spodnie ocieplane z polarka, będą dobre na przyszłą zimę, bo to ciut wieksze jest. Kurczę, akurat w poniedziałek wszystkie chłopięce ciuszki dałam koleżance, która za 2 miesiące urodzi chłopczyka ale coś jeszcze napewno wynajdę, tylko juz w większych rozmiarach. Może być?? Może być jak najbardziej Dziecko jest tylko jedno, mały Filip, ma dopiero 3 tygodnie więc jeszcze nie wiadomo jak ze szczepieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 05.02.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja mam bardzo duzo ciuchów po Guciu, naprawdę bardzo, bardzo dużo...ale nie wiem czy są jeszcze potzrebne, bo jak dziewczyna dostanie wywrotkę ciuchów to też nie będzie dobrze Może umówimy się tak, że jak już będzie mniej więcej wiadomo co dziewczyny dają, dam Ci znać, a Ty wśród swoich ciuszków wybierzesz to czego będzie brakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja mam bardzo duzo ciuchów po Guciu, naprawdę bardzo, bardzo dużo...ale nie wiem czy są jeszcze potzrebne, bo jak dziewczyna dostanie wywrotkę ciuchów to też nie będzie dobrze Może umówimy się tak, że jak już będzie mniej więcej wiadomo co dziewczyny dają, dam Ci znać, a Ty wśród swoich ciuszków wybierzesz to czego będzie brakowało? ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Konto na priva poproszę, bo u nas we wsi sklepów dzieckowych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Konto na priva poproszę topsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hej fajne te wasze pomagające akcje dopiero je zobaczyłam Znając Wasz rozmach chciałam tylko przypomnieć, że tym razem pomagamy jednemu małemu człowiekowi i nie ma potrzeby dostarczania prezentów w ilościach hurtowych, jak to za poprzedniej akcji było Na razie chcemy skompletować małemu taką większą wyprawkę, poznać tych ludzi i zobaczyć jak sobie radzą. Czy rzeczywiście nie radzą i jak można im pomóc w jakiś inny sposób. u mnie też dla maluszka coś by się znalazło, np. ubranka, wanienka i tak jak Lidszu mam spacerówkę i wózek parasolkę a jeszcze jest nosidełko samochodowe - może służyć jako fotelik/leżaczek w domu no i oczywiście zabawki myślę, że najlepiej jak wrzucicie jakąś listę co macie to będzie łatwiej zobaczyć czego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Na jutro szykuję do wysyłki paczkę , to ją mąż wypchnie.Będzie trochę ubrań , ale raczej takich na wyrost , bo wszystkie mniejsze już popożyczałam.Do tego dokładam pieluchy , mokre chusteczki , płyn do mycia i mydełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 05.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobroszka super Wózek już jest, dwufunkcyjny, także lidszu za Twój dziękujemy, ale resztę bierzemy ale leżaczek pasie mógłby im się przydać Z tego co dziewczyny na babińcu piszą to dziecko powinno, mimo wszystko, być objęte opieką lekarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a ciuszki bo mam jeszcze trochę malutkich - też jeszcze potrzeba dajcie na priva gdzie to posłać albo mogę do kogoś z Was w weekend podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to gdzie wysłać paczuszkę?? Dajcie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pścieli jednak nie wyślę, bo jak ją przejrzałam.. nie jest w dobrym stanie zapomniałam, że Dawidek miał manię obgryzania rogów ale wrzucę dwa kocyki, kurteczkę i spodnie ocieplane na następną zimę, trochę innych ciuszków. W różnych rozmiarach, bo dzieci szybko rosną Dam jeszcze chusteczki, oliwkę i duży Sudocrem, tego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dario zaraz Ci podeślę na priv namiary , które dał mi dandi a swoją paczkę wypchnęłam dziś , bo mąż mi się rozchorował i nie dał rady w piątek.Powinna być na miejscu w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 pścieli jednak nie wyślę, bo jak ją przejrzałam.. nie jest w dobrym stanie zapomniałam, że Dawidek miał manię obgryzania rogów ale wrzucę dwa kocyki, kurteczkę i spodnie ocieplane na następną zimę, trochę innych ciuszków. W różnych rozmiarach, bo dzieci szybko rosną Dam jeszcze chusteczki, oliwkę i duży Sudocrem, tego nigdy za wiele spoko, ja wyślę pościel, choć do dziś uziemiona jestem chorobą młodego, ale Złociutka mówiła,że się nie pali, więc bez wyrzutów sumienia z "chlebkiem" to zrobię. Kurna, tylko gdzie ja dałam ten pałąk do baldachimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.02.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobrosia dzięki za wyręczenie Złociutkiej - ja tę swoją starą zabiję za niemonitorowanie na bierząco sprawy. Malka... ten baldachimn... może już daj spokój bo zdaje się, że sie teleportował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oto co już zostało przekazane Filipkowi: 0-3 miesiące kaftanik- 17szt. body- 20szt. śpiochy- 6szt. rajtki- 2szt. czapka- 6szt. kombinezon- 1szt. skarpetki- 10par pajace- 11szt. spodenki- 1szt. rampers- 2szt. paputki- 2pary kurteczka- 1szt. 3-6 miesięcy śpiochy- 4szt. rajtki- 4szt. czapeczka- 3szt. pajac- 4szt. dresy- 2szt. półśpiochy- 6szt. spodenki- 2szt. kapelusiki- 3szt. kurtka- 1szt. 12-18 miesięcy pajac- 4szt. spodenki- 3szt. czapka- 1szt. oraz: wózek, kocyk, próbki kosmetyków i proszku, smoczek, butelka, podkłady ceratkowe (x2), wit. D, chusteczki nawilżane (x3), pampki (x2), herbatki (dla mam karmiących, koperkowa), plantex, sól fizjologiczna, mydełko, waciki, maść Alantan, pluszaki (x2), klocki (x2). Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.02.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kupa ciuszków ale troche mało rzeczy do pielęgnacji i pampków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kupa ciuszków ale troche mało rzeczy do pielęgnacji i pampkówczy ty w ogóle odpowiadasz na priwy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.02.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 bywa aha, dziękuję w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dobrze, że wrzuciliście tą listę to już wiadomo czego brak, bo bym nasłała małych ciuchów a tam kosmetyki, zabawki i ubranka na większe rozmiary potrzebne a właśnie miałam jechać na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts