Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... :wink:

Karniak jej nie minie ... to prawda :)

A Ciebie to ja tez ciagle na trzezwo spotykam. :wink: :lol:

Brak warunków na rozwinięcie skrzydeł... ale niedługo zlot a potem wiesz - poprawka u mnie :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na razie zaczęłam buszowanie w worach i wychodzi mi 3 kurtki, kilkadziesiąt koszulek (róznych rozmiarów) piżamy (w tym dwie eleganckie - czarne, satynowe - dla prawdziwych facetów :):)) i nawet dwa szlafroki frotte się znalazły.

Musze jednak to wszystko wyprać, bo leży ze 3 m-ce w worach.. więc chwilę to potrwa...

zaczekamy - jest lato więc piżamy i szlafroki frotte nie są najpilniejszą potrzebą. szkoda mi tylko że na koszulki trzeba będzie czekać bo teraz pewnie idzie tego najwięcej ale to nic. Ważne, że są

No to wrzucam do pralki w pierwszej kolejności - czyli zaraz.

Wyszło ponad 40 szt ...i dwie grube bluzy i trochę piżam.. chyba piżamy też sie przydadzą..do tej pościeli .. Zaraz wstawiam pranie ..

Adres przepisałam, przegląd szafy jutro zrobię

super a my mamy nadzieję, że przegląd zaowocuje fajną przesyłką. Jednocześnie przypominam, że każdy z darczyńców uzupełnia listę sam dokładnie wpisując to co wysłał

No to wrzucam do pralki w pierwszej kolejności - czyli zaraz.

Wyszło ponad 40 szt ...i dwie grube bluzy i trochę piżam.. chyba piżamy też sie przydadzą..do tej pościeli .. Zaraz wstawiam pranie ..

wow, ale super :D

Dandi :):) Chyba nie oczekujesz, że opiszę te 40 koszulek :):) Będę miała jeszcze pewnie kilkanaście różnych białych koszul :) Ale to na nowy rok szkolny to nie pali się - jeszcze nie zajrzałam do szaf, bo mi się słabo na samą myśl robi...

Nie wiem czy nie zdrowiej wrzucić te szpas w samochód i zawieźć .. coś na ten temat musze się zastanowić...

Obiecuję, że przewalę szafę. Jeśli znajdę coś w dobrym stanie to wyślę - adres znalazłam, taka sprytna jestem 8)

Podczytywałam - przyznaję się, ale milczałam jak zaklęta ... powód jest tylko jeden, ale się tu nie będę upubliczniać. Dandi - szacunek!!!

Daroi, małe łóżeczkowe raczej nie - te dzieciaki to podstawówka i gimnazjum. Gdybyś znalazla coś w szafie, dopisz sie do listy. Adres ośrodka będę przeklejał systematycznie

ok, a czy dobrze rozumiem, że oprócz pościeli to jeszcze mogą być jakieś ciuszki?

Mam parę rzeczy odłożonych dla Dawidka, ale jest na nie jeszcze za mały, mogę to przesłać.

Tylko sprawdzę rozmiarówkę..

Ale uprzedzam, że dużo tego nie będzie.

Daroi, małe łóżeczkowe raczej nie - te dzieciaki to podstawówka i gimnazjum. Gdybyś znalazla coś w szafie, dopisz sie do listy. Adres ośrodka będę przeklejał systematycznie

ok, a czy dobrze rozumiem, że oprócz pościeli to jeszcze mogą być jakieś ciuszki?

Mam parę rzeczy odłożonych dla Dawidka, ale jest na nie jeszcze za mały, mogę to przesłać.

Tylko sprawdzę rozmiarówkę..

Ale uprzedzam, że dużo tego nie będzie.

Zostaw Dawidkowi - jeszcze będą potrzeby , jeszcze sie przydadzą :)

Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i Młodzieży

Baciki Średnie 68

17-300 Siemiatycze

na każdj stronie postaram sie umieścić adres ośrodka bo wszysc pytaja o to na prv.

Nef - 4 oszulek to dla mni wystarczający opis a jeżeli chodzi o Tój przyjazd to ma to więcej sensu niż kurier - masz godzinę dwadziścia, do 1:30 drogi samochodem a dojad jest prościutki.

W pirwszej koejności poszukujemy pocieli, ale ubrania też są OK

Widzę Dandi że Ty mało sypiasz.

Wczoraj wieczorem skusiłam się, żeby przeczytać prawie cały wątek i oczywiście jestem pod wrażeniem. Dużo w Tobie energii i dobrego serca. Paczki, jakie przygotowaliście na Boże Narodzenie to szok, wyobrażam sobie, ile Was to kosztowało pracy, żeby je tak pięknie zapakować i jaki miałeś bałagan w domu po tej całaej imprezie. Naprawdę, serce u ciebie musi być większe niż u innych. Twoim pomocnikom też chwała.

A teraz apropos tematu. Mam pościel, ale w innym wymiarze niż 160x200. Jest mniejsza. Może być czy raczej nie wysyłąć?

A malgos2 proszę o numer konta. Małe wpłaty też chyba mogą być??