efilo 04.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 znajdą się na pewno inni chętni i hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 05.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zakupione jeden kompet plus niebieskie prześcieradło.Komplet ten " Formuła"http://www.allegro.pl/show_item.php?item=648623076Poszła prośba do sprzedającego o wysyłkę na adres ośrodka i moja osobista prośba o dodatkowego gratisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 05.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Poszło kurierem, będzie w poniedziałek. 2 komplety z prześcieradłami ( w komplecie 2 poszewki na poduszki ). 160 to chyba standardowa szerokość większości koców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 05.06.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dandi jak pościel dojdzie to daj mi znać muszę wystawić komentarz na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.06.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 OK - trzymam ręke na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dandi3 SZACUN przez przypadek trafiłem na ten wątek, czasami pomykam obok Bacikówpostaram się i swoją cegiełkę dorzucić.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.06.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Barbossa... Ty na Podlasiu? I to w pobliżu Bacik? daj znać kiedy się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 10.06.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dandi, czy ja jakos moge pomoc? Z Allegro jestem na bakier.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na ebayu posciel tez chyba maja, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na ebayu posciel tez chyba maja, co? Ta!!..i €50 za przesylke do Polski...albo nie chca wysylac poza Eire wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na ebayu posciel tez chyba maja, co? Ta!!..i €50 za przesylke do Polski...albo nie chca wysylac poza Eire wcale a wcale Ale nie z Eire tylko z Polski do Polski. No Maaaaaaaja, w Polsce tez jest ebay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.06.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na ebayu posciel tez chyba maja, co? Ta!!..i €50 za przesylke do Polski...albo nie chca wysylac poza Eire wcale a wcale Ale nie z Eire tylko z Polski do Polski. No Maaaaaaaja, w Polsce tez jest ebay... Obadam wieczorem na spokojnie, jak juz bede w domu. Kiedys polski sprzedawca nie chcial mojej karty....ale to juz bylo pare lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Na ebayu posciel tez chyba maja, co? Ta!!..i €50 za przesylke do Polski...albo nie chca wysylac poza Eire wcale a wcale Ale nie z Eire tylko z Polski do Polski. No Maaaaaaaja, w Polsce tez jest ebay... Obadam wieczorem na spokojnie, jak juz bede w domu. Kiedys polski sprzedawca nie chcial mojej karty....ale to juz bylo pare lat temu... Jesli PayPal akceptuja to nie ma znaczenia, jak placisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.06.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hej - co tu tak nieruchomo? przeklejamy wątek do swoich komentarzy co? więcej luda ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 12.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dandi, masz jakieś informacje jakie mamy wyniki na dzisiaj? Ile poszło pościeli, prześcieradeł itd. Może jakaś lista jak przy pierwszej wysyłce? To chyba pomogło i trochę mobilizowało koleżanki i kolegów. Proponuję zrobić jakieś założenie, jakiś cel do którego dążymy np. - wysyłamy 50 kompletów. Gdy wiadomo ile brakuje łatwiej znajdują się sponsorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Rozmawialem dziś z dyrektorką ośrodka. Doszło sześc komletów pościeli ale jeszcze nie wiem od kogo. Mam zamiar pojchać tam i obcykać to co mają. Zrobię tez parę fotek ośrodka, żebyście mieli większe pojęci o tym co to takiego, w jakich warunkach zją dzieciaki, co się dzięki Nam zmienilo. Musze tylko nleźc czas, dużo czasu co przy dwóje maluchów jest jednak trudne. Bramer prysłał chłopakom fajne oryginalne koszulki piłkarskie. Zastanawiamy się jeszcze z dyrekcją w jaki sposób je rozdysponować. Pościeli jak trafnie strzelił Jasiu trzeba 50 zmian minimum. Pamietajcie, że dzieci przebywające w ośrodku mają pważne ubytki zdrowotne, nie tylko psychiczne ale też fizyczne. To między innymi dlatego mieliśmy trudnośc przy komletowaniu paczek na święta. Trzeba bylo bardzo uważać, żeby przez pomyłkę nie wrzucić do pudełka dziecka na wózku np skakanki. Duża częśc z tych dzieci ma problemy natury powiedzmy higienicznej. Wielu z nich pościel trzeba zmieniac nawet trzy rzy w ciągu doby tak wic im więcej tym lepiej. Ten produkt naprawdę się mocno niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Podsumujmy: trzeba nam 50 zmian pościeli na początek: 1 - Aglig (jeden komplet)2 - Janek (dwa komplety)3 - Efilo (trzy komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi jeden komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo5 - 6 - 7 - 8 - ... słuchajcie, to nie muszą byc komplety - jeżeli ktoś ma same prześcieradło lub sama poszwę np na poduchę - dawajcie - Oni sobie w Bacikach to dokompletują. Wiadomo, że czasem jest tak, że rozerwie się poduszka a kołdra do tego jest wciąz OK więc cały komplet pościeli to nie wymóg. kazdy daje co może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja tak nieśmiało zaproponujęzbiórke pieniędzy, dlaczego ?Już mówię.... jest sprzedawca na allegro, który sprzedaje pościel po ok 15-17 zł, jest to dobrej jakości bawełna, żaden ekskluziw, ale porządna.Kupując dwa komplety za przesyłke płacę 15 zł, czyli kolejna zmiana by była za tą forsę.Szkoda ładować kasę poczcie, skoro można dzieciakom.Jeden chętny, który udostępni swoje konto, potem zamówi z adresem doręczenia do Bacik - poszukiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No wlasnie ja tez patrzylam na te komplety po 15 zl i wydawaly mi sie podejrzane, ale jezeli wiesz, ze sa OK, to... let's go for it. No i masz racje z kosztami przesylki oczywiscie. Jak chcecie, ja moge udostepnic konto, nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts