Bramer 08.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam! Zamierzamy wybrać się na długo oczekiwany urlop właśnie do Szklarskiej. Jakiś pensjonacik, może nie w samym centrum, ale żeby nie było do niego za daleko. Fajne miejsca do zwiedzenia, dobre karczmy i inne"strategiczne" cele... Czy możecie coś polecić, podpowiedzieć, ewentualnie zwrócić uwagę czego unikać. Internet naturalnie przejrzałem, ale ponieważ nigdy tam nie byliśmy, rady z własnego Waszego doświadczenia okazałyby się nam bardzo pomocne. Na bazę okolice ul. Okrzei wydają mi się OK. I do SkiArena blisko. Dobrze myślę? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.12.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dobrze myślisz. Wszelkie pensjonaty w polowie Okrzei i Turystycznej będa OK. Zastanów się czy chcesz z wyzywieniem, czy tylko pokój z uzywalnościa kuchni.Wszelkie imprezy odbywaja się przy stacji dolnej wyciągu. Jest tez tam pare knajp, wypozyczalnie sprzetu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 08.12.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzięki Majka! Tak myślałem, że Okrzei jest git. Bierzemy z wyżywieniem. a polecisz jakiś pensjonacik? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.12.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ja w nich nie mieszkałam, ale podam Ci te ktore sa najkorzystniej położone w stosunku do wyciągu. Sa przy ulicy Turystycznej, Okrzei, Broniewskiego, Narciarskiej. Nie wiem, które maja 2 posiłki, ale wpisz w google to pewnie znajdziesz informacje- Willa AlfaKrystiandw, jas i MałgosiagawraDuch GórOnyksJuralRezydenzRomaAlfaGracja zerknij na ta stronęhttp://www.szklarskaporeba.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 09.12.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziękuję Majko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpin 18.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Duch gór - kiepskie wyżywienie sprawdzone 2 razy w okresach sylwestrowych, polecam pensjonat Monte Rose 100 m w dół od Ducha gór, domowa atmosfera , rodzinny pensjonat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 26.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja mogę polecić pensjonat Ewa: http://www.e-szklarska.com/id12/ewa/ Byłam tam 2 razy, w tym raz na Sylwestra. Pensjonat praktycznie w samym centrum, bardzo dobre warunki i miła właścicielka. No i cenowo wypadają całkiem przyzwoicie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts