dandi3 13.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 więc umówmy się w sposób następujący. ludzie którym wygodniej będzie przelac kasę na konto niech piszą do Małgoś na priva a Ona poda Wam dane do przelewu. Wierze jdnak, że jest z nami cała masa takich, którzy chcieliby oddać coś co mają w domu. mamy okres wakacyjny, wiele osób potrzebuje pieniążków ale na bank znalazłyby coś w spoich domowych zbiorach - coś rzadziej uzywanego, tak jak pisał Janek, może jakiś nieudany prezent, Ci niech wyślą pościel na adres ośrodka i dopiszą się do listy. gdzie jest cała wielka ekipa ze wiąt? Malka, Małgoś, ruszamy w forum i pukamy do każdego na kogo mogliśmy liczyć poprzednim razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Slomiana wdowa jestem, moge pukac. Dobra, to jak kto chce mi debet wyrownac to prosze na priv. sie zglaszac lub mailowo. Aaaaaaa, i gdyby ktos zza granicy chcial cos wyslac (Maja???), to sluze kontem PayPal i / lub Moneybookers. Dziekuje za uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No wlasnie ja tez patrzylam na te komplety po 15 zl i wydawaly mi sie podejrzane, ale jezeli wiesz, ze sa OK, to... let's go for it. No i masz racje z kosztami przesylki oczywiscie. Jak chcecie, ja moge udostepnic konto, nie ma problemu. Dawaj na priv w poniedziałek - wtorek poślę (nie mam konta, to musze śmignąć do jakiegoś banku ) Czytałam komenty do aukcji, kupujący twierdzą,że pościel ok, ale można kupić taką za 30-40 zł z tej zebranej kasy, bedzie jej poprostu mniej, ale możliwe,że lepszej jakości, a koszty przesyłki i tak ograniczymy do minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Małgoś daj mi namiary na siebie. Myślę, że mogę zasponsorować 10 kompletów - jeśli jakość jest wystarczająca - ale zakładam, że Małka wie co gada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nefer, pisałyśmy w tym samym czasie - ja nie macałam tej poscieli, więc jest ryzyko,że nie jest zupełnie cacy, może...patrz post wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nefer, pisałyśmy w tym samym czasie - ja nie macałam tej poscieli, więc jest ryzyko,że nie jest zupełnie cacy, może...patrz post wyżej Myślę, że do potrzeb tak częstych zmian ... w zasadzie po 3 razam mogą bez żalu wyrzucić za te 15 pln.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dobra, to zbierzmy jakas kwote i wtedy sie zastanowimy, ktore komplety za to kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam konto Małgoś ....teraz prześlę jej dużą bańkę z mojego tajnego konta na Kajmanach i doniosę odpowiednim służbom ,że sie skorumpowała (spisek rodem od jednego pana na K. zerżnięty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 własnie latam po FM mobilizując wszystkich i sukalem Ciebie Nef ale widzę że zupelnie niepotrzebnie - zawsze na postrunku. wycałuję Cie za to na zlocie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nawet bardzo dobrze Pieniądze poszły do Małgoś P.S. ja tylko spłaciłam rydze Bossskie rydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam namiary od Małgosi, przelew pojdzie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jadąc na zlot wezmę sloik dla Ciebie i bardzo mi miło ż tak Ci smakują za kase wielkie dzieki w imieniu dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam namiary od Małgosi, przelew pojdzie w poniedziałek kiwuśka, pieknie dziękuję i... spokojnych 80 dni, które pozostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 i ja także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jadąc na zlot wezmę sloik dla Ciebie i bardzo mi miło ż tak Ci smakują za kase wielkie dzieki w imieniu dzieci. W życiu takich grzybów nie jadłam :) Ale nie musisz, wiesz W kwestii kasy - cała przyjemność po mojej stronie. To i tak kropla w morzu. Zaraz zajrzę do szafy swoją drogą ... Dandii a jak tam jest z ubraniami ? U mnie w kącie pokoju stoi cały wór ciuchów po moich dzieciach (od 116 do 164) (np kurtki zimowe, ktore nosiły 1 sezon) czy to się przyda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Karniak jej nie minie ... to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nef, jak już pisałem wyżej w ośrodku dzięki naszej bożonaodzeniowej akcji mocno drgnęło ale oni mają tam dośc duże obostrzenia finansowe. Dostają pieniądze ale ta kasa idzie bardziej na funkcjonowanie ośrodka niż na ciuchy dla dziciaków. Jeżeli masz kurtki, buty, czapki, cokolwiek, w ośrodku będą za to bardzo ale to badzo wdzięczni. Kiedys takich rzeczy nie powoliłbym przesyłc bezpośrednio do Bacik bo nie miałem gwarancji, że jakaś lepsza sztuka odzieży nie znajdzie właściciela zanim ktokolwiek dowie się, że była jakas paczka (pielęgniarki mają dzieci). Teraz, po naszej bożonarodzeniowej akcji, kiedy w ośrodku wiedzą, że takie rzeczy nie przejdą, że tu sie o nich rozmawia, że ktos patrzy im na ręce, można słac śmiało. Zapowiedziałem już, że mam zamiar inwentaryzować wszystkie dobra wpływające na adres do bacik i sprawdzić w jaki sposób są uzytkowane odpowiadając na twoje pytanie: Ślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Karniak jej nie minie ... to prawda A Ciebie to ja tez ciagle na trzezwo spotykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Zajefajnie. Już miałam wystawić pod śmietnik - a tak w tę w-dupę-uroczą-pogodę będę miała co robić. Szalików, czapek i rękawiczek to jakieś tony mam (przecież co zimę trzeba pójśc na Krupówki coś kupić, nie ? :)) Zrobię przegląd i pchnę kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts