Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

więc umówmy się w sposób następujący. ludzie którym wygodniej będzie przelac kasę na konto niech piszą do Małgoś na priva a Ona poda Wam dane do przelewu. Wierze jdnak, że jest z nami cała masa takich, którzy chcieliby oddać coś co mają w domu. mamy okres wakacyjny, wiele osób potrzebuje pieniążków ale na bank znalazłyby coś w spoich domowych zbiorach - coś rzadziej uzywanego, tak jak pisał Janek, może jakiś nieudany prezent, Ci niech wyślą pościel na adres ośrodka i dopiszą się do listy.

gdzie jest cała wielka ekipa ze wiąt? Malka, Małgoś, ruszamy w forum i pukamy do każdego na kogo mogliśmy liczyć poprzednim razem

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No wlasnie ja tez patrzylam na te komplety po 15 zl i wydawaly mi sie podejrzane, ale jezeli wiesz, ze sa OK, to... let's go for it. No i masz racje z kosztami przesylki oczywiscie. Jak chcecie, ja moge udostepnic konto, nie ma problemu. 8)

Dawaj na priv w poniedziałek - wtorek poślę (nie mam konta, to musze śmignąć do jakiegoś banku :oops: :oops: )

Czytałam komenty do aukcji, kupujący twierdzą,że pościel ok, ale można kupić taką za 30-40 zł z tej zebranej kasy, bedzie jej poprostu mniej, ale możliwe,że lepszej jakości, a koszty przesyłki i tak ograniczymy do minimum

Nefer, pisałyśmy w tym samym czasie - ja nie macałam tej poscieli, więc jest ryzyko,że nie jest zupełnie cacy, może...patrz post wyżej :lol:

Myślę, że do potrzeb tak częstych zmian ... w zasadzie po 3 razam mogą bez żalu wyrzucić za te 15 pln..

Mam konto Małgoś ....teraz prześlę jej dużą bańkę z mojego tajnego konta na Kajmanach i doniosę odpowiednim służbom ,że sie skorumpowała (spisek rodem od jednego pana na K. zerżnięty) :lol:

jadąc na zlot wezmę sloik dla Ciebie i bardzo mi miło ż tak Ci smakują:)

za kase wielkie dzieki w imieniu dzieci.

W życiu takich grzybów nie jadłam :):) Ale nie musisz, wiesz :) :oops:

W kwestii kasy - cała przyjemność po mojej stronie. To i tak kropla w morzu. Zaraz zajrzę do szafy swoją drogą ...

Dandii a jak tam jest z ubraniami ? U mnie w kącie pokoju stoi cały wór ciuchów po moich dzieciach (od 116 do 164) (np kurtki zimowe, ktore nosiły 1 sezon) czy to się przyda ?

Nef, jak już pisałem wyżej w ośrodku dzięki naszej bożonaodzeniowej akcji mocno drgnęło ale oni mają tam dośc duże obostrzenia finansowe. Dostają pieniądze ale ta kasa idzie bardziej na funkcjonowanie ośrodka niż na ciuchy dla dziciaków. Jeżeli masz kurtki, buty, czapki, cokolwiek, w ośrodku będą za to bardzo ale to badzo wdzięczni.

Kiedys takich rzeczy nie powoliłbym przesyłc bezpośrednio do Bacik bo nie miałem gwarancji, że jakaś lepsza sztuka odzieży nie znajdzie właściciela zanim ktokolwiek dowie się, że była jakas paczka (pielęgniarki mają dzieci). Teraz, po naszej bożonarodzeniowej akcji, kiedy w ośrodku wiedzą, że takie rzeczy nie przejdą, że tu sie o nich rozmawia, że ktos patrzy im na ręce, można słac śmiało.

Zapowiedziałem już, że mam zamiar inwentaryzować wszystkie dobra wpływające na adres do bacik i sprawdzić w jaki sposób są uzytkowane

odpowiadając na twoje pytanie: Ślij :D

Zajefajnie. Już miałam wystawić pod śmietnik - a tak w tę w-dupę-uroczą-pogodę będę miała co robić. Szalików, czapek i rękawiczek to jakieś tony mam (przecież co zimę trzeba pójśc na Krupówki coś kupić, nie ? :):)) Zrobię przegląd i pchnę kurierem.