dobroszka 23.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dobruś błagam powiedz że Nef i Raśka oddały i rydze bo się niepokoję Nie uwierzysz ale oddały DZISIAJ !!!!! Odmeldowałam Ci w komentach.Jeszcze raz dzięki , słoik co jutra pewnie będzie pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.05.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 jstem. Tydzień syna nie mialem bo był u dziadków. Poloże dzidzica spac i opisuję co zaszło. Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 25.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Parę dni nie zaglądałem, a tu jaki ruch. Jak na Marszałkowskiej. Dobre wieści Dandi, cieszę się, że coś ruszyło. A z panią derektor, to już w ogóle super. Wkurzają mnie dyrektorzy, którzy nie rozumieją jak duże mają możliwości. Znam podobne klimaty. W pewnej placówce dyrektorka przez rok zajadle walczyła z radą rodziców. Uważała, że rada za dużo się wtrąca, jest 5 kołem u wozu i powodem wszystkich jej nieszczęść. Nie była w stanie zrozumieć, że rada robiąc rozpierduchę u prezydenta miasta, w kuratorium, czy też innym urzędzie, nie robi jej na złość, lecz walczy o jej placówkę. Dopiero po roku zauważyło biedactwo, że ma wyremontowane wszystkie łazienki, częściowo stolarkę okienną, w świetlicy stoi plazma 40', a na konto wpłynęło z 1% tyle, ile przez poprzednie lata razem wzięte. Nie jest jeszcze idealnie, ale nie ma już wyzywania na korytarzach, a pani odpowiada na "dzień dobry". Na wszystko trzeba czasu. A w Bacikach z tego co piszesz czas chyba przyspieszył. Nie było ewolucji, tylko rewolucja. Czymam kciuki za nowom derekcje i czekam na nowe hasło do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.06.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 UWAGA PROBLEM Ośrodek poprosił forumowiczów muratora o pomoc. Potrzebna jest pościel. Na gwałtu rety. Może być używana, może być nowa. niektóre dobre hotele wyrzucają lekko zniszczoą pościel, może ktoś z was ma dojście. Może macie w domu w domu. Potrzeba poszewek na poduszki, kołdry, prześcieradła. Nie musza być nowe, nie muszą być piekne. Pomożemy? PS: przepraszam, że tak późno ale sami rozumiecie - baby mi się w domu plenią na potęgę Oto koce od nas wszystkich: http://img197.imageshack.us/img197/3082/96190366.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 WOW, jakie pientkne kolorowe Dandi, a ile tej poscieli i za ile? Jak Tobie niewiadomo_skad baby sie mnoza w domu? Nie rozumiem....cos za ojciec? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 adres do wysyłki proszę tylko rozmiar podaj bo pościele sa różniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.06.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 nie wiem - jakies takie na normalny tapczan żeby dalo sie tam wsadzić normalny koc czy tam kołdrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ale Dandi, jaka szeroka ta koldra? Bo jak wyslemy za male to bedzie kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 140 czy 160 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 myśę, że przydadzą się taie i takie ale dopytam. W między czasie sprawdzamy co mam w domach do oddania i deklarujemy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 03.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chętnie się dołącze proszę tylko na priwa adres wysyłki. Deklaruje co najmniej jeden komplet poszewka na poduszke i poszewka na kołdrę ( nówka). Potrzebuje znać wymiary i ewentualnie z czego ( bawełna, kora inne ?) co będzie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.06.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wiem już wszystko. Rozmiar pościeli to 160x200. Zastanawiam się tylko nad taka sprawą - logistycznie nie mam możliwości przyjąc tego wszystkiego do siebie a słac po jednej paczce do bacik będzie chyba niewygodnie. Co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czemu nie do Bacik ?? nie lubią listonosza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 03.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 W wielkiej szafie żona znalazła 2 komplety "bawełnianej pościeli haftowanej" 160x210cm. Nówka blaszka - nieudany Mikołaj. Może rzeczywiście wysyłać bezpośrednio do Bacik? Odciążymy Dandiego, a poza tym i tak trzeba na paczce jakiś adres nakleić, równie dobrze mogą być Baciki, będzie szybciej. Czekam na adres na priva chyba, że Dandi oficjalnie na forum ogłosi - w końcu to państwowa firma, a nie osoba prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Macie rację - dlaczego nie. Podaję adres do wysyłki tylko zróbmy tak. każdy kto wyśle paczuchę do Bacik, napisze to na stronie tutaj wyszczególniając co wysłał a ja zrobie listę po czym sprawdzę na miejscu czy wszystko dotarło. Wolę wiedziec co się dzieje i ni chciałbym, żeby mimo wszystko jakaś ładna zmiana pościeli zaplątala się w torbie jakiejś mniej uczciwej pielęgniarki. Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i MłodzieżyBaciki Średnie 6817-300 Siemiatycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ej, Kristofuros zwrócił na to moja uwagę. Nie wydaje Wam się że pościel o szerokości 160 to jakoś dużo? Przecież to na łóżko podwójne a nie młodieżowy tapczan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 idą trzy komplety bez prześcieradła P.S. Ja jako dziecko spałam zawsze pod 160. To krzysio się bardzo tuli do żonki. Małżeńska, dwuosobowa pościel ma 200 szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 super - wszystkie trzy bez przśieradeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 tak może ktoś zapoda osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts