oxa 10.12.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 popcarol gdzie kupowałeś swoją kabinę i jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 10.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 popcarol gdzie kupowałeś swoją kabinę i jakie ma wymiary? Jestem KArolina:) Kupilam w ph podlasiak w bialymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MCB 10.12.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 pytam bo widzialem cos takiego w warszawie , zupelnie przypadkiem trafilem na sklep, w ktorym maja tylko takie kabiny ... Możesz napisać jaki to sklep? Czy Ktoś może ma brodzik z Cerkoloru? http://www.cerkolor.pl/index.php?ms=8&id=285 MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 10.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 ten brodzik z celkoloru jest naprawdę fajny - wiecie może ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harissa 10.12.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 pytam bo widzialem cos takiego w warszawie , zupelnie przypadkiem trafilem na sklep, w ktorym maja tylko takie kabiny ... Możesz napisać jaki to sklep? Czy Ktoś może ma brodzik z Cerkoloru? http://www.cerkolor.pl/index.php?ms=8&id=285 MCB nie mam, ale widziałam mini płytki basenowe z których również można układać brodziki, w każdym dużym salonie płytek widziałam takie standy z pokazanymi i opisanymi płytkami różnych firm, podobno można z nich tworzyć dowolne kompozycje na posadzkach, jest spory wybór kolorów i wykończeń np. płytki z różnymi wypustkami chroniące przed wywinięciem orła cen nie pomnę, bo się nie interesowałam zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 11.12.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 adres Bełdan 4 ale wchodzi sie od ul Modzelewskiego, od strony wyscigów. taka fajna ruda sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 12.12.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 mają tafle 8 mm od ok. 2000MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patty1719502153 12.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Czy wiecie gdzie mozna kupić taka szybę prysznicowa - zwykła, prosta, ale z powłoką przeciw osadzaniu sie kamienia? Żeby zrobić taki prysznic jaki Nefer wkleiła jako pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 13.12.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 coram poland w gugla wpisac trzeba, byłam na tej stronie i jesy niestety trudna w nawigacjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fred211979 13.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 te kabiny to w sumie nie jest nowość.... przecież juz takie walk in byłu już w koszarach wojskowych , w kiblach na dworcach ..... no i niestey w Oświęcimu już....!!!no tylko troche inne!!!! bardziej brzydkie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mass13 21.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://www.max24.pl/produkt,33835,ekskluzywna_kabina_typu_walk-in_ktw_051x.htmlhttp://www.desanita.sklep.pl/index.php?products=product&prod_id=7http://www.lazienka-rea.pl/kabiny-kabiny-prysznicowe-kabina-prysznicowa-y-b1428-o_l_13_57.html Tu są kabiny poniżej 2000 pln A jeżeli chodzi o temperaturę wewnątrz takiej kabiny to na pewno będzie niższa niż w zamykanej podczas brania prysznica ale nie doznamy szoku termicznego po wyjściu z niej jak w przypadku kabiny zamkniętej. Zawsze mnie to drażniło, więc wykańczając drugą łazienkę montuję kabinę walk-in. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mass13 21.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pytanie do ludzi którzy są przeciwko tym kabinom czy jeżeli bierzecie kąpiel w wannie to nie spłukujecie się słuchawką po kąpieli, bo jest za zimno?Temperatura wtedy jest porównywalna z korzyścią jednak dla kabiny walk-in. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 21.12.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pytanie do ludzi którzy są przeciwko tym kabinom czy jeżeli bierzecie kąpiel w wannie to nie spłukujecie się słuchawką po kąpieli, bo jest za zimno? Temperatura wtedy jest porównywalna z korzyścią jednak dla kabiny walk-in. spłukuję ,ale jest mi zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mass13 21.12.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 To niestety lub stety trzeba zaopatrzyć się w kogoś do podgrzania atmosfery podczas kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.12.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 albo lampę promiennikową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 walk-in zdecydowane tak! bardzo fajna sprawa i wyglada tez bardzo estetycznie. z bialym szklem z ograniczana ilośćią metalowych/plastikowych uchwytów wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 17.07.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Proszę o opinie, czy warto robić wg projektu indywidualnego, czy może są takie "gotowce", o których pisze Nicol21, czyli jak najmniej tych uchwytowych "ozdobników"? Np. Sanplast ma badziewne długie listwy na całej długości krawędzi montowanej do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgielsk 13.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 mam zamiar dopasować taką kabinę do łazienki na poddaszu , pewnie będzie trudno znaleźć coś gotowego ale co tam , do odważnych świat należy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 01.07.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 WitamBardzo prosze o zdjecia plytek w brodziku walk inChodzi o mozliwosci dociecia plytki przy odplywie, moj fachowiec proponuje dociecie w trojkaty, mnie to nie przekonujeProsze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 11.11.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam Co sądzicie o 'tańszych" niż markowe ścianki (szyby) do kabin typu walk in. Ścianki te są kilka stówek tańsze niż te markowe, mają szkło grubości 8mm i można je znaleźć na Alledrogo. Mają też powłoki easyclean, w które nie wierzę zarówno jeśli chodzi o produkty tańsze jak i droższe. Ktoś kupił taniochę i używa i może coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts